Buna.
Eu cred ca sunt foarte apropiati, foarte buni prieteni, cel putin baiatul tine foarte mult da ea daca vrea sa o ajute sa is gaseasca prieten. Sau, poate ca o place si gasindu-i un prieten o va face fericita. Poate pentru el este mai important sa fie ea fericita.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!
Pentru ca vrea ca ea sa aiba un prieten si acel baiat ramane cu constiinta impacata.
De ce nu? Daca cei doi sunt prieteni buni cu adevarat, iar el n-asteapta relatii de orice fel cu ea, atunci se ajuta. Nu vad de ce n-ar face asta
Pentru ca baieti sunt cavaleri pur si simplu nu pot rezista unei fete lananghe
Ce a spus raul e un fenomen foarte rar acum. Specia de baieti cavaleri e pe cale de disparitie. Poate pentru ca tine la ea. Poate pentru ca sunt prieteni foarte buni. Daca ai spune si cum e baiatul care ajuta fata ti-as da un raspuns mult mai exact.
Pentru ca te considera un prieten\prietena buna si te place dar asta nu inseamna ca te iubeste.
Eu am ajutat-o pe fosta mea prietena sa se combine cu cel mai bun prieten al meu si nu-mi pare rau pentru ca se inteleg mai bine decat ne-am inteles noi cand eram impreuna
Poate ca pentru ca il enerveaza acea fata si nu mai vrea sa stea pe capul lui toata ziua. Puncte?
Pai exista mai multe motive ori ca baiatul vrea sa se apropie de aceea fata spunandu-i ca nici unul dintre prietenii ep care ia alea ea nu este bun ori din gelozie ca unii sunt mai buni decat el. Fundita :X
Pentru ca o place? si vrea doar sa ii arate ca el este mai bun ...decat ceilalti? sau alte motive
anonimatus întreabă: