| Bishop a întrebat:

De ce cei care ar trebui sa te sustina nu o fac? Si te descurajeaza, ba te mai iau si peste picior. Cand tu vrei sa faci acel lucru, simti asta, iti place, ei te iau in ras, sau iti zic ca esti nebun, si ca nu esti in stare; de ce? Pentru ca ei nu sunt in stare si n-au curajul sa faca ce le place? Sau ca sunt prea zgarciti sa cumpere acea chestie cu care ar putea face ce viseaza, si isi cumpara o gramada de rahaturi nefolositoare? Si tu, ca esti foarte entuziasmat de asta, ii vezi si ii auzi p'astia cum iti tin predici, despre parerea lor negarativa, si mai si insista ca au dreptate.Si continua, mereu si mereu. Oamenii astia chiar sunt tampiti? Nu pricep ca parerea lor e idioata pentru tine? De ce vor sa te manipuleze? Cu ce se aleg ei, daca nu mai faci tu ce visezi, ce iti doresti? Le place sa fie asa? Si apoi iti zic, ca sunteti prieteni, sau rude. Dar nu te incurajeaza... De ce? Eu nu inteleg.

Tot ce stiu e ca trebuie sa faci ce crezi tu ca trebuie, daca vrei sa faci ceva, atunci fa-o! Nu te lua dupa ei, ca nu ajungi nicaieri si o sa regreti.
Nu trebuie sa regreti ceva ce o data te-a facut sa zambesti si sa traiesti, sau care inca te face.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În ceea ce priveşte rudele, eu îţi recomand cu plăcere un articol cam lung dar care explică fenomenul: http://tiny.cc/ETEOM

Numai bine.

| Silvia_6960 a răspuns:

Exista persoane inapte pentru orice, prive de talent si personalitate si care vor ca si tu sa fii ca ei. Dar cum ai zis si tu, mereu fa ceea ce iti place, urmareste-ti instinctul, si lasa cei care te critica sa rada. Cine rade la sfarsit, rade mai bine.

| Bishop explică:

@kongeriket da, un articol foarte bun. E total adevarat ce se zice acolo. Dar nu vreau sa zic ca mi se aplica mie, mie ai mei imi zic "faci ce vrei" in cele mai multe cazuri, dar sunt si destule de manipulare, restul rudelor sar cu gura mai mult. Imi vine sa le-o cos.
Tu ai scris articolul asa-i? Felicitari.

| ZambescSiGata a răspuns:

Si mereu ma intreb si eu daca merita sa mai ai incredere in cineva... daca mai merita sa punem suflet la orice rahat sau la orice,,predica,,pe care ne.o tine vreun,,prieten,, care cica ne vrea,, binele,, .Nu.nimeni nu vrea asta.Toti sunt doar pentru binele lor, pentru ce i, ar avantaja pe ei.Eu am incetat sa mai pun suflet.Am realizat ca toate dorintele pe care le am le discut cu.cu nimeni, pentru ca daca le discut cu cineva voi fi indemnata sa nu le mai pun in aplicare.Si realizez iar ca sunt singura...Da sunt singura.Dar nu regret asta.Nu regret pentru ca am in fata un drum, am niste ganduri niste idei care mai tarziu vor deveni realitate.Si asta nu pentru ca m.au,,ajutat prietenii,,,ci pentru ca am avut ochii destul de deschisi sa vad cum toata lumea e ipocrita,cum toti se gandesc la dorintele lor,nu la ale mele. Iar in legatura cu ce ai scris tu, este complet adevarat,, Nu trebuie sa regreti ceva ce o data te-a facut sa zambesti si sa traiesti, sau care inca te face.
,,

| Andreeaツ a răspuns:

Asa-i! Mi-a placut mult prelegerealaughing. Acum nu serios, ai spus ceva foarte adevarat. Bravo!

| lora3u a răspuns:

Pentru ca atat de ipocrita a ajuns natzia asta de specii, numita OM! sad

| allenuuke a răspuns:

Pentru ca nu au incredere in tine.Nu.i baga in seama si fa ce iti spune inima sa faci.
Sper ca te-am ajutat. Funda?:*