| ArkanHell a întrebat:

De ce, de ce sunt complet opusul intregii melei familii?
Tot neamul asculta manele, eu nici nu suport asa ceva (ascult decat muzica electronica, nici nu-mi trece prin gand de fapt nici nu suport manelele,nu au nici cea mai mica semnificatie pentru mine, sunt ca un zgomot perturbator, nu inteleg),din tot neamul nimeni n-are trasaturi de atlet, eu sunt singurul care am si arat bine si etc (nu ma laud, zic diferenta doar), tot neamul traieste ca oamenii de rand cu gandul de a Traii/A manca/A muncii ca un om oarecare/A face copii/A murii,eu gandesc tocmai opusul, am ambitii foarte mari cu toate ca nu imi permit in momentul de fata, planuiesc sa devin unu din cei mai buni atleti, sa-mi urmez visul,vis pe care neamul meu habar n-are ce inseamna, parintii habar n-au ce inseamna sa ai ambitie/sa visezi la ceva maret, are careva vreo idee cum de este posibil sa fiu asa de diferit fata de parinti/bunici/strabunici/matusi/unchi s.a? nu am nici o trasatura de la nicinul,parca sunt adoptat,nu seaman deloc cu ei, nu am inteles niciodata, si in + m-am autoeducat, parintii doar m-au ajutat sa fac diferenta dintre bine si rau, dar in schimb eu m-am autoeducat, nu mi-au oferit ei educatie deoarece intotdeauna eram singur acasa si etc, in orice caz are careva vreo idee? ^^, sper ca a fost interesant ceea ce ati citit aici! poate aveti vreun raspuns, mersii, dau funda la cel mai interesant raspuns daca va permite timpul!

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Tu nu ai de fapt nevoie de sfaturi,iti reversi suferinta aici. Chiar imi pare rau, as fi vrut sa te ajut, dar cred ca tu respingi orice mana de ajutor. Dar, daca te razgandesti, poate gasim o sulutie la problema. Incearca sa iti gasesti un hobby care sa te faca sa uiti prin ce treci sau un prieten bun care sa stie sa te asculte macar happy

32 răspunsuri:
| ArkanHell explică (pentru wdexwjmwd):

O ea face trapez 130 kg? lol...

Răspuns utilizator avertizat