Nu au rabdare sa astepte pana dau de jumatatea vietii, se satura de mana-deget si apeleaza la prieteni sexuali (unii asa fac se imprietenesc cu fete si cand au nevoie de sex suna ea sau el si isi fac treaba).
Pot fi doar prieteni, dar dupa un timp de stat numai impreuna, apar sentimentele.parerea mea
Mie mi so intamplat asa.eram prietenul cel mai bun al unei fete si apoi am devenit iubiti.dar un baiat nu poate fi doar prieten cu fata deoarece este prea mare apropierea.
Pot fi prieteni. Asa cum pot toti sa fie prieteni, dar, pentru asta, nu ar trebui sa se tina de mana si sa faca alte chesti siropoase, caci alti pot dup-aia sa creada ca sunt MAI MULT DECAT PRIETENI, daca ma intelegi. Sper ca ai inteles motivul...:d
Wow, sunteti incredibil cel putin tu. nu mai suntem in vremea comunismilui. s-a schimbat lumea. mai bine trezeste-te la realitate dar in fine sa iti dau raspunsul intrebarii tale.
asa a ramas ca femeia sa se completeze cu barbatul si invers exact dupa procesul fiziologic. nu stiu de ce iti pui intrebarea asta, de ce nu pot fi doar prieteni? fiindca indata ce cunosti o persoana draga tie, peste un timp te va pisca cupidon. asa ca,... nu ai ce face asta e viata ca sa traiesti si sa treci prin bune si rele cu o femeie\barbat. doar nu vrei ca baietii cu baietii sa fie iubiti. sau fetele cu fetele. sunt cazuri dar, nu pot sa te inteleg... esti ciudat
Bai rikki tu nu ai inteles intrebarea.Ai vazut ce zicea ala in videoclip?
anonim_4396 întreabă: