anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce barbatii pastreaza tacerea si te ignora? De ce nu pleaca pur si simplu, de ce nu spune gata, s-a terminat, ci sta si asteapta, te ignora, nu iti vorbeste, dar nici nu iti da drumul sa pleci.

12 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Pentru că așa este mentalitatea! Pentru că nu vrea să răspundă la întrebări puse de părinții lui care vă știau de ceva vreme că sunteți împreună și așteptau o nuntă?, nepoți. Pentru că a găsit "o fraieră", care nu îl dă în șuturi afară din casă și din viața ei, cum sigur i s-a mai întâmplat. Atâta timp cât accepți să îi fi gazdă, menajeră, nu văd de ce ar pleca? Ca mai apoi să se gospodărească singur? E nașpa rău să te gospodărești singur! Deci, cât timp vei accepta rolul de menajeră, nu te gândi că va pleca de la "hotel?"! O masă caldă, haine curate nu găsești oriunde! Parteneră de sex, da, găsești oriunde!
Spui că ai 29 de ani, iartă-mă, dar ar trebui să fi conștientă că nu te iubește și să pui capăt acestei relații și să îți cauți pe altcineva!

| RAY a răspuns:

Ca noi credem ca suntem lipsiti de sentimente si ignoram ceea ce simtim

| Freya1 a răspuns:

Stiu cum e, am patit-o si eu.
Sunt anumite persoane, sau anumiti baieti la care nu le trebuiesti dar nici la bine nu vor sa te vada sti...Adica nu prea mai au mare lucru pentru tine, le este mintea in alta parte dar nu te lasa daca au cu cine sa faca sex sau cine sa le spele sosetele.Mai pe direct te tine de umplutura sa fi acolo sa nu fie singur.
Sti ce e cel mai amuzant? Ca uni cand le spui "bai gata plec" pentru ca te simt invizibila sau nedorita au si tupeu sa spuna cumva ca tu ai plecat din initiativa ta, ca tu l-ai lasat pe el, ca el te iubeste de fapt si tu il ranesti si il faci sa sufere fara sa constientizeze ca el prin raceala lui te-a parasit de mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andreea, asta-i arma secreta a noastră, a bărbaților laughing
Adică, de ignorat nu ar trebui sa se pună problema. Dacă face asta înseamnă ca e usor dezinteresat și ca vrea sa abordeze lucruri noi. Sunt și eu bărbat, știu ce-mi doresc laughing
Înseamnă ca te iubeștewinking

| AndreeaMonica25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ma iubeste sau e dezinteresat, sa inteleg si eu... :-))

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaMonica25):

Puțin din amândouă? Adică nu dezinteresat de tine, stai calmă happy
Doar ca probabil își dorește ceva mai "open mind". Nu stiu cum sa-ți descriu sentimentul asta...se experimenteze ceva nou.winking
Atata timp cât nu-ți da drumul semnifica faptul ca te iubește.

Oricum, tu ar trebui sa știi ce simte cel de lângă tine.

Din pacate, nu stiu ce mai simte... Cred ca s-a îndepărtat de multa vreme de mine. Multumesc oricum pentru sfaturi.

| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuza-ma ca intru in discutie dar voiam sa te intreb ceva.
Crezi ca mai este iubire daca te ignora sau nu te mai baga in seama?
Adica stiu ca nah cu timpul nu mai poti sta tot 24 din 24 in brate cu cel de langa tine dar din moment ce nu prea te mai observa, se raceste, sau stati ca si doi colegi de apartament spre exemplu mai este iubire?
Sau daca tot vrea ceva nou, nu trebuie sa spuna sa reparati sau sa faceti?
Sau daca vrea altceva nu mai bine te lasa si cauta in alta parte decat sa te tina pentru siguranta lui/ei?
Vreau doar sa iti aflu parerea nu sa fac polemici.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Ai dreptate, Natalia. Scuzele de rigoare, m-am exprimat total greșit și am spus doar abureli. happy
Ideea e ca dacă nu mai simți ce simțeai prima data... adică se întâmpla. Însă el trebuie sa facă primul pas și totodata el trebuie sa fie cel care vine cu "soluția". Acum văd ca fata încearcă fie sa repare situația, fie sa se descotorosească de el.
Și nu, dacă as fi in locul ei, dacă nu as mai simți acea scânteie, nu m-as obosi sa caut soluții, dacă partenerul/partenera e strict dezinteresată.

Ai dreptate! Un +1 pentru Argument de la mine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca sunt baieti, nu barbati.

La 29 de ani, nu mai esti un copil stii ce vrei. :-)

| Elinelaaaa a răspuns:

Barbatii in unele momente nu sunt barbati, uneori au multe lucruri in cap si nu stie ce sa aleaga. asa ca pleaca pur si simplu pentru ca asa e mai usor.
Mai pot fi momente in care doar nu au nici un fel de atractie de persoana de langa el si sunt ignoranti.
Pot fi cateva motive bune.
Daca esti in situatia asta vorbeste cu el despre situatie si vezi cum reactioneaza