Pentru ca esti om si oamenii au sentimente. sa stii ca toate trec si sunt sigur ca virgula copiii tai vor avea cel mai bun tata din lume! pana atunci capul sus.
Poate pentru ca el ar trebui sa-ti ofere incredere, ajutor si sprijin emotional, sa te asculte, sa te inteleaga... sa-ti fie alaturi in orice problema.
Pacat ca ai pus aceasta intrebare pe aceasta sectiune. Atunci cand suntem mici, fiecare credem ca parintii nostri sunt niste zei: frumosi, destepti si cei mai iubitori oameni. Crescand, realizam ca si ei sunt totusi oameni supusi greselilor, si atunci suntem brusc dezamagiti: iar atunci cand nu sunt de acord cu gandurile si faptele noastre, cadem noi in greseala, gandindu-ne ca ei nu ne iubesc.Hai sa fim noi cei intelepti, sa la intelegem greutatile prin care trec ei si sa le dovedim ca suntem mandri de ei.
Pentru ca un tata ar trebui sa isi iubeasca copilul nu sa il respinga. Parintii sunt primele modele pe care le avem, primele surse de afectiune. E firesc sa doara cand te respinge un parinte
Adevarul crud, nu doare. Dar adevarul asta nu ti-l spune nimeni, cand vei vedea anumite lucruri cu ochii tai vei intelege care este adevarul.
Pentru că este firesc să te simţi rănit, când nu eşti acceptat de cei pe care îi iubeşti cel mai mult, mai ales de cei care ţi-au dat viaţă şi ar trebui să te protejeze, să te sprijine, să te înţeleagă şi să te iubească necondiţionat. În mintea ta se dă o luptă care te depăşeşte. Sunt prea multe lucruri care nu se leagă, se contazic şi, om fiind, nu robot, suferi.
Pentru ca parintii sunt printre putinele persoane in ochii carora vrei sa insemni ceva.
Putin imi pasa ce parere are un strain despre mine.
Dar imi pasa ce cred persoanele care au stat 18 ani langa mine.
Nu ca sunt neaparat de acord cu ele, sau nu ca vreau sa imi pese...dar o fac, e inevitabil.
Te inteleg sunt in aceeasi situatie dar tu nu ar trebui sa-i dai atat de multa importanta, cand vei fi mai mare si o sa aiba nevoie de tine ar trebui sa il respingi asa cum te-a respins el pe tine. Deocamdata tine in interiorul tau ca te doare ca te respinge pana te vei mari. Atunci o sa vada si el situatia si sa-l respingi asa de tare cum a facut-o el.
As vrea sa-ti spun ca nu esti singurul, capul sus. Eu am 7 frati si mama ia intors pe toti impotriva mea, am fost mereu oaia neagra din familie eu nu meritam nimic de fiecare data, si stateam si ma amgeam, ca dc eu, ce am facut cu ce am gresit, crede.ma durerea mea e de 9 ori mai mare ca a ta. Cand te intalnesti si stai de vorba cu tatal tau si vezi ca nu te intelege te doare, punete in locul meu si imagineaza.ti ca ai 9 perosane cu care vrei sa vb sa razi sa te simti apreciat, si incercand sa vb cu ei esti ranit din toate partile, sper ca miaca.ta sa fie langa tine, sau sa ai frati care te accepta, sa fii singur pe pamnat este foarte greu, si sa stii de la mine ca atunci cand esti singur pe lume, si de fapt nu esti singur, ii ai pe ai tai prin preajma, si pur si simplu tanjesti dupa o vorba, dupa gesturi si lucruri simple dar totodata, care ar putea sa.ti umple sufletul de bucurie si fericire dar nu ai parte de ele, este foarte dureros, sa stii ca ai atatea lucruri care te.ar putea face fericit dar nu le poti atinge, nu le poti simti, sa traiesti in amagire si tristete e greu. Bucura.te de cei pe care ii ai langa tine, de cei care vezi ca incerca sa te ajute atunci cand ai nevoie de ceva, care.ti arata ca esti valoros, care te plac asa cum esti, care stiu sa te asculte, fii tare, nu e vina ta, ca poate tanjesti la o imbratisaredin partea lui, ce a tinut de tine ai facut, nu vei avea regrete, cel care va regreta si va dori sa dea timpul inapoi nu va fi decat tatal tau
Pentru ca fetele se inteleg cel mai bine cu tatii dar nu asta conteaza. Tatal tau nu prea are sentimente :/. Macar cum sunt alti tati (si al meu) dar ne iubesc. Ehh asta e, viata merge mai departe dar tata e tata, tot vei tine la el. Incearca sa te indepartazi de el, ca asta e viata, poate intr-o zi isi va da seama de greseala facuta.
Pentru ca atunci simti ca nu te iubeste si ai nevoie de cineva langa tine uni parinti care sunt mai necajii uita sa dea destula atentie copiilor si isi varsa nervi pe unele sentimente ale lor
Daca esti rasfatat, doare... daca esti binecrescut, il vei inteleges si nute va durea!
Pentru ca il iubesti si-l respecti chiar daca nu poti sa-ti dai seama. Oricum parerea lui o sa conteze mereu pentru tine
Doare cand esti respins de cineva la care tii, indifernet cine e. Invata sa nu te atasezi emotional de nimeni.
Pentru ca in mod obisnuit familia si in special parintii ar trebui sa fie un mediu apropiat, primele persoane la care sa le ceri sfaturi, sa te ajute in caz de nevoie, etc.