Nu!
nu se poate deoarece este motiv de party peste tot \
ca sa nu zici ca eu sunt putin trasnit voi face liniste la 12. 15
La cumpana dintre ani, nu poti instaura un moment de "reculegere"., mai ales cand romanul bea toata ziua.Ar fi frumos, dar nu se poate realiza.
E o traditie.Sa sperii duhurile rele in anul ce urmeaza de aceea e toata harmalaia asta cu petarzi, artificii, etc.
Eu cred ca nu ora in sine sau ziua e importanta, cred ca nu asta a vrut veverita sa va propuna. Ideea este cea de liniste, de meditatie, ea micuta doar s-a folosit de momentul asta haotic al miezului de noapte dintre ani ca sa va intoarca cu fata spre voi insiva.
Iarta-i!
Esti gand la gand cu mine!
Ar fi mai mult decat bine venit un moment la care sa mai si gandim putin.
Eu una chiar imi doresc acest minut de liniste.
Multumesc ca mi-ai amintit :*.
Pai se face atata zgomot pentru ca se face party se petrec cu cei dragi si ba se poate du-te in padure acolo ai liniste sau du-te intr-un loc in care nu e nimeni...eu as ramane cu familia si as petrece
Poi nici eu nu stiu, ar trebui sa stam toti in familie impreuna si sa povestim, incet, fara muzica si mai stiu eu ce, si petarde, deja au inceput inainte cu 4-5 zile sa aud petarde zbucnind afara.Credeam ca e razboi, nu Sarbatoare!
Bafta si Sarbatori Fericite!
BAI...nu ca nu ar fi bine dar, pentru ce? voi sunteti pocaiti sau ce? Si dc la 12:15? Si ar fi frumos asa cum zici tu, dar doar un minut. Nici mie nu imi place muzica la maxim.Imi place muzica taree dar nu la maxim.Ma dor urechile. Si daca m-as gandi la cei care nu sunt langa mine (tati, au divortat ) ar strica tot...nu as mai avea chef de distractie si as plange sau as fi trista.Asa ca, lasa-ma cu ideiile tale. PaPa.