Timpul inseamna o transformare continua, toate trec. Si cele bune si cele rele. Dezamagirile, ca si bucuriile, ne apartin si sunt continuarea asteptarilor noastre. Fiecare are drumul sau, uneori ne intalnim, trecem prin niste momente impreuna si apoi mergem mai departe separat.
http://www.youtube.com/watch?v=oBj6ZkdCVkg
Pentru ca nu stiu sa aprecieze ceea ce au langa ei...dar intr-o zi le va veni si lor randul si vor vedeam cum este si cum ne-am simtit noi in momentele in care ne lasau si ne faceau sa ne simtim un"nimic"
Cred ca, desi e cam dur, raspunsul e simplu... nu mai gasesc la noi ceea ce cauta.
Pentru ca se plictisesc de tine si asta inseamna ca nu sunt persoanele dragi... doar s-au prefacut ca iti sunt.
Eh..asa e uneori. Persoanele care te iubesc cel mai mult pleaca de langa tine! Dar nu trebuie sa pui la suflet. Treci mai departe.
Pentru că au o doză de prefăcătorie peste limite şi ţinem prea mult la ei deci îşi fac de cap. aiurea, am trecut prin multe experienţe de genul. şi o să mai trec prin multe, pentru că lumea aşa e ea, rea şi prefăcută.
Stropdeploaie întreabă: