anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce este important sa ai o familie

Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

Familia iti ofera stabilitate, dragoste si caldura unui camin primitor. Poti avea toti banii din lume, dar daca n-ai familie esti cel mai sarac(sufleteste). Si saracia sufletului e boala cea mai grea.

12 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nimenialtudecatunanonim (pe bune omule, pune-ţi un nickname mai scurt) are dreptate. Este important pentru că spun babele.
În realitate, este important doar dacă vrei tu să fie important.

| fabiola a răspuns:

Ne nastem singuri, murim singuri, dar nu putem trai singuri!

| cristi202 a răspuns:

De ce sa fii singur pe lume cind ai sa mori? De ce sa nu ai cui lasa tot ce ai reusit sa cistigi intr-o viata de om? De ce sa nu ramina in urma ta o "urma" pe acest pamint prin urmasii tai?

| mgtow a răspuns:

Pt ca ajungi baba/mos si apoi copii sa aiba grija de tine. Dar eu o sa ma duc la azil cand ma pensionez pentru ca nu vreau familie

| Daria a răspuns:

Pentru ca familia e totul.love struck
Fara familie nu ai putea trai, aceasta iti da dragostea si caldura sufleteasca de care ai nevoie, toti iti sunt alaturi si te iubesc neconditionat, fara interese, cum fac prietenii. Familia iti croieste un drum in viata si te ajuta la nevoie.
Pentru mine familia mea e totullove struck

Răspuns utilizator avertizat
| Kitty a răspuns:

Este foarte important deoarece are cine te indruma in viata, ai cu cine discuta fara sa-ti fie teama ca se va afla... Familia te ajuta mult mai mult, este mereu alaturi de tine la bine si la greu, te intelege si in plus, stii ca cineva, acolo, te iubeste.

| liveincolors a răspuns:

Pentru ca membrii familiei te iubesc neconditionat, si fac totul sa-ti fie bine, fara sa ceara nimic in schimb.

| usy313 a răspuns:

Pentru a avea cine sa te indrume in viata, sa aiba cine sa iti dea sfaturi, sa te sustina, la bine si la greu...si sunt mai multe motive, doar ca nu m-i le amintesc acum big grin

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Pai lumea spune ca un om cu familie ii un om responsabil si isi asuma responsabilitati mai ales daca ii merge bine cu familia si ii un tata bun etc (nici eu nu stiu cei asa important da vezi cum is babele astea din ziua de azi_)

| Gaby_3536 a răspuns:

Intrebarea anului, parerea mea:familia este cel mai important lucru din viata unui pamintean.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e obligatoriu sa ai familie. poti trai singur sau singura. dar vrei sa ai urmasi, o familie trebuie sa contina un mama si o tata.pentru simplul fapt ca trebuiesc in educatie umplute toate golurile odraslei, morale, sociale.educationale.

Întrebări similare