Sa cauti sa il cunosti pe celalalt cat mai bine. Si sa iti pese de sentimentele lui.
Buna
sa daruiesti si sa primesti cu aceiasi masura, sa existe comunicare, sinceritate si respect
O frumoasa zi sa ai
Offf doamne, sunt atat de multe... as putea incepe cu iubire, rabdare, atentie, sacrficiu, intelegere, si lista poate continua. Din punctul meu de vedere e greu sa gasesti o relatie perfecta, dar nu e imposibil. Eu am intalnit la prietenii mei relatii perfecte, de imi era foarte greu saaccept ca astfel de relatii exista!
Pai fara dragoste poti sta langa cineva? te plictisesti daca nu iubesti...da cand iubesti ce bine ii nu? esti fericit, ce mai vrei?
Intr-o relatie de dragoste este nevoie de sinceritate, fidelitate si sa simti ca nu puteti trai unul fara celalalt.
Succes!
Creativitate, imaginatie, sensibilitate, daruire, pasiune, romantism = iubire
Iubire,incredere,vointa,rabdare, intelegere, comunicare, ajutorare, colaborare, aceste ingrediente formeaza un amalgam numit ''dragoste''
Iubire, incredere, rabdare, intelegere, ajutor, comunicare, sacrificiu, stabilitate, respect... si sunt multe lucrri de care este nevoie intro relatie
O astfel de legatura nu poate lua nastere si nu poate dainui in timp decat prin dragoste. Daca exista scopuri materiale, financiare etc. atunci cu siguranta ca o 'dragoste de forma' o poate face sa reziste, dar cu siguranta pentru o perioada scurta.
xoxo16 întreabă: