| max_4494 a întrebat:

De ce credeti ca se pierde, treptat, interesul pentru legalizarea unei relatii?

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pentru că banii cheltuiţi pe acea hârtie sunt destul de mulţi (în special în vremurile actuale când sunt din ce în ce mai puţini bani) şi acei bani ar putea fi folosiţi pentru bunăstarea cuplului (o excursie, o chirie la casa în care ei locuiesc, un avans pentru un bun, etc. etc.).
Şi-n plus, din punctul meu de vedere, nu am nevoie de o hârtie ca să-mi ateste relaţia şi sentimentele. Ştiu eu mai bine decât poate şti statul pentru mine.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Legalizarea unei relatii avantajeaza interesul material atat pentru persoana care este interesata si de acest lucru(si sunt multi azi!) cat si pentru stat!

| Vizitiul a răspuns:

Independent de acte, iubirea persista necontenit.

| powergirl a răspuns:

Sincer nu stiu poate de ce nu mai e la moda si daca te casatoresti divortul costa mult asa ca lumea nu se mai implica in casatorii ca se poate si asa fara ce are important cateva hartii in plus si cheltuiala asa crede lumea din ziua de azi
nu am dreptate? mi-e de exemplu nu imi place asa dar mno ce s afacem astea sunt vremurile

| madia a răspuns:

Pentru ca unii considera ca acea hartie nu e importanta. Poti iubi si daca nu treci pe la starea civila.

| laurentiu a răspuns:

Timpul este devinawinking

| Smarandica a răspuns:

Nu este timpul de vina! Eu cred ca poate fi si obisnuita...si faptul ca nu mai are nici un farmec dupa ce ai intretinut relatii sexuale.deoarece, daca NU iubesti. te saturi sa vezi "tot aceleasi chestii" si cautzi altceva... straight face
sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca inainte nu se dadea voie fetei si baiatului de catre parinti sa stea impreuna daca nu erau casatoriti. Oamenii erau mai clerici. Acum s-a schimbat moda. Nimeni nu se mai ia cu acte daca nu locuieste impreuna cu alesul/a un oarecare timp inainte. Deci acum scopul este atins si fara sa mai fie obligati de catre cineva sa incheie acte. Practic cand obtin ce isi doresc ce nevoie mai au sa faca un efort in plus

| mirela1978 a răspuns:

Pai daca faci ca mine astepti 13ani sa vezi daca merge, faci 3copii dupa care te iei cu acte si iti dai seama ca ai luat un alcoolic care nu da 2bani pe familie, ce faci? te bucuri de copii, si speri ca ei sa fie mai isteti! ca nu te tine o hartie!