Cum ai ajuns la ideea aceasta?
Nu generaliza! Nu toti inseala! Depinde de foarte multi factori! Te trezesti dimineata si nici o zi nu e la fel ca cealalta! Dar daca o iei asa, de ce inseala, as putea spune ca e natura umana, te straduiesti sa ramai fidel! Din curiozitate, greseala > merita iertare in felul asta iti stie valoarea ta si cat de nesimtit a fost dar daca continua sti ce ai de facut, vrea sa incerce si cu altcineva, sa compare, v-ati certat si din razbunare, din cauza la prea mult bine si vrea putin necaz, etc, cate minti atatea idei! Fetele de ce inseala? (cate minti atatea idei)
Cred ca se plistisesc unii de ceilalti, devin ca fratii in timp.Se plac la prima vedere si apoi iubirea trece.
http://librarie.carturesti.ro/dragostea-dureaza-trei-ani-editia-gsp-265192
Vreau sa te fac sa te simti femeie, sa ne bucuram de un film impreuna, o plimbare prin parc cateva glume apoi niste saruturi pasionale si pana la urma un somn de voie la nevoie. Pana ne cunoastem bine mai e mult pana la sex draga.
Cel mai ideal e sa le arati dar rar. sa creada ca il iubesti dar sa nu aibe siguranta ca daca greseste nu il taxezi!
Eu nu înșel dacă ați dorești sa nu mai fi înșelată hai sa ne cunoaștem pup
Te crezi pe matrimoniale, ha? Ai gresit site-ul, dragul meu!
Pentru ca suntem porci, lasand gluma deoparte nu toti inseala. si femeile inseala tot in aceeasi proportie e dovedit stiintific. motivele sunt incompatibilitate, probleme sexuale, frustari, curiozitate,