| adriana543768654567895334 a întrebat:

De ce exista cuvantul "PRIETENIE" daca nu exista prieteni adevarati? ( sau ma insel, exista prieteni?)

9 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Prietenie.hmm e ca si cum ai spune aliantarolling on the floor

| PerfectlyImperfect a răspuns:

Rar gasesti persoane in care sa ai incredere deplina.Totusi ai atatia prieteni,si la un moment dat cand iti sunt alaturi te gandesti ca toti iti sunt prieteni adevarati.Dar uite ca pana la urma fiecare isi da arama pe fata.
Mi-a demonstrat chestia asta prietena cea mai buna,pe care o cunosc de cand m-am nascut.S-a schimbat si si-a dat finally, arama pe fata.
Cum ziceam, rar gasesti persoane de treaba si in care sa ai incredere deplina happy

| carpediem a răspuns:

Cuvantul exista pentru exprimare, iar sentimentul pe care il exprima cuvantul e piesa rara.Lucrurile nu sunt ceea ce par.

| Ssya a răspuns:

Prietenii sunt ca umbra...adica apar doar cand e soare. Majoritatea sunt doar cunostinte cu care ne distram ( doar atunci exista "prieteni " ) si cu care ne petrecem timpul liber. Nimic mai mult.

| Ciprian a răspuns:

Exista prieteni, dar trebuie sa-i alegi cu grija.

| mary_9738 a răspuns:

Pritenie aia nu exista, doar prietenie bazata pe intereselaughing))in ziua de azi cel de langa tine e in stare sa iti faca rau cel pe cxare il consideri sora/fratele tau de asta nu prea este bine sa iti pui asa mult increderea in oameni...te dezamagesc de cele mai multe ori

| Bylok a răspuns:

Prieteni adevarati exista, dar eu nu am avut parte de asa ceva straight faceasta e viata... merge inainte chiar daca esti singursad

Răspuns utilizator avertizat
| buterfly a răspuns:

Pff prietenie adevarata! Ce cuvinte mariii!
Parerea mea e ca in ziua de azi nu mai exista prieteni adevarati, din pacate...Pana acum ceva timp credeam ca am si eu o prietena adevarata dar m-am lamurit ca nu a fost asa.In ziua de astazi nu mai exista prietenia adevarat.
Multa, prea multa lume doar pe interes...

Greu ajungi in ziua de azi sa spui ca ai un prieten adevarat!straight facesad

Întrebări similare