Oamenii NU se schimba niciodata, doar se prefac temporar, pentru a-si atinge scopul, dupa care revin la forma lor initiala, cand se simt ca nu le mai pasa de niemni si atunci isi arata adevarata fata.
Nu se schimba, atunci intilnesti o situatie noua, la care te comporti asa cum esti tu.
Una este o relatie amicala, familiala etc si alta intima. Daca tu intr-o relatie amicala te comporti intr-un anume fel, nu te astepta, la fel o sa te compoerti si in una intima.
Is situatii diferite, deci fiecare om are un comportament anume fctie de situatia in care se afla.
Oamenii spun, vai nici nu ma gindeam ca X ar fi putut sa fie asa. De ce? Pt ca X n-a fost niciodata in acea situatie, sa stie el sau sa stie altii cum reactioneaza.
Stii vorba aia, arati cum esti atunci cand esti pus in fata unui fapt, a unei situatii cu care nu ai mai avut dea face.
Caracterul unui om nu se schimba, ce vedem is de fapt reactii alea individului in situatii diferite, uneori odata in viata, la altii de mai multe opri si tot asa.
Multi spun, vai eu as fi facut altfel, sau uite ce face ala.Da spui pentru ca tu nu ai fost in situatia aia si doara iti dai cu presupusu, daca esti pus, atunci vei vedea exact cum esti.
Cum am mai spus la categoria nu mai stiu car5e, aia cu tilharii care conduc tara, toti care is prin partide is tilhari, doar ca ei inca nu stiu, pentru ca nu au ajuns la ciolan, nu au fost pusi sefi, nu-s in situatia dea arata inca cit de tilhari sunt
Nu cred ca se schimba, dupa un timp ei se simt mai confortabil si nu trebuie sa se mai prefaca ca sunt draguti daca nu le sta in fire de obicei. La inceputul relatiei ei incearca sa para ce nu sunt doar ca sa impresioneze partenerul