Din pacate, in ziua de azi, totul se invarte in jurul banilor. Lipsa acestora creaza stres. pe baza stresului apar tot felul de certuri in familie; daca tu nu ai bea numai o bere pe zi, am putea cumpara fructe pentru copilul nostru, daca tu ai renunta la unele produse cosmetice am cumpara rechizite la scoala pentru al mic. A fost doar un exemplu banal, dar din aceste certuri mici se nasc adevaratele neintelegeri. Mereu ne gandim cum sxa facem mai multi bani, goana dupa bani de omoara timpul pe care ar trebui sa-l petrecem cu familia si ne omoara, din pacate, si cela mai nobile sentimente( asta in cazul unora). ce conteaza ce si cat rau fac celui de langa mine daca eu, cel care pana azi eram cel mai bun amic, fac rost de bani sau imi pastrez slujba. PA
E o cocluzie cam ...generalizata,subiectiva.Depinde de context dar...money makes the world go around.
Din cauza stresului, a grijilor,, tot timpul esti pus pe cearta, ajungi la un moment dat sa nu-l mai suporti, prin asa ceva am trecut si eu anul trecut, sotu din luna iunie pana in noiembrie, a fost f greu, nici acum ne este prea rozz, dar supravietuim
In mod normal nu este logic dar asa este in ziua de azi iti poti cumpara si mama si tata daca ai bani deci in concluzie bani nu aduc fericirea doar o intretin.