De ce generalizezi? Mai sunt si baieti care nu fac fetele sa sufere. Si stai linistita, sunt si destule fete care fac pe baieti sa sufere.
De ce? Pentru ca multi dintre baieti vor altceva decit vor fetele, si cind obtin acel ceva, nu le prea mai pasa de fete.
Ce sa-i faci daca in mintea baietilor e o gaura neagra si altceva nu ii intereseaza pe cei mai multi?
Banuiesc ca esti fata, nu? Asa vad fetele acest lucru. Iar noi il vedem invers (fetele ii fac pe baieti sa sufere).
Intrebarea asta este foarte buna... dar nu prea are raspuns.Baietii asta stiu sa faca, astia sunt ei si trebuie sai iubim asa cum sunt., cchiar daca ne fac sa suferim.
Li se pare fain sa se duca la prietenii lui si sa zica:
"Baa i-am dat papucii lu` X si acu` sunt cu Y si am fost si cu Z dar i-am dat papucii"
In 3 CUVINTE:Nau` ce face
Nu toti baietii fac pe fete sa sufere.Asta depinde de personalitatea fiecaruia.
P.S.Cunosc doua cazuri in care fetele au facut pe baieti sa sufere.
Nu stiu, acum faza e ca "de ce fetele fac intotdeauna baietii sa sufere" nu e corect nu? nu ne baga pe toti in aceeasi oala e simplu, uni sunt slabi de minte, probabil o fi chestia de gasca, intrecere pe cate relatii o avut ala pe cine o pus mana aseara, sunt unii care vor relatii scurte, siiii ca sa fiu ei "nevinovati" incep cu "ai fost o dinaia", "te-ai culcat cu ala" falsuri ca sa fie smecher sti? glumeam, chiar o luam in serios nu stiu de ce sunt unii asa dar reamintesc: nu ne baga pe toti in aceeasi oala PEACE
Nu neaparat e asa:p...
desi mie una asa mi sa int sa ma faca baietii sa sufar...
depnde si de fata dka pune suflet sufera dka nu trateaza cu indiferenta.
da baietii fac asta... uneori faraa sa vorr, poate, uneori o fac cu intentiee fiinda se cred mai interesanti facand acest lucru se simtee flatat si asta-i place stiid ca o fata sufera dupa el asa ca.:* face mmult acest lucru pentru ca sa se simta super frumos
Pt ca nu stiu sa pretuiasca un suflet, Dar cate fete sufera? 4 din 100% asa ca prea multe pretentii sunt. Mai ales stiind ca majoritatea sunt curve si nu sufera deloc
Daca au cat mai multe cu atat sunt mai tari! (Asa gandesc ei ).
Nu prea pun sentimente! Si le este usor sa se desparta sau sa faca sa sufere fetele!
Nu numai baietii fac fetele sa sufere.se intampla si invers.de fapt, cred ca ne facem sa suferim unii pe altii. sunt si baieti carora le plac sa se laude cu nr de fete cu care au fost, sunt unii baieti care vor numai sa isi incerce farmecul, depinde. dar sunt si fete care pentru a fii cat mai cool, umbla numai cu baietii musculosi, dar fara pic de creier, facand sa sufere pe alti baieti care merita.fiecare situatie este diferita.
Pentru ca voi ii alegeti mereu peaia care va fac sa suferiti pe cei mai sensibili ii considerati fraieri, deci vo faceti cu mana voastra intr-un fel
Nu este o regula, acest lucru se intampla si la baieti si la feta. Depinde de situatie si caracterul fiecaruia.
Depindeee de ce baiat dai. poate sa te iubeascaa muult de tot, sau sa iti bata joc de tinee.
Nu neaprat vor sa faca fetele sa sufere, poate o fac in mod neintentionat, pentru ca noi nu stim sa placem baietii care trebuie. Totusi exista baieti care doar isi bat joc de fete sh vor doar sa le raneasca sentimentele, doar pentru a se distra. Eu am suferit dupa baieti, si pentru ca nu m-am uitat la cine trebuie sh acel baiat nu m-a placut dar si pentru ca unii doar au vrut sa-si bata joc de mine! Totusi si eu fara sa vreau am facut baieti sa sufere si mult, deoarece cei care m-am placut si eu nu cand le-am spus au fost foarte dezamagiti... Totusi, acum, imi place de un baiat si lui de mine, desi el in trecut a vrut sa-si bata joc de mine(exista persoane care se mai si schimba)
Nu toti fac asta.doar marea majoritate
dc? din orgoliu
dar si fetele fac baietii sa sufere.la urma urmei, care ar mai fi rolul tarffelorr?
Mie nu mi se pare asa.Eu una tin mai mult la baieti decat la fete si gasesc in ei prieteni mult mai buni.
Am vazut fete care au raspuns la intrebarea ta spunand ca sunt prosti sau n-au sentimente.Nu e adevarat, in fond si ei sunt tot oameni.
@flooooo are dreptate.Noi ne facem asta singure.
Parerea mea
dancapitan întreabă: