Pana ajungi sa ai toate astea, nu te mai vrea niciuna, doar daca mami si tati nu o fac ei pentru tine, asta e altceva dar daca e asa atunci si asta e o problema ca esti un papa lapte, nu esti in stare de nimic si iti fac totul parintii nu stiu care varianta e mai buna dar pare ca niciuna...
O femeie care te iubeste si nu te foloseste nu iti va cere sa ai casa si masina. Iti va cere doar sa muncesti cot la cot cu ea ca sa va faceti un viitor frumos impreuna. Doar pocnitorile se asteapta ca tu sa oferi totul si ea doar sa existe. Daca o femeie sta cu tine pentru casa si masina its over for you!
Asa zicea si fratemeu cu ceva ani in urma, ca care l-au contactat au intrebat ce casa si masina are. Apoi i-au dat replica: ca ce sofer de TIR e el? Daca nu are casa si masina... cred ca asta e si motivul de sunt atatea femei pe net singure la 30 si ceva 45 ani fara copii si singure. Eu as vrea si matura, nu vreau la 20 ani care viseaza cai verzi pe peretii.
Poți să fii altfel pe salariu minim pe economie? Dai mai mulți bani la cantina la lucru pe mâncare decât primești salariu, sa nu mai zic că iti iei țigări daca ești fumător si mâncare și când te întorci de la lucru. Chiria daca nu ai casa ta,, ajungi sa te împrumuți sa ai abonament pe tramvai și autobuz și mâncare la lucru
De alea trebuie sa te ferești! Nu toate femeile sunt la fel, unele nu accepta sa fie întretinute
Daca o femeie de 30 de ani sa zicem, are casa decenta si masina decenta si salariu bun, are tot dreptul sa isi doreasca un barbat cu aceleasi lucruri. Acum eu te intreb pe tine! Cat la % din femeile din Romania au casa lor si salariu bun in Romania?!
O alta varianta ar fi daca femeia este dispusa sa fie house keeper. Adica sa gateasca sa spele si sa aiba grija de copil si barbatul sa îi ofere resurse si cadouri si vacante. Si sata mi-se pare un trade corect. Dar daca tipa lucreaza la khaufland si are pretentii si pe deasupra nici nu este dispusa sa faca nimic pentru acele resurse, its over for her.
"ca care l-au contactat..."
"ca care" se scrie legat.
Și, ca să răspund la întrebare, știi cum e, dragostea mai trece și prin stomac. E normal ca ea să aștepte de la tine să fii cât de cât aranjat. Dacă nu ai mașină, să ai cel puțin casă. Dacă nu ai casă, să ai măcar mașină.
Pai eu nu am nici tata, de unde masina si casa? Casa e pe bunicul, sta si mama cu noi.
Nai sunt care au si masina, salariu cat de decent au? Nu pot sa stiu, Casa sigur nu au! 20-30% probabill... Dupa prostia mea Foarte pretentioase sunt, si alea cu copii pana in 30-35 ani
Masina au aproape toate din gen Z mai ales. Dar asta pentru ca masinile sunt ieftine, nu mai este lux. Oricine isi permite sa cheltuie 2-3 k€ mai ales daca nu are copii si rate la banca. Doar cine este lenes sa invete pentru permis nu are masina, gen eu sau cine efectiv nu isi doreste masina.
Pentru ca independenta te maturizeaza si este un fel de triaj al partenerilor eligibili fata de aia care fug de probleme. Daca ai asemenea chestii inseamna ca esti "sigur" si "stabil", adica n-ai sa fugi la vecina Ileana pentru ca partenera ta e pe stop si nu poti sa o intorci pe toate partile in pat. Daca ai proprietati esti responsabil, stii cum sa-ti asumi anumite chestii si ai o oarecare rezistentaimpotriva tentatiilor.
Ca si barbat care nu stie nici un ou sa-si gateasca si are chilotii spalati de mama (care vine ea in camera si ii culege), inseamna ca esti o povara si trebuie sa fii, practic, dadacit ca un sugar. (de obicei cine sta cu parintii, ca barbati, asa se comporta). Cand esti singur esti responsabil.
Mai e si varianta in care proprietatea inseamna bani, lucru pe care-l vrem toti. Dar asta e altceva.
Un sofer de TIR castiga de foarte multi ani +1.500-2000 de euro pe luna. Doar in tara salariul pleaca de la 6.000 RON (in mana) + beneficii. Daca nu ai nimic dupa ce ai lucrat ani buni cu un asemenea salar, inseamna clar ca ai bube naspa si esti bun de portofel. Exista si cazuri in care alegi viata de sofer din obligatie, dar sunt putine.