Scuza-ma ca-ti spun, dar esti o mare proasta. Te umilesti infinit in fata unui parazit care nu da doi bani pe tine. Ce fel de femeie esti sau vrei sa devii? (zic asta pentru ca nu stiu cati ani ai) Iti place de un parazit care nu munceste, pierde vremea toata ziua pe mess, nu te baga in seama. Zi si tu, mai meriti respectul cuiva? Eu zic ca nu, dovada ca pana si terchea- berchea asta te ignora. Nu ai zis daca tu lucrezi sau si tu la fel ca el freci menta prin alte locuri.
In plus, daca te minte, mai merita el atentia ta? Mai merita el macar pana si gandul tau? Raspuns: NU, nu merita nimic. Poti sa-l lasi in pace si sa-ti vezi de drum, fata.
"Fata" esti tu si ar trebui sa ai macar cei 7 ani de acasa atunci cand vorbesti cu cineva, sa stii ce e ala respect si bun simt!
Esti aeriana rau de tot. Eu ti-am dat sfaturi chiar utile. Ca ti-am zis ca esti proasta, asta e, dar e realitatea si a fost doar ca sa te aduc cu picioarele pe pamant, nu ca sa te jignesc sau mai stiu eu ce. Dar se pare ca tu nu vrei sa fii ajutata.
Ca sa intelegi putin mai bine situatia te-as ruga sa-mi trimit un mesaj privat si iti voi da mai multe detalii acolo; eu una nu pot sa-ti trimit prima. Probabil dupa ce iti voi mai spune unele lucruri ai sa intelegi mai bine de ce incerc sa inteleg si nu renunt. Am inteles in ce scop mi-ai spus ca sunt proasta, am inteles asta.
Atunci cand barbatii au o problema, acestia se retrag in "vizuina" lor si prefera sa fie lasati in pace, sa-si gaseasca singuri rezolvari. Cand un barbat este indispus el nu vorbeste niciodata despre ceea ce il supara.Va deveni foarte tacut si retras si isi va reveni abia atunci cand va gasi solutia. Au 95% din creier atintit pe problema respectiva, si doar 5% concentrat pe ceea ce tu sau altcineva ii vorbiti. Asa ca, sfatul meu e sa ii dai putina libertate si sa astepti sa te caute el atunci cand se va simti mai bine. Daca sti ca are probleme cu banii, mai bine te duci sa-l strangi in brate fara niciun cuvant decat sa il stresezi sau sa-i amintesti de ceea ce are pe cap. Sper ca ti-am fost de ajutor si sa "aud" de bine!
Multumesc pentru raspuns, stiam si eu asta pentru ca citesc multa psihologie si imi place tocmai de aceea nu-l stressez nici cu discutii legate de bani, situatia lui si relatia noastra. Imi pot doar imagina ce e in sufletul si mintea lui intr-o astfel de situatie, nu ar fi corect sa zic ca stiu ce simte pe moment ce nu am trecut printr-o astfel de situatie. Nu-l stressez nici cu telefoanele sau sms-urile.
Ok, totusi sper ca ti-am fost de folos! Incearca totusi sa il lasi in pace sa vezi daca vine el la tine, daca il atragi. Funda pentru raspunsul de mai devreme?
Buna, mi-ai trimis un mesaj acum 2 zile prin care imi cereai sa te ajut..Imi pare rau ca nu am putut sa-ti raspund, dar imi spune ca nu iti pot raspunde la mesaje pentru ca sunt utilizator... nu mai stiu cum.
Ti-am dat ADD pe mess.E cel mai bine sa vorbim acolo, pentru ca imi poti spune deschis tot.
El s-a impacat cu gandul ca deja te are si nu mai da asa de multa importanta intalnirilor cu tine atata timp cat stie ca oricand te va vrea te va avea.pentru ca tu il placi si el a simtit asta...se poate sa aiba si ceva probleme de natura spirituala, sa nu se simta bine in apele lui.dar nu cred la ce ne-ai povestit. incearca o perioada sa nu ii mai dai asa de multa satisfactie aratand ca iti pasa de el. fii mai indiferenta, sau du-te la el neinvitata asa vei vedea daca este sau nu acasa.anunta-l numai cand ai ajuns deja. iar cand vii nu veni cu mana goala.adu-i ceva cadou. spre exemplu ceva dulce pe care sa il savurati amandoi
bafta!
funda?
Stie ca il plac, am fost la el si neinvitata si l-am gasit acasa desi pe mess era invisible, el dormea. Trei zile de exemplu nu i-am dat niciun semn si tot nimic din partea lui tot eu l-am cautat. Are interfonul pe mut si oricum cand vorbim la telefon zice ca va pleca de acasa inainte sa-i zic eu ca ma duc la el sau daca apuc sa-i zic zice ca pleaca cam la o ora dupa ora la care ii zic ca ajung la el. I-am dus si bomboane si vin si le-a lasat in plasuta, n-a zis hai sa bem un pahar ca oricum trebuia sa plece... Mi-a zis ca gandurile nu-i dau pace ca se gandeste ca pierde tot din cauza datoriilor si unde o sa stea si ce va face, ca nu are cine sa-l ajute, ca nu are chef de nimic. Ce sa mai zic? Mai acum doua saptamani n-a vrut sa facem dragoste cand i-am zis, dupa o saptamana si ceva cand ne-am revazut fara sa-i zic ceva am facut. Incerc sa inteleg, ma simt depasita de situatie.
Indruma-l spre consiliere psihologica daca este foarte indatorat. si nu il lasa mai ales acum cand are nevoie de tine. daca nu vrea sa ii fii iubita in momentul de fata, daca el nu isi doreste asta, spune-i ca nu concepi ca macar sa ii fii prietena.
Pentru consiliere psihologica ai nevoie de bani o sedinta e intre 50-90 ron, de unde ai vrea sa dea banii astia cand a zis ca are zile cand n-are 10lei. Bani de tigari sau vin de exemplu are, cred ca prefera sa-si cumpere asta decat mancare...
Atunci daca gandeste asa nu iti ingreuna si tu viata...
Incearca sa te implici mai mult, insa fara sa fii agasanta, lucruri mici dar de efect, se poate sa tina la tine in ascuns va trebui sa il descosi sa incerci sa il faci sa spun sa il apropii, iar in cele din urma va ceda iti va marturisi tot si tot o sa fie ok.
Cam asta incerc sa fac, nu-l bat la cap cu sms sau telefoane cam unul pe zi. Nu pot sa zic ca nu tine la mine, mi-a zis ca ma vrea si vrea o relatie dar nu asa ca sa nu poate sa-mi ofere nimic, eu una nu-i cer nimic - ma refer bani, cadouri, iesiri in oras, excursii, oricum n-am iesit niciodata in oras sau la plimbare. El e foarte comod. Cand vad ca ii dau de exemplu telefon sau mesaj seara si nu raspunde si a doua zi tot eu il caut prima ca de la el nu vine niciun semn nu-mi mai vine sa-l caut, desi cand il sun ziua raspunde imediat. O data m-am dus la el fara sa-l anunt si desi era pe mess invisible el dormea. Cum as putea sa ma apropii de el? I-am dat si cadou ce stiu ca-i place, l-am ajutat cu o problema si tot eu il caut prima de fiecare data...
Spune-i sicer ce simti si ca ii esti alaturi orice ar fi si orice s-ar intampla! vorbiti deschis. spune-i ca ai nevoie doar de afectiunea lui, de iubire si o relatie in care puteti conversa sincer. si intreaba-l ce si-ar dori el de la relatia voastra. nu il intrerupe cand vorbeste, asculta-l si spune-i si lui sa te asculte. vorbiti ca doi oamneni civilizati tot ce aveti pe suflet bafta in dragoste
I-am spus asta, am avut discutia asta si a zis ca nu vrea mila nimanui, ca nu vrea sa-mi fie mie rau langa el in situatia asta. Il ascult mereu si am rabdare, sunt calma, ma doare cand vad ca ma minte ca pleaca sa-si ajute rudele si de fapt sta pe mess sau acasa chiar daca nu non-stop la calculator si gaseste motive sa nu ma duc la el sau ca nu ma cauta si el macar sa ma intrebe ce fac...
Du-l la consiliere psihologica sa nu ajunga sa faca alte tampenii...
Nu are ganduri de suicid, e depresiv din cauza situatiei fara scapare si cred ca isi ineaca amarul in bautura.
Sunt uimit de anumite idei ale unora de aici, in loc sa ajute isi dau ei aere, didiDia in primul rand atunci cand faci ce simti nu esti prost intelegi, daca tine la el si vrea sa faca totul pentru nu inteleg unde este problema dc trebuie sa existe oameni ca voi frustrati, incepeti sa dati in toata lumea sa aratati voi ca sunteti puternici cand e vai de viata voastra, inteleg acum despre ce e vorba se pare ca e intr-o stare de depresie dupa cum se pare nu sunt doctor sa spun 100% ca asa este asadar o sa imi dau putin cu presupusul deoarece cunosc starile le-am avut si eu ceva vreme insa a fost cineva langa mine care m-a ajutat, incearca sa mentii o atmosfera deschisa sa fii vesela sa il ajuti sa treaca peste glumeste cu el, ar fi bine sa va plimbati impreuna prin parc pur si simplu incearca sa il aduci cu picioarele pe pamant daca vrei sa fii impreuna cu el.
Daca nu-l interesam de ce a facut dragoste cu mine? De ce vorbeste cu mine? Mi-a spus ca daca n-ar vrea sa vorbim sau daca-l deranjez mi-ar spune direct. Isi va pierde locuinta, servici nu are, e singur si nu are niciun ajutor.
Ha ha, ce gandire ''beton'' mai ai. Daca a facut dragoste cu tine nu inseamna neaparat ca e interesat de tine. Stia ca are fraiera dispusa sa se culce cu el, iar el, om neserios, de ce sa refuze o partida de sex? Doar n-o fi ''fraier'', nu? Nu mai fi asa naiva, mai, ca omul asta te va baga in mormant daca tot asa continuati.
Cand "fraiera" i-a propus a refuzat, acum a fost fara sa zic nimic si fara sa fie ceva inainte care sa duca la asta. Iti "multumesc" pentru "complimente", esti draguta foc si presimt ca si singura...
anonim_4396 întreabă: