| SpoiledBrat a întrebat:

De ce copiii se fac pentru bani? In familia mea când se termina perioada de maternitate imediat se grăbesc sa facă alt copil.

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Atunci vorbește doar în numele familiei tale. Nu toți oamenii care fac copii îi fac pentru bani.

| ALM2000RO a răspuns:

Răspunsul e logic și rezultă din întrebare: îi fac pentru bani pentru că au nevoie de bani. Puțini copii sunt procreați din dragoste și fără vreun interes.

| Mosotti a răspuns (pentru ALM2000RO):

In general sunt facuti din dragoste copiii, dar sunt si destui care nu. Dar mai mult sunt cei facuti ca s-a dorit copil.

Aia care ii fac pentru bani sunt familiile rau famate. Ca o familie ok nu sta in banii de alocatie ai copilului.

Insa, mare atentie, cumva ai si tu dreptate. Eu am avut contact si cu copii realizati, si cu cei nerealizati (din motive de sanatate psihiatrica sau psihologice).
Si ai sa ramai uimit cati parinti se poarta frumos doar daca esti realizat, dar cand ai probleme permanente nu!

"Vaaaaai baiatu/fata mamei ce te iubesc, vai ai invatat bine, ai ajuns cutare, bravo".
Pai normal ca toti iubim oamenii realizati, iubim noi fiind de la gunoieri la presedinte.

Adevarul se vede cand copilul nu e realizat, acolo vedem noi iubirea parintilor.
Dar cum majoritatea is realizati avem impresia ca toti parintii iubesc neconditionat copiii, total fals.

Este adevarat ca procentul de parinti care nu-si iubesc copiii bolnavi e mai mic ca celalalt, dar este.
Am un caz o femeie de cam 50 de ani care are tulb bipolara de mult. E pensionata, manca mai mult de la tratament.
Parintii se purtau f nasol cu ea, o faceau grasa, ca nu face nimic, etc.

Alt caz fata de 27 ani cu schizo, ii luau parintii pensia, iar cand a vandut 2 kile de nuci sa-si ia tigari prin ianuarie 2012, a sunat-o tacsu cand ea era la psiholog cu mine si psihologul in cabinet si zice "nu ti-e rusine...ai vandut nucile.", asa cu o rautate de nu se putea.

Nu intelegeau ca si daca esti bolnav ai nevoi ca si ceilalti.
Dar sa fi fost sanatoasa sa ajunga inginera, sa vezi cum era.
Astea doar doue ex vazute de mine, si ambele nu erau familii rau famate sau de rromi unde parintii se cam p pe copii, nu la toti dar la majoritatea.
In rest parintii erau okey, dar ori mai fi cazuri din alea.