| Ade4ever2389 a întrebat:

De ce daca te uiti la anime-uri,se gasesc mai toti sa iti zica ca esti obsedat/a,nebun/a,handicapat/a etc? Sora mea mereu imi zice ca sunt nebuna pentru ca ma uit la asa ceva si ca sunt niste porcarii,dar eu nu inteleg ce treaba are ea, daca mie imi plac e treaba mea. Ce as putea sa ii spun sa nu imi mai zica?

12 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu este Adevărată nu ești nebun obsedata Handicapata dacă de uiți la anime ăia sunt ei bolnavi care judeca oamenii ca se uita la anime nu te lua după ei uitate la ce vrea inima ta la cât anime vrei tu

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Sunt bolnavi și Handicapați ăștia care se uita la filme pono zi de zi cu orele ăstai sunt de legat la ăștia sa aveți grija. Anime nu-ți face nimic este un film animat atâta

| literallythesamebruh a răspuns:

Pur și simplu ignoră ce spune ea pe acest subiect. Te uiți la ce vrei tu atât timp cât îți place. Eu nu mă uit, însă nu aș fi în măsură să îți spun ție să n-o faci.

| SuperCoolDude a răspuns:

"Cum zici tu, aha"
"Daca mie imi place, nu conteaza ce zici tu"
"Ma uit la ce vreau eu. Si tu poti face la fel"
"Eu cred ca ma poti lasa in pace, tu ce crezi?" laughing

Vorbe sunt sute.
Ideea e ca ce tie iti place nu trebuie sa placa si altora. Iar tu trebuie sa devii imuna la parerea celorlalti.

Faptul ca scrii aici arata ca iti pasa de ce zice sora ta.

Dar o sa o lasi sa te controleze?
Tu de ce nu incepi sa comentezi ceva ce ei ii place? Poate asa se simte si eahee hee

Fa si tu o discutie cu ea si fa-o sa inteleaga ca te uiti la ce vrei tu si roaga-o sa isi pastreze comentariile pentru ea.

Daca vrei ceva va trebui sa te impui.

Bafta

| M1rc3a a răspuns:

Nu sunt mare fan anime da m.am uitat la cateva si chiar mi.au placut, unele pot zice ca sunt mai bune si decat un film daca e sa le compari la story, characters, lesson etc si care te pot schimba, nu inteleg unii de ce inca le dau cu hate in special sora
ta in care generatia asta mai ales fetele sunt fane infocate cand vine vorba de anime.uri da eu sunt baiat si mie unul imi plac, ii poti zice sa le dea o sansa si sa se uite ca poate isi schimba parerea ca asa eram si eu la inceput cand auzeam de la alti bombardieri ca nu sunt bune si imi faceam o idee gresita, fiecare are gusturi diferite

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu-i zi nimic. De ce te simti lezată? Daca tu crezi ca e total ok sa te uiti la animeuri n-ar trebui sa fie prea greu s-o ignori.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Pentru ca oamenii, im general, n-au gusturi artistice.

| Frank51 a răspuns:

Eu n-am auzit vreodată ceva negativ legat de animeuri, când am fost copil toți se uitau, cred că mai degrabă are ceva cu tine personal și nu cu gusturile tale.

| Geass1 a răspuns:

Nu-mi place atunci când te iei de pasiunile mele. Însă, trebuie să înțelegi că uneori pur și simplu nu ai cu cine.

| StoicAnalysis a răspuns:

E stereotipul asta pentru ca hai sa fim realisti, o buna parte din oamenii care se uita la anime-uri, sunt oarecum ciudati. Si zic asta in calitate de urmaritor de acest continut. Pentru cei care vizioneaza anime-urile, nu stiu daca ati observat in viata voastra, dar modul nostru de gandire e radical diferit fata de cei din jurul nostru care nu se uita la anime-uri. Continutul respectiv e facut cu o mentalitate japoneza: expresii, fraze, gandiri, sentimente, etc. Toate aceste caracteristici tipic japoneze, in timp, ni se imprima si noua in minte, fie ca vrem, fie ca nu. Si asta rezulta in schimbarea de perceptie fata de ceilalti din jurul nostru. Astfel noi suntem vazuti automat diferiti. Si omul de cand a primit ratiunea, pana in ziua de azi, mereu a izolat sau a persecutat intr-o oarecare masura individul diferit de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i că gusturile nu se discuta. Poate că nici ție nu-ți place la ce se uită ea, dar ai bun simțul de a nu critica.

| MarianWLF a răspuns:

Nu incerca sa o convingi, nu are sens. Si eu ma uit la anime, si primesc aceleasi reactii cateodata, dar nu le dau importanta.
Apropo, sper ca ai vazut ultimul sezon din demon slayer, a fost epic.