Eu nu pot spune prietenului meu "te iubesc".sau sa imi exprim sentimentele fata de el.prin cuvinte. ii arat...Am o "teama" de cuvinte...am suferit din cauza asta si mi-e teama sa nu spun ceva ce voi regreta mai tarziu.prefer sa fac pe prietenul meu sa vada k il iubesc...si ca nu pot trai fara el... e bine ca pe mine m-a inteles...si ii este de ajuns felul in care ii arat...cuvintele nu sunt atat de importante intre-o relatie .pe cat sunt faptele.gesturile. degeaba ii spui te iubesc daca tu nu simti asta(ca sunt cazuri)...nu stiu ce sa spun...asta este parerea mea...si nu cred ca gresesc...atat timp cat pe iubitul meu nu il deranjeaza.Imi face mai mare placere sa ii arat decat sa ii spun... oricum cuvintele sunt de prisos.cand iubesti cu adevarat.nici un cuvant sau o definitie nu poate explica cu adevarat ce simti pentru persoana iubita.inca nu s-a inventat cuvantul potrivit.
Uni oameni nu o fac deoarece se inhib in acel moment... iar timititatea este si ea o cauza... o varianta ar mai fi origoliul fiecaruia de care nu ducem lipsa
Pei nu stiu ceva teoretic, dar nu este asa usor sa spui cuiva ceea ce simti pentru ca cu asa ceva nu e de glumit... iar in ziua de azi daca faci asta poti fi luat la misto..
Buna, pentru ca unele persoane sunt mai complicate si nu mereu e usor sa iti destainui sentimentele, mai e si frica de respingere, si mai ales cand pers iubita este nepotrivita...
1.pentru ca de majorytatea\si bat joc
de sentymentele altora
2.pentru ca uneory ne e rusyne
3.pentru ca ne este teama sa nu ne facem noua rau pryn a spune acel lucru
4.pentru ca, cum spune annda
toty avem orgolyu...
Eu sunt o persoana deschisa, imi place sa spun ceea ce gandesc si ceea ce simt. Exista o singura persoana careia nu ii pot spune niciodata nimic si aceea este mama mea.Nu stiu de ce dar nu imi iese nimic din gura, nu cred ca i-am spus vreodata"te iubesc". Simt acest lucru dar nu ma exteriorizez.
O enigma ramine enigma pina in momentul in care se dau raspunsuri certe in ce o priveste.Deci marturisirea sentimentelor as considera-o ca atunci cind te dezbraci in fata tuturor si nu mai ai nici un secret numai ca aici iti dezbraci sufletul si, din cauza asta, e posibil ca unii oameni sa te considere superficiala.
Pentru ca sentimentele se simt, nu se spun-uneori banalizezi totul spunand! Cineva spunea aici odata si chiar mi-a placut raspunsul,, atunci cand am iubit cu adevarat nu i-am spus niciodata te iubesc!"
Pentru ca avem impresia ca lucrul asta ne va face sa parem firi slabe in fata celui caruia i`o spunem. Mai e la mijloc si lipsa increderii ca cel iubit de noi ne va placea si el... si mai multi factori, dar cand te gandesti ca poate si lui/ei ii place de tine, dar poate la fel ii e rusine sa isi marturiseasca sentimentele... e destul de neplacut.
Din prea multa dorinta! Cu cat iti place mai mult de o persoana cu atat iti este mai greu sa comunici cu ea, pana la momentul in care ve-ti fi impreuna! (daca) Apoi. totul merge de la sine.
Nu stiu...Eu nu ma feresc sa imi arat sentimentele, sa spun ceea ce simt..pentru ca daca nu spun ceea ce simt la momentul potrivit pot avea de pierdut...