| alexander_9310 a întrebat:

De ce cand o intreb pe prietena mea vrei sa ne intalnim ia zice ca da si cand ajun la locul intalniri imi zice ca nu mai poate veni asa face mereu

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

... Ia intreab-o, pe langa ce ti-au spus ceilalti, daca ei i-ar place sa-i faca cineva asa? Daca ar afla toti ca da plase? Esi profundnimoral, si imatur! Reflecteaza! Psiho

8 răspunsuri:
| DenissaDeea a răspuns:

Eu am avut o prietena in cazul asta, sigur iti ascunde ceva, nu te iubeste, nu te place; cand se intalneste cu tine se intalneste doar din interes, nu este sicera cu tine:este posibil sa aiba mai multi iubiti(te rog sa nu ma intelegi gresit)poate nu e si cazul ei, dar totusi spune-i ca ceva crezi ca e in neregula si sigur iti vei gasi raspuns, de ce iti bate joc de tine si nu iti spune in fata de ce?

| anonimvirtual89 a răspuns:

Ori vrea sa se desparta de tine... ori ceva iti ascunde cum zice mihaelacorlade ...nu stiu ce sa zic stai de vb cu ea si vezi ce vrea...mai vrea sa fie q tine sau nu pentru ca nu are rost sa te minta si sa suferi, nu?

| crisa a răspuns:

Te invarte pe degete!hee hee Ia ignor-o cateva zile, sa vezi ce-o sa te caute!hee hee

| MihaiA a răspuns:

E de lasat amice... laughing Dai o doza de indiferenta sa vezi cum se schimba situatia. Sau daca nu ai incercat pana acu, explica`i ca nu-ti convine problema... si vezi ce e de facut ca s-o rezolvatitongue

| simi a răspuns:

Poate ca ii este rusine nu are curaj sa se intalneasca cu tine

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Poate ca nu vrea sa te supere pe moment si sa-ti spuna ca nu vrea sa va intalniti. Apoi e mai usor de spus ca a intervenit ceva urgent si ca nu mai poate ajunge. Oricum, incearca sa gasesti pe altcineva cu care sa-ti petreci timpul liber.

| beba a răspuns:

Sunt de acord cu restul, indiferenta... daca nici asa nu merge inseamna ca are 'alte preocupari'sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I
nseamna ca ea nu te place intelegi