| Anonim_8545 a întrebat:

De ce ar vrea un baiat sa ajute o fata sa gaseasa prieten?

Răspuns Câştigător
| Skittles19 a răspuns:

Buna.
Eu cred ca sunt foarte apropiati, foarte buni prieteni, cel putin baiatul tine foarte mult da ea daca vrea sa o ajute sa is gaseasca prieten. Sau, poate ca o place si gasindu-i un prieten o va face fericita. Poate pentru el este mai important sa fie ea fericita.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate chiar nu-l vezi pe el?
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Pentru ca vrea ca ea sa aiba un prieten si acel baiat ramane cu constiinta impacata.

| Vizitiul a răspuns:

Ori pentru o rasplata in viitor (sex), ori din altruism.

| cryssu2008 a răspuns:

De prost!

| sergiu a răspuns:

De ce nu? happy Daca cei doi sunt prieteni buni cu adevarat, iar el n-asteapta relatii de orice fel cu ea, atunci se ajuta. Nu vad de ce n-ar face asta tongue

| Dragotta a răspuns:

Pentru ca baieti sunt cavaleri pur si simplu nu pot rezista unei fete lananghe

| vladvlad23 a răspuns:

Ce a spus raul e un fenomen foarte rar acum. Specia de baieti cavaleri e pe cale de disparitie. Poate pentru ca tine la ea. Poate pentru ca sunt prieteni foarte buni. Daca ai spune si cum e baiatul care ajuta fata ti-as da un raspuns mult mai exact.

| yournameplease a răspuns:

Pentru ca te considera un prieten\prietena buna si te place dar asta nu inseamna ca te iubeste.

| cristina_3693 a răspuns:

Sa scape de eabig grin

| JamesDeLa2 a răspuns:

Probabil pentru ca a vazut filmul Hitch! laughing

| Dyller a răspuns:

Eu am ajutat-o pe fosta mea prietena sa se combine cu cel mai bun prieten al meu si nu-mi pare rau pentru ca se inteleg mai bine decat ne-am inteles noi cand eram impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca tine la ea si vrea sa-i arate ca o intelege sperind ca ea sa-si dea seama ca o place enorm.

| Pisiiiii a răspuns:

Buna Anonim!

Pentru ca o place...big grin

Asa presupun.

Pa, pabig grin

| Ellutza98 a răspuns:

Poate ca pentru ca il enerveaza acea fata si nu mai vrea sa stea pe capul lui toata ziua. Puncte?

| Stelist658 a răspuns:

Pai exista mai multe motive ori ca baiatul vrea sa se apropie de aceea fata spunandu-i ca nici unul dintre prietenii ep care ia alea ea nu este bun ori din gelozie ca unii sunt mai buni decat el. Fundita :X

| OniXe a răspuns:

Pentru ca o place? si vrea doar sa ii arate ca el este mai bun ...decat ceilalti? sau alte motive