Astea sunt niște statistici ieftine de pe google făcute pe un număr infim de femei, în realitate nimeni nu dorește asta, mergi pe stradă și întreabă 100 de românce dacă preferă relațiile la distanță sau nu, eu sunt în stare să pun pariu cu tine pe cât vrei tu ca niciuna nu va spune că vrea relație la distanță, aia de fapt nu e relație, e inexistentă aproape. Nu aduce niciun beneficiu această relație, doar dacă fiecare vor să se mai vadă și cu alte persoane altfel nu vad rostul, când iubești pe cineva e firesc să îl vrei cat mai aproape de tine, nu la distanță, nu are logică
Nu-si doresc.
Doar cand e vorba de vreun fraier pe care vor sa il insele, eventual sa-l stoarca si de bani.
Unu-i tata la copii/
Altul pofta inimii!
Nu?
Boul la muncă în străinătate/
Fata moare de singurătate/
Dar vecinu-i stă aproape.
De la caniculă am devenit și poet.
Auăleuu. Ai mare grijă. Bănuiesc faptul că este o înșelătorie la mijloc. Dacă femeia de religie musulmană este din străinătate mai mult că sigur este vorba despre o înșelătorie.
De ce:
- divorțul la musulmani este ușor și rapid,
- o femeie de religie musulmană nu are voie să se căsătorească cu un bărbat de altă religie.
Toate astea ar trebui să-ți declanșeze sistemul intern de alarmă.
Ți-am verificat întrebările tale de pe TPU. Văd că ții legătura cu respectiva pe un site de socializare. 99, 99% este o escrocherie. Sunt șanse mari ca cea cu care tu crezi că ții legătura să fie bărbat. Sunt escroci internaționali. Ai mare grijă. În momentul în care îți va cere bani te vei lămuri.
Esti nebun
"Există mai multe motive pentru care unele femei aleg relațiile la distanță. Printre acestea se numără:
1. **Independența personală**: Unele femei apreciază libertatea și independența pe care le oferă o relație la distanță. Acest tip de relație le permite să se concentreze pe carierele lor, pe dezvoltarea personală și pe alte interese fără a fi nevoite să fie constant în preajma partenerului.
2. **Cariera și educația**: Adesea, cariera sau studiile pot necesita relocări temporare sau deplasări frecvente. În aceste situații, relațiile la distanță pot fi o soluție practică pentru a menține legătura emoțională fără a sacrifica obiectivele profesionale sau academice.
3. **Conexiuni internaționale**: În era digitală, este mult mai ușor să cunoști oameni din diferite părți ale lumii prin intermediul rețelelor sociale și al aplicațiilor de întâlniri. Astfel, femeile pot dezvolta relații romantice cu persoane din alte țări, ceea ce inevitabil duce la relații la distanță.
4. **Comunicare digitală avansată**: Tehnologia modernă, cum ar fi video call-urile, mesageria instantanee și rețelele sociale, facilitează menținerea unei relații la distanță, permițându-le partenerilor să fie în contact constant și să împărtășească momente importante.
5. **Încredere și securitate emoțională**: Unele femei pot simți un nivel mai mare de securitate emoțională într-o relație la distanță, deoarece timpul petrecut separat poate ajuta la construirea unei încrederi solide și la aprecierea reciprocă mai profundă.
6. **Flexibilitate și adaptabilitate**: Relațiile la distanță pot fi atractive pentru persoanele care apreciază flexibilitatea și capacitatea de a se adapta. Aceste relații necesită abilități puternice de comunicare și de gestionare a timpului, ceea ce poate fi o provocare interesantă pentru multe femei.
7. **Reducerea presiunii cotidiene**: Absența fizică zilnică poate reduce presiunea și stresul cotidian pe care le pot resimți partenerii care locuiesc împreună. Astfel, femeile pot găsi în relațiile la distanță o modalitate de a menține pasiunea și de a evita rutina zilnică.
Aceste motive nu sunt exhaustive și pot varia de la o persoană la alta, în funcție de experiențele individuale și de contextul personal."
Sunt total de acord cu tine.
În cazul meu, chiar nu înțeleg ce vrea această femeie de la mine. De ce ți-ai pierde timpul prețios cu cineva dacă nu-l iubești? Au trecut aproape trei ani de când ne-am cunoscut și nu am avut nicio relație fizică. Înțeleg că este musulmană și religia ei nu îi permite să aibă relații în afara căsătoriei, iar pe deasupra este și căsătorită. Totuși, nu văd nimic greșit într-o întâlnire nevinovată și, mai mult, nu înțeleg de ce un divorț ar trebui să dureze mai mult de un an.
Mulțumesc de fundă
Îmi amintesc de tine acum, ți-am mai răspuns și la altă întrebare parcă. Îți mai dau un sfat, eu nu îți spun să renunți la această femeie,(chiar dacă ar trebui) dacă nu vrei nu o face, menține o relație "la distanță" așa cum vrei tu, dar nici tu nu sta pe loc din cauza ei toată viața, mai caută femei, nu trebuie să îi fii fidel unei femei căsătorite în niciun caz, să îți pui pauză la viață pentru ea, ieși, distrează-te, mai socializează și cu alte femei, libere și nemăritate de preferat sunt destule. Între timp vorbești și cu ea, o ții de rezervă, așa cum te ține și ea pe tine
Astea sunt niște statistici ieftine de pe google făcute pe un număr infim de femei, în realitate nimeni nu dorește asta, mergi pe stradă și întreabă 100 de românce dacă preferă relațiile la distanță sau nu, eu sunt în stare să pun pariu cu tine pe cât vrei tu ca niciuna nu va spune că vrea relație la distanță, aia de fapt nu e relație, e inexistentă aproape. Nu aduce niciun beneficiu această relație, doar dacă fiecare vor să se mai vadă și cu alte persoane altfel nu vad rostul, când iubești pe cineva e firesc să îl vrei cat mai aproape de tine, nu la distanță, nu are logică
De unde ai scos asta? Nu cunosc pe nimeni caruia sa-i convina relatiile la distanta.
Am impresia că e o moda la femei chestia asta. Eu am fost cu o femeie la distanță timp de doi ani, dar în cazul meu ea este căsătorită. Dar chiar și așa, nu mi se pare normal ca doi oameni care susțin că se iubesc să își dorească distanță, indiferent de circumstanțe...
Recent, un prieten mi-a spus că și el a avut o relație la distanță de 6 luni cu partenera lui.
Din cauza ca le miros urat picioarele cand isi dau sosetele jos N-am mai auzit asa ceva pana acum, probabil ai vrut sa intrebi ca de ce nu isi doresc o relatie la distanta femeile cu partenerii lor? Dar raspunsul este valabil pentru ambii parteneri, deoarece se obisnuiesc sa nu mai fie impreuna si automat o sa dispara si sentimentul reciproc de dragoste. Sper ca te-am ajutat