Cei care au un temperament de genul, au alte probeleme, te asigur.
Aroganta si nesimtirea se nasc din alte suferinte, frustrari...
Nu e teraba ta, treaba ta e sa nu pui la suflet si sa-ti vezi de treaba!
Intru in magazin plina de nervi. Nervii tăi sunt ai tăi, sau a celui care te-a enervat? Să mori tu, dacă nu-i așa.
E plina lumea de incuiati. Ai unul si aici, printre raspunsuri.
Nu te stresa. Retine data si ora intamplarii, si suna la managerul magazinului, pentru reclamatie.
Locul oamenilor de genul e la spalat WC-uri si adunat gunoi, nu pe posturi in care se lucreaza cu oamenii. Fa un bine omenirii, si sesizeaza comportamentul. Maine va face coada la AJOFM.
Magazinul ala nu are spatiu de depozitare pentru bagaje? Ar trebui, cam toate magazinele o au!
Poate omul ala a avut o zi proasta, asfel nu imi explic reactia luiSunt oameni si oameni
Daca vrei sa te simti mai bine...
Gandeste-te ca poate persoana respectiva are alte probleme/nemultumiri in viata persoanala, iar modul in care a reactionat in acel moment e doar o revarsare a acestor probleme care-l macina.
Asta este. De multe ori trebuie sa privim ceea ce ni se intampla din exterior. Cumva, doar asa o sa ne gasim linistea.
Ia mai dai ma dracu, toata lumea are probleme dar asta nu inseamna ca iti versi frustrarea pe altul.
Nu exista raspuns valid pentru intrebarea "de ce?", pentru ca fiecare are propria istorie, traume si probleme.
Problema ta este ca idilizezi umanitatea fix unde ea isi arata ghearele: iei de bun faptul ca toata lumea este ca tine, o greseala pe care ai experimentat-o: niciodată nu trebuie sa te astepti ca lumea sa fie amabila. Lumea este cruda, si nimeni n-a spus ca nu este asa.
Mai cunosc o persoana care nu vede altceva in oameni decat idealul de egalitate si justete, pentru el toata lumea este mai intai buna si abia apoi rea, ceea ce e un pact cu prostia in opinia mea, pentru ca oamenii sunt niste bestii launtrice care nu admit propria natura [de exemplu ai face acte inumane ca sa-ti protejezi/hranesti copilul], mascati de "modernitatea" contemporanului, astazi si niciodata nu te poti astepta ca un om sa fie bun inainte sa fie rau.
Buna,
Daca nu ai devenit inca imuna la mizerile astea, tare ma tem ca te aflii in tara gresita.
Solutiile in principiu sunt: ori te imunizezi, ori pleci. Orice pierdere de vreme de fapt intarzie una din sllutiile anterioare.
Ai vrut sa ti se faca un serviciu si nu ti s-a facut.
Poate nu ai stiut tu sa-l rogi destul de frumos sau poate chiar l-ar fi incurcat scaunul tau. Incearca sa privesti problema si din unghiul celuilalt. Poate il vei intelege mai bine.
Poate erai a 10 persoana care cere o favoare si era satul, dar nu trebuia sa tipe ci sa refuze politicos dand chiar argumente de ce nu poate sau nu are voie sa te ajute. Nu e neaparat rautate ci lipsa de tact, de bun simt. Eu personal nu apelez la nimeni strain, nici nu deranjez si daca cineva strain ma ajuta chiar sunt uimita si de multe ori le las un bacsis ceva si daca refuza atunci cu adecarat sunt recunoscatoare.
Cred ca percepem gresit situatia. Mereu a fost lume rea si nu toata lumea din ziua de azi este rea.
Cum tu din cauza acestei experiente ai generalizat oarecum situatia si acel paznic la randul lui probabil a avut o experienta neplacuta motiv pentru care ajuns sa generalizeze si sa presupuna ca toata lumea vrea sa profite de el.
In acelasi timp probabil isi uraste job-ul, nu are o viata prea fericita si ajunge sa isi externalizeze acea nefericire.
Peste toate aceste lucruri adaugam lipsa educatiei si a bunului simt din ceea ce rezulta situati de genul.
Nu o sa iti spun sa nu pui la suflet deoarece este relativ imposibil dar incearca sa realizezi lucrurile mentionate mai sus.
Asta este doar o opinie personala...
Nu mai mai am cuvinte sa mai poți descrie în cuvinte răutate și ură care a ajuns sa pună stăpânire pe inima oameniilor.
Cuvântul "scaun" în limba română are mai multe înțelesuri. Poate paznicul a interpretat greșit ce "scaun" vrei să-i lași acolo.
Asadar tu vezi un om de pe acelasi nivel ca si tine, practic coleg, ca fiind rau dar de stapanii tai care s-au autointitulat la stat nu esti constienta de ei, la baza unde sunteti voi se revarsa tot chinul lumii, in loc sa il ajuti daca crezi ca esti mai desteapta decat el mai degraba il trimiti in a masii si il abandonezi, dar daca este el mai destept decat tine si ti-a priit interactiunea cu el, neismtirea are multe culori deci e diferita doar ca ai nevoie de vedere buna ca sa o intelegi in parte
Eu nu știu de ce te mai miră... Dacă pentru un scaun, oamenii reacționează așa, imaginează-ți cum vor reacționa la bani, case, mașini, avere etc. Și eu mă miram ca și tine înainte, dar m-am obișnuit cu situațiile astea.
De ce se întâmplă lucruri de genul? Răspunsul e foarte ușor. Antihristul e pe Pământ! Diavolul tot prin oameni lucrează ca să facă rău, el nu lucrează "dintr-o dată".
Stai calmă și nu mai pune la suflet. Asta-i lumea în care trăim. De abia ăsta e începutul. O să fie mult mai rău de atât din păcate...