anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce atunci când îmi propun mereu să îmi inchei toate socotelile cu viața, nu îmi iese?

Am obosit din toate punctele de vedere și simt că viața mea nu mai are rost deloc și că nu va mai prinde vreodată contur...Simt că toate șansele îmi sunt sfârșite și văd doar negru în fața ochilor, din nou.

Singurătatea și lipsa unui loc de muncă și chiar a unei cariere mă omoară deja, și tocmai, că am încercat și am făcut tot ce am putut că eu sa am toate acestea, dar nu am reușit...Viața mea este un adevărat calvar și un blestem!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai si multe socoteli!

| Violleta2022 a răspuns:

@ Ioana06i
Iar URLI dupa atentie?
Iesi femeie din casa si fa-ti un iubit, ca lenea si prostia nasc mostrii in capusorul tau.

https://www.tpu.ro/utilizator/acleyy/intrebari/

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Tu iar îmi comentezi mie la toate întrebările pe care le pun? Nu-ți convine, sari peste!

| Cinic a răspuns:

Viata ta este de abia la inceput. Ai cea mai imprtanta moneda de schimb, tineretea! O relatie romantica nu o sa poata sa te salveze, sexul nu te poate salva. Tu ai grija de sanatatea ta si cauta-ti un job. Fa pe naiba si iesi din casa. Du-te la fiecare fabrica si restaurant si bate la usi, este pneurie de muncitori in Romania asa ca ai foarte multe sanse sa te angajezi. La munca vei fii inconjurata de oameni ceea ce iti va lua din mind fog si iti va creste considerabil sansele sa gasesti un baiat de varsta ta care sa te placa.

| Anali a răspuns:

O sa reușești sa ai de toate prin voință și o gândire bună, potrivită. Momentan tu te-ai blucat la asta cu punct viata, nu o sa faci nimic bun din păcate pentru ca te-ai blocat aici. Eu dacă eram in locul tău, mă mutam cu un minim de bani pentru 2 luni de chirie, îmi cautam un loc de munca ( ospătar, împărțit pliante, vânzător, orice pana cunosc orașul, vad ce posibilități am, cunosc oameni noi) apoi ma duceam la sală zilnic dacă puteam, sportul este sănătos și te ajuta sa gândești altfel, apoi în funcție de pasiuni mai făceam ceva mai pe scurt îmi ocupam tot timpul acasă doar dormeam. Asta am făcut când aveam 23 de ani am ieșit dintr-o relație toxica și eram singura într-un oraș în care nu aveam pe absolut nimeni. M-am împins singura de la spate, hai, hai, hai că nu este de stat. Lucram de la 7 dimineața la 22, 2 locuri de munca. Acasă doar dormeam și sâmbătă făceam curat, Duminica câteodată munceam altădată ma uitam la un film sau ieșeam sa ma plimb singura, ascultând un podcast în căști. Nimeni nu poate sa te ajute mai mult decât tu, TU trebuie să-ți schimbi puțin gândirea. Oricine ar vrea să te ajute nu poate fără ca tu să-ți dorești o schimbare. Sigurrr se poate trebuie doar sa vrei și sa renunti la ideea asta de a renunța la viață, nu te-ai născut sa renunti, când te-ai născut ai luptat, ai dat din coate, dă din coate și o să-ți fie bine! Baftă?