Eu zic ca este foarte normal ce ceri tu, numai sa nu pui banii pe primul loc...bineinteles, ca el trebuie sa isi permita sa te scoata in oras, poate nu va putea plati de fiecare data si pentru tine, dar adeseori ar fi frumos... orice fata isi doreste sa fie rasfatata, mie mi se pare normal. Numai ca aici e buba, uneori nu mai stii unde este limita si poti pica in materialism... eu nu sufar sa depinda un barbat de mine, imi ajut familia, mama, sora, dar barbatul meu trebuie sa fie in stare sa imi ofere, pe langa dragoste, si o paine zilnica cu toate astea este bine ca vrei sa fii independenta, e ceva de admirat in ziua de azi.
Fetele simt nevoia sa fie protejate, sa se simta in siguranta alaturi de persoana iubita atat din punct de vedere material, fizic cat si emotional.Parerile sunt impartite.Eu nu-mi doresc un baiat cu bani, imi doresc sa fie destept astfel incat sa stie sa-i produca.
Este rau pentru ca asa vor unii sa fie. Cine gandeste asa este un/o incuiat/a care traieste dupa principii invechite. Barbatul isi alege femeia dupa aspectul fizic, pentru ca stie ca se stie inferior. In viata trebuie sa te gandesti si la ce pui pe masa, asta daca nu vrei ca tu sa muncesti si el sa stea acasa si sa se uite la tv. pana la urma dragostea trece si prin stomac.
Daca si ea are o situati financiara buna atunci nu-i nici un bai ca-si doreste un iubit cu bani
Stii cum e...bani nu aduc fericirea...nu trebuie sa iti alegi un iubit cu bani...ci unul care sa te iubeasca si sa te respecte...bani se pot castiga usor daca esti destept, pentru a trai bine...cate famili nu sunt care au bani. dar se cearta mereu. iar el de obicei isi strica bani cu amante... iar faza cu ce ai zis u mai sus sa nu depinda baiatul de ea. mi se pare ceva normal...asta nu inseamna ca vrei un iubit cu bani...ci unul care sa iti ofere o viata normala... un prieten cu bani inseamna mult mai mul...adica.sa te duk tot timpul cu masina.sati cumpere ce vrei u.haine,cosmetice...bineinteles.dar el iti cere altceva in schimb pentru asta.cred ca sty...SEX...asa ca mnie nu mi se pare nimic rau in a avea un prieten cu bani...prin faptul a si permite sa te duca la un film, la o cina romantica...
Pot spune ca acest tip de femei sunt cele mai nefericite pe plan sentimental. ele se injosesc pentru o conditie materiala mai buna. un barbat stie cand o femeie sta cu el pentru bani si drept urmare de multe ori respectul pentru ea este zero. depinde de fiecare femeie in parte daca rezista sa traiasca alaturi de un om care nu o respecta, care nu ii da voie sa sufle in fata lui si sa imparta patul si cu alte amante. sunt sigur ca un barbat care are un servici cu un salariu decent poate sa te scoata la un film sau o cina in oras, nu ii trebuiesc milioane de $ pentru asta