Nu în toate cazurile! Uneori, dacă prietenia e strâns legată se poate întâmpla asta!
Eu cred ca se poate mai ales daca sunt insurati si fiecare la casa lui. Ar trebui el sa aiba harem, nu?
Eu cred si chiar am avut astfel de relatie pe termen lung si mi ar mai place sa am o astfel de relatie stric de amictie cu o tipa, dar...
Daca amandoi se indragostesc unul de altul, nu-i problema, ca ce relatie de iubire poate fi mai reusita decat una in care cei doi sunt in primul rand f. buni prieteni. Cad numai unul se indragosteste, e mai greu. Insa eu cred in asemenea relatii, si eu am si trebuie sa recunosc de un asemenea prieten am fost acum mai multi ani f.indragostita. Insa m-am gandit bine daca merita sa stric relatia de foarte buna amicitie (pt.ca respectivul fiind casatorit, nu puteam spera decat la celo mult o aventura, chestie pe care n-as face-o niciodata in viata) si am ajuns la concluzia ca omul ala inseamna f.mult pentru. mine si ca aveam nevoie de el ca si amic, sfatuitor, etc. Asa ca dupa multi ani suntem f. buni amici, iar acel sentiment de dragoste pe care il aveam candva s-a transformat in ceva mai profund, adica tin enorm la el, insa nu sunt indragostita. Asa ca parerea mea e ca poate exista amicitie f. buna intre persoane de sex diferit, chiar daca uneori se impune limitarea anumitor sentimente.
Eu personal cred ca poate exista prietenie intre o fata si un baiat. Prietenul mau cel mai bun e un baiat. Am mare incredere in el si ii spun aproape orice. Uneori baietii tin mai multe secrete ca fetele si ele e unul din baietii care te ajuta si stie sa tina mai bine ca oricine un secret. Oricum nu exclud posibilitatea ca o fata si un baiat, cei mai buni prieteni, sa se indragosteasca. Adica e normal pentru ca fiind cei mai buni prieteni unul dintre ei sau chiar amandoi se pot comporta foarte special cu celalat si asa sa se ajunga la o poveste de dragoste. Atunci cand sentimentele sunt impartasite e perfect dar cand nu sunt... e o problema. Bine ca intre noi nu vor fi probleme de genul asta pentru ca nu e genul meu. El e mai cuminte iar eu prefer genul "the bad guy" Sper ca nici eu nu sunt genul lui. In fine, nu exclud nicio posibilitate.