Da.
In primul rind ocupa te de scoala nu ai nevoie de cineva care nu te iubeste si care se va purta exact cum spuneai ca se poarta sotul mamei tale cu tine te jigneste, dar tatal tau natural ce zice el te ajută cu ceva? Tu ce studii ai? Esti la facultate? Sau cauti un loc de munca? De unde esti?
Tatăl meu natural a uitat de mine...M-a abandonat de când aveam 5 ani. Rar țin legătura cu el, și când o fac, este mereu băut și vorbește numai prostii, o jignește pe mama și pe toate femeile din viața lui și numai de trecut vorbește și nici bani nu îmi trimite niciodată...Nici pensia alimentară nu am primit-o de 4 ani. Doar mama mea se ocupă financiar de mine.
Am fost la profesională, deci studiile le-am terminat anul acesta și sunt în căutarea unui loc de muncă.
Am inteles, ai si tu o viata grea si o familie de... ce sa mai zic, singura șansa este sa iti gasesti un loc de munca bun si sa ai banii tăi si cu banii tai faci ce vrei, păcat ca tatal tau este un om de nimic care nu te ajută si nu te a ajutat deloc, esti fata lui si trebuia sa fie lîngă tine dar el a ales sticla. Tu din ce oras esti?
Nu toți reușesc, in fapt tineri cu vârste între 24\45 de ani 50% sunt singuri, deși nu ești singura, conform studiilor, faza e că la vârsta asta noi bărbați nu căutăm ceva serios mă refer la 18/30 de ani, dar e plin internetul cu băieți, deși exagerezi
Asa s-a intamplat ca ele sa gaseasca si tu nu, depinde prin ce cercuri te invarti, cum arati (asta in primul rand, conteaza sa arati cat de cat atractiv), de ce anume oameni dai.
Vine randul cam la toata lumea mei devreme sau mai tarziu.
Dzeu uita de tine, dar tu ce faci in sensul asta? Ma refer ce faci sa ai si tu ceva?
Sau doar astepti de la Dzeu sa-ti vina rindul o sa ai de asteptat, stai afara si fii pe faza cand o sa cada din cer ce ai tu nevoie.
Sa nu care cumva sa faci ceva, stai linistita, nu fa nimic, nu incerca nimic, ca cine stie poate sa iti sara si rindul
Rasul face bine la riduri ai doar 18 ani si deja gandesti ca trebuia sa fi rupt norii pana la anii astia.Deabia ai terminat scoala, nu vad ce realtie ar fi trebuie sa ai, tu erai la scoala sau umblai dupa relatii?
Gindesti prost pre foarte prost, asa ca nu mai bate gardu, cautati un job, sau daca te duce mintea mergi si fa o scoala mai departe, nu o fa cu bani sau doar sa o faci, trebuie sa iti placa.
De relatii o sa vina si careva pentru tine, nu s-a sfarsit lumea sau tu nu ai 90 de ani si vai ce faci, mori fata batrina
Conteaza f mult si cum arati ca si fizic, totdeauna asa a fost, cei cu fizic mai atractiv, au avut si au mai multe relatii decat cei cu fizic banal sa-i zicem asa.
Dar nu dispera, la 18 ani, numai ce ai terminat un liceul, despre ce relatii vorbesti tu straine bati cimpii. Auzi la ea, nu are noroc in dragoste. Oare de ce nu ai avut relatii de la gradinita, ce dreacu, doar o viata ai nu?
Realtiile vin si dupa om, cum gindeste, cum se poarta, iar tu vad gindesti prapastios rau de tot.Mai tine si ce pretentii ai tu, ce mascul vrei sa ai.
Vai toti is cu relatii, iauzi, deci toti care is la acoala au relatii, te pomeni ca au si copiio, familia lor, au si joburi ba esti copac. Esti o mucoasa care se crede mare adult cam gindirea asta o ai tu.
O sa mori fata batrina, cred ca deja ai riduri cit brazda de la plug vai de capu tau, ai ramas fara relatie, esti deja terminata apucate de gitul de la o sticla ceva, vezi poate iei urma lui taticatu
Ce dreacu sa ai tu relatii, lasa stai singura, nu mai duce mai departe caraterele ce le ai, mai nenorocesti si pe altii
Drăguță,
Viața nu e despre a avea ce vrei, când vrei.
Știu că pare clișeic ce îți spun eu acum, însă gândește-te că sunt și oameni care au o vârstă 40-50 de ani și tot singuri sunt.Fie că vorbim de mame singure sau de bărbați singuri, viața nu e la toți la fel, asta sa fie clar.
Da, când ești tânăr, lucrurile sunt ...sa zicem diverse,adică poți avea o relație sau nu,poți călători unde vrei sau nu,poți face ce vrei,însă cu timpul oportunitățile tale scad,că na,puterile se duc,frumusețea și ea se duce.
Competiția asta că x,y au și eu nu am,deci trebuie să mă frustrez,clar nu e o soluție,din contra,te face sa te simți inferioara și nevaloroasa!
Nu ești nevaloroasa,ești doar setata pe modul fantasy,unde totul vine din cer,de unde norocul ii binecuvântează pe cei care merita și bla blauri.
Adevărul gol goluț e că da,unii au șanse mult mai mari decât tine sa reușească în viața,asta e clar.
Viața nu e la fel pentru noi toți,după cum menționam și mai sus.
Exista copii mici abuzați de unchi,tati, frați,exista mame omorâte din gelozie,exista violuri,crime macabre,există atâtea și tu ai o viață înainte și ți-o petreci cerșind iubire.
Mai mult,in aceasta viață primești șanse,tu,de exemplu,ai șansa să conștientizezi că viața nu se rezuma doar la a fi cu cineva,ci e mai mult de atât,ai șansa să devii mai buna pentru a reuși pe orice plan.
Norocul nu exista! Dumnezeu îți dă zile sa faci schimbări și tu trebuie sa fii recunoscătoare pentru asta.
Știu că poate viața e prea dura pentru tine și că poate ai o situație delicată,dar asculta,asta e un semn,iar semnul e că tu trebuie sa te maturizezi! Focalizându-ti atenția pe iubirea din partea cuiva și făcând o drama că nu primești ceea ce vrei,nu denota decât obsesie și dispare și fii sinceră,ai fi cu cineva doar pentru că ăla e disperat după tine?
Da,sa iubești este frumos,dar nu toți cei care au relație sunt și fericiți în ea! Sunt persoane care s-au cuplat doar pentru sex,sunt persoane care urmăresc banii,sunt fel și fel de cazuri.
Plus că social media denaturează lucrurile! Multi postam doar chestii frumoase,dar nu înseamnă că așa sunt de fapt lucrurile.
Aia care par cei mai fericiți oameni sunt,de fapt, cei mai triști!
Când lucrurile merg frumos in viața unui om,nu ai timp sa te lauzi,ci trăiești frumos in liniște,nu te lauzi pe net ce viața bună ai tu,nu?
Alții reușesc in viața pentru că au șanse sau poate le-a crescut experiența în ceea ce privește viața.
Vezi tu,peste tot ai nevoie de experiență în viața,chiar și să îți faci o relație.
Daca la inceput nu prea știi cum să vorbești cu băieții /fetele, cu timpul știi cum să le vorbești,daca la inceput erai timid(ă), cu timpul devii mai extrovertit.
Deci nu da vina pe divinitate pe neșansa ta in viața,ci realizează că problema e la tine pentru că ai făcut o obsesie din aceasta chestie și,pe lângă asta,nici nu vrei sa acumulezi experiență în viața.
Uite,îți dau tema pentru acasă
Răspunde-ti ție,cine ești și ce vrei de la viață! Uita-te-n oglinda și fii sinceră cu tine.
Știu că viața e dura,dar privind mereu ceea ce nu ai, accentuezi și mai mult ceea ce nu ai,adică,in cazul tau, iubirea, dar daca ai fi câtuși de puțin optimista, in ciuda greutăților pe care le ai, ai avea o șansă să găsești lumina de la capătul tunelului!
Am încercat să fiu întotdeauna optimistă, dar nu s-a adeverit mai nimic din ce am vrut și dimpotrivă, tot singură și ghinionistă am fost.
Dacă eu nu am avut parte de familia pe care eu mi-am dorit-o, uite că vreau să o am chiar eu și nu mai suport ca alții să tot aibă și să se laude și să văd cum ei fac sacrificii pentru relațiile lor, și eu pe lângă să nu am nimic și tot să repet ca un papagal : Lasă, că Dumnezeu îmi va da și mie și mă va binecuvânta cu cineva, toate la timpul lor/ Mai am timp...
Zic toate astea pana mi se ia și mie și gata! Doar nu am sa stau mereu sa ma bucur ca aia au relații și eu nu, căci pentru mine nu se mai bucura nimeni cu nimic. Atâta tot! Sariti-mi in cap cât doriți voi!
Diferența dintre a fi cu adevărat zeen și în a-ți manifesta fals optimismul,e că atunci când ești zeen cu tine,nu ai nevoie sa fii optimista pentru ceva anume sau doar intr-o situație anume.
Spre exemplu,ești optimistă mereu,nu doar că urmărești ceva de la viață.
Nu ești optimistă pentru a avea un iubit și după revii de unde ai plecat, adică la frustrare, ura și invidie, pentru că lucrurile trebuie sa fie menținute, ca un foc.
Daca faci un foc și nu mai pui lemne in el, evident că focul ăla nu va mai da căldură.Asa că ai 2 variante,fie te frustrezi că nu mai ai căldură și că viața ta e nașpa,fie faci rost de lemne și pui pe foc.
Mai simplu de atât,n-am cum să explic.
Ghinionul și norocul nu exista! Exista doar încercare și reziliența.
Adică nu te lași intimidata de circumstanțele vieții și încerci și tot încerci până iese ceva,iar dacă nu iese, ceva e greșit în abordarea ta.
Mă bucur că vrei sa îți faci o familie frumoasă și îmi pare rău că nu ai avut parte de familia pe care ți-ai fi dorit-o.
Dar uite,poate nu ai avut familia pe care ți-ai dorit-o,dar faptul că îți dorești tu o familie sa îți întemeiezi, înseamnă că ai învățat cum funcționează o familie și cam știi cum trebuie sa arate una.
De aceea trebuie să cauți orice bun,cat de mic o fi el,in atâta rău!
Faptul că nu mai suporți sa vezi aceasta fericire falsa (sau nu) indica că mai ai de lucrat la tine și denota că nu ești cu adevărat optimista. Ceea ce înseamnă că te cam minți zicând că ești, pentru că adevărata ta energie este una distructivă,negativă.
Asta e adevărul...
Cum ziceam mai sus,faptul că încă ești aici, înseamnă că Dumnezeu îți dă sansa sa te schimbi,sa devii cu adevărat ceea ce ai nevoie.
Sunt atâția oameni care mor in accidente, omorâți din gelozie și altele,gândește-te și la chestia asta.
In plus,o relație vine cu responsabilitate în plus,timpul tau nu va mai fi al tau,va fi al vostru,adică trebuie sa te dedici relației, trebuie sa te dedici vieții tale profesionale,sociale etc.
O relație nu e ca in filme,exista momente in care o să vă certați din nimic,momente in care lucrurile nu or sa fie ok,însă asta nu înseamnă că relația nu e buna,ci o relație,ca orice,are plusuri și minusuri,bune și rele.
Și că tot veni vorba,daca tu nu treci prin chestii nașpa,cum îți vei da seama că tu faci bine ceea ce trebuie sa faci? De unde vei ști cum să apreciezi binele,daca nu vezi și răul?
Viața este despre noi,e normal ca noi să contam mai mult decât restul lumii.
Deci nu trebuie sa cerșești afecțiunea,ci trebuie sa fii tu capabilă, înainte de toate,sa te iubești și accepți așa cum ești tu!
Tu dai vina că exteriorul e de vina pentru viața ta,dar te-ai gândit că chiar tu ești de vină pentru tot ceea ce tragi tu acum?
Bine,nu chiar totul,dar cred că înțelegi,sper.
Nu vreau sa îți sar în cap,nu mă ajuta nici pe mine și nici pe tine sa fac asta.
Ideea e alta,viața nu e despre a-ți dori și a primi,viața e despre a primi ceea ce ai nevoie.
Eu am înțeles asta și pot spune că da,așa e!
Am avut și eu clipe în care ziceam că nu voi avea relație și acum sunt fericit in una
E mai mult de discutat pe tema asta,n-am să te mint.
Dar ce vreau să înțelegi e că adevărul nu e o forma a sari în cap cuiva,ci de a-i atrage atenția cu privire la ce chestiuni are de rezolvat, pentru a se îmbunătăți!
Ți-aș putea spune și verzi și uscate, minciuni doar sa te simți tu bine, dar adevărul e că dacă refuzam suferința, refuzam și fericirea.
Până nu treci dintr-una in alta, nu ai cum sa vezi și dincolo de gard, dincolo de problema ta.
Sper sa fi înțeles
Ai 18 ani si esti singura, boo hooo ce sa zic . Cum a precizat colegul mai sus, viata nu e la fel pentru toata lumea. Altii aunoroc, altii nu. Eu de exemplu am 26 de ani pe care ii implinesc in cateva saptamani. Si tot singur am fost si sunt, dar nu ma vezi ca ma plang.
Eu am constientizat ca pentru mine, singuratatea pe plan romantic ( nu singuratatea totala in care nu am prieteni sau familie ), nu e ceva groaznic. Ba chiar e ceva ce mi se potriveste. Sunt liber sa fac ce vreau si cum vreau, fara sa ma imi fac griji ca incurc pe cel de langa mine. Pot alege sa ma duc unde vreau fara sa imi fac griji ca partenera va fi geloasa sau ma va bate la cap ca ea vrea sau nu vrea sa se duca. Sunt ordonat la mine acasa fara sa imi fac griji ca partenera a lasat vase murdare in chiuveta sau haine murdare aruncate prin camera.
Bineinteles ca chiar daca sunt multumit de viata mea momentan, asta nu inseamna ca resping ideea de a avea vreodata o partenera. Pentru mine, atunci cand voi gasi femeia care va rezona cu mine, abia atunci o sa iau in considerare si ideea de a ma cupla cu ea.
Din nou, cum zicea si colegul, Tu trebuie sa urmaresti ce vrei tu sa faci in viata pe plan personal, profesional, etc. Nu sa urmaresti orbeste iubirea si sa te astepti ca o sa fie ceva epic.
Și eu conștientizam la fel ca și tine cândva, în legătură cu singurătatea, până am realizat că eu de fapt nu îmi doresc asta.
Ai 18 ani. Abia esti la sau ai terminat liceul. Nu ai trecut prin situatia de a locui singura, nu ai dat de "greutatile" de care dai atunci cand scapi de liceu. Abia ai iesit din pubertate. Chiar daca din punct de vedere legal, nu mai esti minora, asta nu inseamna ca din punct de vedere biologic si social, tu esti majora. Deci nu ai cum sa zici ca ai "constientizat" asta daca nu ai trecut prin anumite chestii de care dai incepand de la varsta ta in sus. Eu cand aveam 18 ani chiuleam de la ore si paradoxal invatam pentru BAC . Ma distram si nu imi pasa de relatii prea mult. Ma resemnasem ca eram introvertit si nu prea chipes pentru asta .
Apoi a urmat o criza existentiala in care habar nu aveam ce fac cu viata mea, dar mi-a trecut dupa 2 ani de munca prin afara. Cand m-am intors, la fel de nesigur eram, dar mi-am gasit "menirea" pe parcursul a 2-3 ani de munca aici in Romania.
Tu de fapt tot ce simti, sunt ultimii hormoni de pe timpul pubertatii si frustrari cand te uiti la altii si la relatiile lor. De fiecare data cand te uiti la relatiile altora iti vine starea de "ciuda", de fiecare data cand ii vezi pe altii fericiti, iti vin ganduri de frustrare. Stim cu totii sentimentele pentru ca toti le avem. Doar ca unii dintre noi, mai scoatem capul din dos si ne trezim la realitate.
Daca intr-adevar cauti o relatie, poti foarte bine sa iesi la intalniri. Ai zeci de aplicatii si de site-uri pentru asta in 2024. Nu mai e ca pe timpul lui Ceausescu cand te duceau parintii "la monta"
Cum ăia sunt fericiți și au relație, așa vreau și eu să fiu și să am
Este foarte normal să mă simt așa, având în vedere că nu toți de aici îmi știu mie viața și motivele pentru care am ajuns să fiu așa!
Am sa simt ciuda și furie, până nu mai pot eu! Că dacă acest "Dumnezeu" a uitat de mine cu totul, atunci voi lua eu atitudine, dar îmi și iau la revedere de la credința în El! La mine ăsta a știut doar să îmi ia, nu să îmi și dea!
Pai Dumnezeu nu iti baga in trasita cum se zice in popor. Daca iti doresti o relatie, caut-o. nu astepta sa vina de la sine. Si eu imi doresc sa am in fata blocului de garsoniere in care stau, sa imi apara un lamborghini pe numele meu, dar sunt totusi realist ca nu am facut nimic care sa merite asa ceva.
Păi îmi doresc să caut, dar nu știu cât de sigur este pe aplicațiile astea de Dating, dar da. Îmi doresc!
Pai la fiecare intalnire pe care reusesti sa o ai, doar vezi omul in fata ta. Cum arata, cum se prezinta, cum vorbeste, ce gandire are dupa ce schimbi 2-3 vorbe cu el, etc. Si daca nu iti convine omul, la sfarsitul intalnirii, te scuzi politicos cum stii tu mai bine si ii dai de inteles ca nu te atrage in mod special ceva la el. Iar apoi cauti mai departe. Fiind femeie, automat ai sa strangi pe aplicatie mai multi baieti deodata si poti aranja intalnirile pe rand. Cat timp setezi intalnirea cu unul, mai vorbesti prin mesaje cu vreo 2-3 si daca intalnirea respectiva nu merge, setezi o alta intalnire cu urmatorul si tot asa. Pana gasesti ce vrei tu sa gasesti.
Variante de rezolvare la problema ta sunt. Important este sa vrei sa faci o schimbare, nu sa astepti pomana din cer.
Daca tu nu ai avut parte de o familie normala sau cum tiai dorito, acum vrei tu sa iti faci una asa cum ai visat.
Fata draga, una este sa visezi, alta este realitatea.Acu vad, spui ca ai facut o scoala profesionala, deci experienta sau gindire prea multa nu prea ai, asta se vede.
Nu zic nimic cu rautate, dar asculta ce spun aici. De regula cine se aseamana se aduna, asa ca daca tu ai avut o familie naspa sa zicem, sau cum o fost ea, gindeste ca tu faci parte din acea familie, deci esti rezultatul acelei familii corect?
Ai mostenit si tu din acea familie caracteristici, ca or fi bune, sau mai putin bune, cam toate se mostenesc.
Dar ca idee caracterele alea mai putin bune, alea se com mostenesc cel mai bine si mai mult.
Tu ai si de la mama si de la tata cate ceva. Asa ca daca ai de la mama ceva bun sa spunem, asta pentru ca ai zis tata este cu beutura, va lsat bla bla, dar sigur ai mkstebnit si de la el ceva, deci nu de bine.
Asa ca toate astea ce leai mostenit or sa te ghideze in drumul tau prin viata, am putea spune ca ce iti este scris in frunte tie pus scuze dar sa stii ca zicala aia e cam adevarata.
Noi mostenim o baza de la aprinti, iar aceasta mostenire ne duce pe noi prin viata, este ca si cum spune zicala, suntem din nastere stampilati cum o sa fim.
Suna el cam aiurea, dar mare parte este cam adevarat, daca intelegi ce zic eu pe aici.
Daca esti nascuta sa fii cineva, sa ai ceva, atunci aia se va intampla mai mult ca sigur.
Daca esti fabricat sa nu ai, sa nu poti, ori sa fii rau, betiv, criminal, violator, ala vei fi, adica mostenesti acele caracteristici, si doar intimplarea sa nu ai conditiile propice ar putea face sa nu te exprimi., sa nu devii asa.
Deci tu poate ca ai suflet bun, dar poate ca ai fizic nu prea argataor, poate ai caracter respingator, doar spun, nu lua ca spun ca asa ai fi tu, eu doar banui, sau spun ce cauze ar fi.
Daca tu stai si observi o sa vezi ca vorbesti ca taicatu, sau ca maicata, ca ai ticuri ca si ei, ca ai purtare asemanatoare ca a lor si asa mai departe.
Toate astea pot influenta si chestia asta legata de relatii.
Nu te cunosc, imi dau doar cu parere... Dumnezeu nu are treaba cu relatia ta, asta e sigur, nu de la Dumnezeu trebuie sa astepti relatia.
-Este posibil ca atitudinea ta sa nu atraga ( chiar daca aspectul fizic conteaza, de fapt atitudinea pe care o ai face toata treaba. De asta vezi femei urate cu barbati frumosi si invers)
-Este posibil sa tintesti anumiti parteneri nepotriviti sau sa ai asteptari prea mari
-Este posibil sa nu fii prea sociabila, sa nu stii sa te faci placuta
-Este posibil sa ai frica sa intri intr-o relatie, sa iti fie frica sa experimentezi, sa astepti partenerul in care sa ai incredere 100%
Tu stii cel mai bine cum stau lucrurile( te cunosti cel mai bine). Daca imi spui mai multe despre tine, te pot ajuta si indruma ce sa schimbi si cum sa schimbi.
Daca esti o persoana serioasa, constientizezi ca problema in mod sigur este la tine si ca o poti schimba...si daca nu ai pus intrebarea asta doar ca sa te distrezi cu obsedatii care se vor da la tine...atunci astept mesajul tau si te ajut cu tot ce pot
Mulțumesc frumos!
Tocmai, eu nu am pus întrebarea asta pentru obsedați, că de ăștia am dat mai mereu și mi-am dat seama că fac mișto și mă enervează că numai de ăștia dau mereu, în loc să dau și eu de cineva ca lumea, cum alții dau.
Din pacate este mult mai usor sa dai de elemente din astea negative dar asta nu inseamna ca nu poti da si de oameni ok. Daca intelegem exact care sunt cauzele putem vedea si solutiile.
Mda, văd că primesc și comentarii cum că problema este la mine...Păi la mine mereu este o problemă, sau poate eu sunt acea problemă.
Dar că numai de libidinoși am dat pe netul ăsta și nu de cineva care chiar să mă dorească și să mă iubească cu adevărat, eu n-am dat. Asta nu este o problemă, decât la mine...
Mda, mersi, ce să zic!
Uite,aici m-am simțit
Nu o lua in nume de rău,dar chiar așa e.
Adică lucrurile sunt mult mai simple decât par.
Daca vrei ca tu să fii fericita, trebuie sa sacrifici sentimentele negative pe care le simți precum ura, invidia și frustrarea,cu sentimente pozitive precum bucurie,iubire de sine și bucuria pentru lucrurile mici.
Tu vrei practic sa atingi iubirea aia ca-n filmele și speri ca acela care îți va fi iubit sa te șlefuiască și să îți vindece toate traumele,nu așa funcționează viața.
Întâi înveți să vorbești și să te exprimi, după înveți chestii mai complexe precum calcule, raționamente logice și așa mai departe.
Așa și în iubire, mai întâi înveți să te iubești pe tine, pentru că dacă tu nu te iubești, de unde vei ști că oferi iubire celuilalt și nu altceva?
Săruturile, sexul, plimbările nu se numesc relație, dar fac parte din ea.
Lucrurile ar fi mai ușoare daca te-ai bucura de ceea ce ai.
Știi de ce zic? Pentru că dacă Dumnezeu ți-ar da o relație acum, de unde știi că relația aia o să te mulțumească?
Un verset din biblie zice așa
"Celui ce are i se va da, iar de la cel ce n-are se va lua si ce are."( Matei 13.12)
Așa și la tine, daca tu nu apreciezi ceea ce ai (zilele pe care le ai, de exemplu), cum poți aprecia un om?
Pardon, nu îmi vorbi mie de invidie, ură și frustrare, aiurea...Că sunt alții și mai rău ajunși și ăia nu mai sunt jigniți sau judecați așa!
Dar mi-a dat Dumnezeu o relație și nu știu eu, ca să știu dacă mă va face sau nu mulțumită? Eu nu cred... Căci dacă era așa, eu acum nu mai scriam problema asta aici!
Apropo...Nu mai vreau să mă mulțumesc niciodată cu puțin în viață! Ci doar să am și eu ceea ce îmi doresc, nu doar alții
Uite dovada că da, ai in tine invidie și ura "nu mai suport ca alții să tot aibă și să se laude și să văd cum ei fac sacrificii pentru relațiile lor, și eu pe lângă să nu am nimic".
Uite dovada de frustrare"Vreau și eu să fiu ca ceilalți și să mă laud ca ei că au și că dres!"
Observ tendința ta accentuată de a te compara cu alții, ba cu aia sub tine, ba cu aia de deasupra.Nu e deloc ok sa te compari cu ei, pentru că 1.viata ta e viața ta și nu e asemănătoare cu a nimănui, poate doar din anumite perspective.
2.Pentru că tu nu ai aceleiași șanse în viața,tocmai pentru că nu vrei sa vezi și alte variante,decât să te victimizezi cat de grea e viața ta.
Da,îmi pare rău că ai rămas fără soră,da, îmi pare rău că nu ai avut parte de iubirea maternă și paternă,dar crezi că dacă te victimizezi atât, schimbi ceva?
Îți zic eu,nu!
Nu toată lumea are o problema,că observ mai multe păreri care sunt identice cu a mea,de ce? Pentru că asta e adevărul.
Dulcica și alții de-al de ea nu fac decât să te mențină mental relaxată,sa te minta frumos. Vrei asta?
No,bun!
Însă adevărul e că minciuna și vorbele dulci nu te trezesc la realitate,ci din contra,îți accentuează și mai tare problemele, pentru că după o sesiune de chat cu cineva care te minte frumos,revii la viața ta...așa cum e ea.
Nu ai o problema reală,Ioana,vrei doar atenție și de aceea o primești de la toți libidinoșii, pentru că îți place să fii mințită! Daca ai accepta adevărul și ai vedea dincolo de bariera asta a victimizării,zău că ai fi mai câștigată și poate ți-ai și face o relație.
In schimb,tu in loc sa lucrezi la tine,preferi sa te victimizezi și să primești atenția unor persoane nepotrivite.
Știi cum suna ceea ce zici tu? Fac pact cu diavolul sa fiu fericita, nu contează că îmi pierd viața.
Daca atât poți tu înțelege din ce ți-am spus, e ok.
Mulțumesc pentru timpul acordat!
Dar atât vreau sa îți zic, faptul că cineva îți întreține convingerile defecte nu înseamnă că are dreptate, ci urmărește ceva de la tine!
Da, mă victimizez...
Nu am voie?
Cer atenție? Foarte bine!
Asta e tot ce ai înțeles tu din asta!
Ura și invidia asta tot oamenii și traumele mele m-au făcut să le am
Nimeni nu a fost lângă mine, când îmi era cel mai greu... Când alții aveau relație și erau pupați și cocoloșiți, eu eram singură și luată la mișto!
Nu e vorba daca ai voie sau nu, poți să faci ce vrei cu viața ta, că na, e a ta.
Ideea e că tu te concentrezi pe ceea ce n-ai și uiți de ceea ce ai, adică pe tine.
Nu ai înțeles! Atenția oferita din partea oricui poate fi o sabie cu 2 tăișuri,de aceea și ai de-a face cu libidinoși...
Pai da,dar pot fi înlocuite cu chestii pozitive,dar asta tine deja de voința ta.
Pentru asta,ai de ales, fie stai așa cu emoțiile astea,fie evoluezi și primești ceea ce ai nevoie.
Nici langa mine nu a fost nimeni în cele mai critice momente,dar eu nu fac o drama din asta, pentru că am acceptat că și părinții noștri au și ei limitările lor și că nu au avut nici pe ei sa-i educe așa cum ar trebui.
Gândește-te că și ei au dus-o mult mai rău.
Pai nimeni nu a fost langa tine,dar tu ai fost langa tine,asta e cel mai important.
Gândește-te că părinții nu vor trăi veșnic, nimeni nu trăiește veșnic.
Așa că daca tu nu poți înfrunta obstacolele vieții,cum vei înfrunta probleme mult mai grave?
Uite,acum cum ești tu vulnerabilă,poți da de cineva care zice că vrea relație cu tine, te baga in patului lui și te lasă însărcinată, el pleacă și tu crești un copil.
Atunci ce-o să faci? Atunci chiar ești condamnată!
Cum zicea un mare înțelept, vezi ai grijă ce-ti dorești că s-ar putea sa și primești!
De aceea trebuie sa lucrezi la tine, sa nu permiți oricui să își bată joc de tine.
Crede-ma, nu asta e soluția.
As aprecia totuși dacă mi-ai răspunde la mesajul pe care ți l-am trimis.
Să se gândească și aia cu relații că sunt unii mai răi decât ei, nu eu
Și normal ca nu voi permite nici unui bărbat să-și bată joc de mine, dar nu asta este ideea. Doar îmi doresc și eu o relație, atâta tot.
Înțelegi, bine...Nu înțelegi, tot e bine.
Vezi că ți-am trimis mesaj.
O sa gasesti tu pe cineva, lasa ce tampenii zic alti, Un lucru iti zic, Social media e o mizerie nu cauta acolo!
Păi dacă în viața reală nu găsesc, atunci de ce să nu-mi găsesc pe social media?
Dacă stau în baza că îmi voi găsi în real pe cineva, voi sta singură mult și bine, cel puțin, până voi muri!
Pentru ca social media e plin de oameni falsi si vrajeli!, Pe real nu zic ca sunt numai oameni faini dar ai sanse mai mari!
Da, și asta cum?
Alții au reușit și pe social media...Dar stai, am uitat, eu sunt mereu ghinionistă!
Ok, Nu si daca iti dau eu instagramul meu, Sa fim prieteni asa de fun, Nu o sa accepti, Tu ai impresia ca un iubit pica asa din cer de la Dumnezeu s-au mai stiu eu de unde, Nu asa functioneaza lucrurile.
Dar mi-ai cerut cumva și nu am acceptat?
Dar mai intrebat cumva daca sa-l ti-l cer?, M-am oferit eu in schimb...
Nu te-am întrebat, pentru că numai de oameni răutăcioși și care își permit să mă jignească dau pe acest Forum, la întrebarea mea!
Ti-l dau in privat, Nu sunt ca astia.
Dacă am deranjat cu vreun cuvânt nepotrivit, cer iertare tuturor celor ce au inițiat subiectul pe tema asta cu mine, și chiar și adminilor, dacă i-am supărat cu ceva!
Însă, tot ce am dorit să spun pe acest forum, a fost doar of-ul meu. Cine vrea să înțeleagă, bine, cine nu, nu.
Recunosc că am și eu defecte, nu spun nu, dar sunt și eu om la fel ca și voi și nu am cum să fiu mereu perfectă.
Mulțumesc de înțelegere!
Tu ii vezi pe aia 20% care sunt hiper sociali, la restul singuraticilor nu te uiti.
E ceva normal, vezi de scoala si termin-o cu 10.
Recomand BOO. Este o aplicatie de Dating in care sistemul iti face sugestia pe baza personalitatii. Cunosc 3 cazuri (eu inclusiv) de relatii super OK incepute pe BOO. Nu este exlus sa dai peste pierde-vara, ca si in orice alta parte.
Ioana, pe mine mă ști, deoarece ți-am mai răspuns la o întrebare. Eu am 25 de ani și nici eu nu am prieten, nici măcar prieteni. Și eu dădeam vina pe Dumnezeu într-un timp, dar Dumnezeu nu uită de nimeni. Nu știu dacă mă crezi, dar îți spun că Dumnezeu nu uită de nimeni. Toți suntem copii Lui, lucrul mâinilor Lui, nu uită de noi. Dumnezeu este singurul care ne iubește cel mai mult, pe toți. Nu doar pe unii sau pe alții. Pe unii mai mult și pe alții mai puțin sau deloc. Dumnezeu ne iubește pe toți în mod egal. Doar El știe de ce dă la unii mai mult din ceva și la alții mai puțin. Poate consideră că încă nu ești pregătită pentru o relație, cum la fel și în cazul mine. Nu este vorba de noroc. Iar relațiile online sunt o prostie, deoarece am încercat și eu și nu m-am ales decât cu dezamăgiri. Am făcut o grămadă de greșeli în online, pe care apoi le-am regretat, dar am înțeles că nu se creează relații pe net. Și eu eram "disperată" să am pe cineva, să mă iubească și pe mine cineva, dar pe mine deja mă iubea cineva, Dumnezeu. Este normal să simțim nevoia de iubire, de afecțiune din partea unei persoane și să fim furioși, dezamăgiți și invidioși pe cei care au, ceea ce vrem și noi și nu avem. Ioana, ți-am spus de prima dată, că în loc să spui aici ceea ce te deranjează, unde unii pot face mișto de tine și chiar să râdă, poți vorbi cu mine, deoarece eu am trecut prin sentimentele astea și știu cum e. Am încercat de prima dată să îți ofer ajutorul, dar dacă nu îl și accepți eu nu pot intra cu forța în viața ta ca să te ajut. Nu am un asemenea drept. Poate crezi că nu te înțeleg, că suntem prea diferite, dar nu este chiar așa. Da, poveștile noastre de viață sunt diferite, dar sentimentele sunt asemenea. Dă-mi voie să te ajut, ai încredere în mine și discută cu mine, deoarece eu nu judec, nu critic, nu râd și nu iau la mișto cum fac alții. Eu astfel de lucruri le tratez cu seriozitate. Dar nu pot să mă bag și să te descos, tu trebuie să te deschizi. Sper să înțelegi. Nu sunt dușmana ta, dar pot să fiu prietena ta, dacă mă lași. Eu chiar am intenții cu adevărat bune și sincere. Știu că nu ne cunoaștem și că este mai greu atunci când nu cunoști o persoană, să ai încredere și să te deschizi, dar eu chiar nu îți vreau răul, ci doar binele. Nu te forțez, dar ce preferi, să te "cerți" aici cu diferite persoane sau să discuți cu mine? Ascultă-ți sufletul!
Ba da, sunt pregătită pentru o relație, dar Dumnezeu uită mereu de mine! Ăsta este adevărul!
Scuză-mă, dar ești și încăpățânată. Eu citesc o grămadă de rugăciuni și despre religie, dacă eu îți spun că Dumnezeu nu uită de nimeni, nu uită. Crezi ce vrei. Eu încerc ca o proastă să te ajut și nu vrei sub nicio formă să accepți niciun sfat, o ți doar pe a ta și punct, atunci rămâi cu părerea ta și gata. Și nu mai pune întrebări pe forum dacă nu vrei să accepți păreri și sfaturi de la alții. Că doar te cerți cu oamenii.
Eu pun ce întrebări doresc...
Nu-ți convine, nu-mi mai răspunde!
Tu vorbești de certat cu oamenii... Când tu te-ai certat cu unul la o întrebare de a mea, pusă tot pe forum!
Vezi-ți de treaba ta! Nu îți dau dreptul de a mă judeca tu pe mine!
Mulțumesc de "ajutor"!
Pentru ca, ei se intelege bine, se comunica, se cunoaste bine si merge mai departe. Dar, de ce iti pasa tie cand isi faca relatie si de ce te intereseaza pe tine? Cui pasa? In loc sa iti vezi de treaba ta si lasi in pace. N-ai nicio treaba cu ei.
Tocmai ti-am dat raspuns mai sus. De ce te intereseaza pe tine daca ei nu au nicio scoala/liceul teminat si au relatii? Pai daca asa vor ei si face ce vrea viata ei? Nu poti sa faci cum vrei tu si degeaba te enevezi, dar nu stii de ce te enevezi si de ce suferi. Tu trebuie sa iti vezi de treaba ta. Daca nu intelegi ce am scris, ce rost are aici?
Uite că revin cu un update...
Am realizat că viața mea e de rahat, plină de eșecuri, multe traume și pierderi a celor mai dragi persoane mie, ce s-au dus la cer, că am dat numai de bărbați care mă iau la mișto și care nu vor nimic serios cu mine și care nici prioritatea vreunui bărbat nu sunt! Asta e tot ce am realizat.
Mulțumesc tuturor de aici ce m-ați judecat și jignit cum ați vrut voi, crezând că eu sunt doar o jucărie și că eu nu am voie să spun pe nicăieri ce simt și ce este în sufletul meu!
Cine ti-a spus ca, ai viata ta de rahat, esti plina de esecuri, cine te-a jignit, cine te-a judecat? Ioana, nimeni nu te judeca, ci te ajuta sa intelegi. Ar trebuie sa te calmezi si mergi prea departe... chiar exagerezi ce spui tu. Controleaza-te sa te calmezi, nervi, ura, suparata si de toate. Repet, nu te judeca nimeni si cineva te ajuta si iti explica de ce te enervezi, de ce suferi, de ce vrei mult, de ce te-ai saturata, etc etc. sa intelegi ce vrea sa spuna. Niciodata sa nu spui vreodata ca, ai viata de rahat, esti jalnic, esti o jucarie, esecuri, multe treaume, pierdere, etc etc. Sa stii ca, de atunci am avut prietenii si m-am distrat si acum nu mai am prieteni si viata mea e liniste si pot sa ma bucur de viata mea singur si merge mai departe. Pentru mine e perfect si peace.
Mai bine sa nu citesti la raspunsurile rautate si misto-urile. Ei nu te intelege ce simti tu, de ce suferi, etc si face misto de tine si isi bate joc de tine. Iti dau sfatul, sa nu mai postezi genul asta si raspunsurile rautate, ura si de toate... pentru ca, nu prea te ajuta sa iti explica si sa intelegi. Trebuie sa ai mare si nu te bagi in seama cu ei si sa nu faci prea multe probleme. Ca, asa vorbeste in lumea prostie si rautate. N-ai cu cine. Suntem in lumea reala.
Atunci să treacă naibii peste și gata! Nu să-mi vină mie hop-țop la mine cu arfele lor de nici 2 lei!
Să se ducă la alții și la altele să le comenteze, care sunt amețite și vai de capul lor, ca si-o trag și după nu știu ce sunt cu ele! La alea să se ducă cât mai mulți să le judece și să facă mișto, nu la mine!
Eu nu sunt obligată și nici să le dau dreptul de a mă critica pe mine!
Eu zic ca poți întâlni pe cineva doar ca trebuie sa ai puțină răbdare ști toate la timpul lor
Dar eu m-am tot săturat să am răbdare! Nu mai vreau și nu mai suport! Am așteptat prea mult!