| WITCHgirl a întrebat:

De ce este nevoie intr-o relatie de dragoste?

23 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sa cauti sa il cunosti pe celalalt cat mai bine. Si sa iti pese de sentimentele lui.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
sa daruiesti si sa primesti cu aceiasi masura, sa existe comunicare, sinceritate si respect
O frumoasa zi sa aihappy

| mona a răspuns:

Iubire,intelegere,respect

| cryssu2008 a răspuns:

Offf doamne, sunt atat de multe... as putea incepe cu iubire, rabdare, atentie, sacrficiu, intelegere, si lista poate continua. Din punctul meu de vedere e greu sa gasesti o relatie perfecta, dar nu e imposibil. Eu am intalnit la prietenii mei relatii perfecte, de imi era foarte greu saaccept ca astfel de relatii exista!

| Raniia a răspuns:

Atunci cand este stabilitate este dragoste.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Iubire si sacrificiu.

| ancaval a răspuns:

Pai fara dragoste poti sta langa cineva? te plictisesti daca nu iubesti...da cand iubesti ce bine ii nu? esti fericit, ce mai vrei?

| MihaiGe a răspuns:

Intr-o relatie de dragoste este nevoie de sinceritate, fidelitate si sa simti ca nu puteti trai unul fara celalalt.
Succes!

| blueheart a răspuns:

Creativitate, imaginatie, sensibilitate, daruire, pasiune, romantism = iubire happy

| MrAlex a răspuns (pentru blueheart):

Love sex = durex laughing

| blueheart a răspuns (pentru MrAlex):

laughing kiss De ce m-as mira? thinking

| MrAlex a răspuns (pentru blueheart):

Nu stiu tongue :*

| blueheart a răspuns (pentru MrAlex):

rolling on the floor laughing tongue

| LIN2010 a răspuns:

Iubire,incredere,vointa,rabdare, intelegere, comunicare, ajutorare, colaborare, aceste ingrediente formeaza un amalgam numit ''dragoste''

| Larisssaa a răspuns:

Iubire, incredere, rabdare, intelegere, ajutor, comunicare, sacrificiu, stabilitate, respect... si sunt multe lucrri de care este nevoie intro relatie happy

Răspuns utilizator avertizat
| Mareacluj a răspuns:

Iubire, intelegere, comunicare, respect,

| Smiiiley a răspuns:

Dragoste, încredere, respect.

| paceandlove a răspuns:

Daca nu este dragoste nu e relatie

Răspuns utilizator avertizat
| CristinaLorena a răspuns:

Fidelitate. Incredere. Respect. Sinceritate.

| Helena08 a răspuns:

O astfel de legatura nu poate lua nastere si nu poate dainui in timp decat prin dragoste. Daca exista scopuri materiale, financiare etc. atunci cu siguranta ca o 'dragoste de forma' o poate face sa reziste, dar cu siguranta pentru o perioada scurta.

| EuEuEu2 a răspuns:

Sacrificiu si iubirehappy