anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce barbatii prefera sa inceteze sa mai dea un semn si din asta sa intelegem ca nu ne mai vor?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Nu mai suntem interesante pentru ei, au pe altcineva sau au găsit persoana mult dorită, scop atins, etc.
Pa, pa.

| speranza24 a răspuns:

Pentru ca, ei au impresia ca asa facand, la persoana cu care a fost, sufera mai putin, atunci cand numai d'au nici un semn sau pur si simplu, dispar fara nici o explicatie plauzibila, de aceea reactioneaza asa, dar sa nu generalizam, nu toti fac asa.De multe ori depinde si de cum era relatia...

| dyav0litza a răspuns:

Pai la un moment dat se plictisesk sa ne aduca flori, ciocolata, atentii de astea. Fak asta doar la inceput ca sa ne cucereasca si sa ne capteze atentia.cand se opresc din asta nu intotdeauna inseamna k nu ne mai vor

| lacrimi a răspuns:

Barbatilor nu le place ca pe parcurs persoana de langa ei sa devina rece! Incercati si voi sa oferiti dragoste, sa tineti flacarile aprinse, fiindca indiferenta si nepasarea de multe ori duc la despartire!

| Mya a răspuns:

Sunt si femei care aleg aceasta varianta pentru a se desparti de cineva.Sunt momente in care suntem prea lasi ca sa ne asumam faptele... poate ca ne este teama de o confruntare si alegem calea "aparent" mai usoara, fiindca in acest mod, nu facem decat sa prelungim acea relatie, avand in vedere ca celalat nu stie ce sa inteleaga din aceasta distantiere brusca, va contiuna sa spere ca nu e nimic in neregula si sa ne gaseasca scuze, pana cand...va renunta si ne va usura situatia, punand chiar el/ea capat!

| alinaandrei a răspuns:

Uite daca intre mine si dragostea vietii mele nu se intampla un incident care de fapt nu exista decat in minte lui si de care eu sunt nevinovata acum sufar. a plecat fara sa i pese. dar eu iti garantez ca ma iubeste pana in maduva oaselor lui pentru ca i am oferit dragostea puternica(la fel cum mi as fi dorit sa o p[rimesc si eu) si sprijin cum am stiut eu, dar acum daca as fi din nou cu el as fi femeia perfecta caci de abia acum am inteles cum trebuia sa fiu.am gresit prin frica asta de gelozie:il sunam non stop, nu i dadeam libertate, il sufocam, ii reprosam... dar si el nu te gandi a gresit mult mai ales cu ce a facut la urma.sa suferi din nevinovatie e cea mai grea povara a vietii tale.si el a ales sa plece crezand ca asa ma va uita si ii va fi mai bine fara mine, dar nu ii va fi caci el sufera la fel de mult ca mine

Întrebări similare