| gabortereza a întrebat:

De ce barbati nu mai au noroc in dragoste?

16 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pentru ca nu mai exista seriozitate/bun simt/toti cauta aventura/iar de relatii de lunga durata ba. daca fetele s-ar respecta mai mult si nu ar ceda din prima, alta ar fi situatia.
O zi frumoasa sa aihappy

| mgtow a răspuns:

Pt ca femeile vor bani si avere.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Crezi că această idei este general valabilă sau e doar generalizare?

Dacă să răspund direct la întrebarea ta: aş spune că mulţi bărbaţi întâmpină probleme în relaţiile cu sexul opus deoarece cunosc prea puţine despre diferenţele ce există între femei şi bărbaţi.

Cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca majoritatea se dau la c***e, ***, p******e iar apoi pur si simplu se intorc la femeia/fata lor si se comporta de parca nimic nu s-a intamplat! de aia! frustrated (parerea mea ^_^ )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt luate in bataie de joc.

| Demonull a răspuns:

Asta-i frate! Suntem niște ghinioniști...

| Chamberlin a răspuns:

Cum sa nu aiba! Daca ei nu au nici fetele nu au.

| Lolităăăă a răspuns:

Au numai trebuie sa astepte. Poate nu si-au intalnit inca jumatatea.

| Lolităăăă a răspuns:

Ba au. Poate tu nu ai.

| SpeșălGirl a răspuns:

Pentru ca majoritatea barbatilor nu stiu cum sa se comporte cu femeile, iar, acestea cand li se frange inima, nu mai vor sa auda de barbati. Putine femei gasesc persoana potrivita, pentru ca barbatii sunt tot mai porci.(nu toti).

| Dariusuu a răspuns (pentru SpeșălGirl):

Cum ai ajuns tu la concluzia că puţine femei găsesc persoana potrivită?

Acele femei care sunt cu adevărat împlinite caută unde trebuie.

| SpeșălGirl a răspuns (pentru Dariusuu):

Da,dar ce voiam sa zic era faptul ca barbatii sunt porci.Majoritatea.Cand ies pe strada numai parosi, grasi, cu berea in mana care ragaie sunt.Mai exista si baieti calumea, dar sunt putini.

| Dariusuu a răspuns (pentru SpeșălGirl):

Normal că există, sunt tot felul de bărbaţi pe lumea asta. Unii care sunt speciali iar alţi care urmează turma.

Oricum nu ştiu de ce am impresia că eşti singură, aşa că succes în căutarea jumătăţii.

| SpeșălGirl a răspuns (pentru Dariusuu):

Okey...laughing.

| MarinaaLarisaa a răspuns:

Poate unii, nu toţi şi poate e ceva temporar, poate că sunt prea răi şi îşi doresc doar ceva de la fete şi nu le iubesc cât trebuie.

| roxanamariaa a răspuns:

Uite, in general fetele sunt dezamagite de baieti si ele cred ca toti sunt la fel...
Poate nu s-a gasit inca persoana potrivita pentru fiecare barbat.
Timpul le rezolva pe toatehappy

Întrebări similare