Fiindca prieteniile se adancesc cu timpul, devin tot mai apropiati.
"Prezumptia" este ca, cei de sex diferite se pot apropia asa si carnal, dar cei de acelasi sex nu.
Si cum majoritatea femeilor si barbatilor cauta doar sex cu sexul opus, omul de rand ramane cu idea fixa ca, nu poate sa fie doar prietenie intre un barbat si o femeie.
Nu stiu, eu am vreo 2 prieteni baieti de 3 respectiv 5 ani fara sa fii fost vorba de altceva.
Doar un homosexual poate avea prietene parerea, in ziua de azi e plina lumea de metrosexuali
Pai e o mare diferență între cei 2 termeni homosexual și metrosexual, ar fi bine sa o conștientizezi sI tu.
Da unu e atras de baieti alt termen e baieti care se cred fetite
Metrosexualul poate sa fie un tip musculos ce mănâncă sala pe pâine. Nu este obligatoriu sa fie efeminat.
Ala parca se numeste alcumva in fine
Pentru ca asta este realitatea! Mai devreme sau mai tarziu prieteniile dintre un barbat si o femeie ajung la sex! Sunt si exceptii bineinteles, dar procentajul este enorm de mic, chiar nesemnificativ!
Orice persoana are dreptul de a avea propria sa parere, convingere atat in privinta prieteniei cat si a sexualitatii in raport cu cineva anume, idee sau conceptie care de obicei nu poate fi schimbata indiferent de natura argumentelor evocate. Strict personal, chiar daca am "calcat pe langa" ori de cate ori mi sa ivit ocazia, cu toate acestea sunt prieten cum s-ar zice "la catarama" de mai multe zeci de ani, cu multe femei (frumoase, educate) dar fata de care nu m-am simtit niciodata atras d.p.d.v sexual. Indraznesc sa afirm ca in mod sigur, garantat, exista prietenii adevarate intre un barbat si o femeie fara sa fi existat/manifestat vreodata intre ei dorinte de natura sexuala.
Mie mi se pare o idee tâmpită că nu e obligatoriu că dacă stai cu o persoană de sex opus să te simți atras/ă sexual de aceasta dar poate cei care zic asta ori nu conștientizează ceea ce zic, ori se simt atrași de oricine de sex opus ceea ce mi se pare cam dubios.
Pentru ca asa e omul... Mereu vrea mai mult!
Asta se aplica si in cazul de fata.
Sincer nu prea ma pasioneaza sexul, stiu ciudat!
Dar vreau sa fie ceva frumos intre mine si persoana respectiva, toti vor sex si sex si sex, sex, sex, sex! Sincer m-am saturat sa-i aud... Dar asta e, e ceva 'uman' si sexul asta
Nu spun ca nu mi-ar place, doar ca nu sunt asa de disperat!
Pentru ca desi sunt amici, fiecare elibereaza hormoni. Plus de asta barbatul si femeia au fost proiectati pentru imperechere. Fiecare avem acel instinct de imperechere, fie iubita sau prietena. Vorbesc din punctul meu de vedere ca barbat. Miscarile, parfumul etc prietenei mele (nu iubita) imi declanseaza dorinta. Nu exista o procedura astfel incat sa imi infran dorinta, sentimentul. Pot sa ma controlez astfel incat sa nu fac sex cu ea dar parca tot i-as pune-o odata. Gandul, dorinta asta e.
Exista relatii intre un barbat si o femeie fara implicatii sexuale, si e ceva foarte normal, cred ca asta este de fapt normalitatea absoluta. Dar societatea de azi, vine cu tot felul de idei si conceptii, astfel incat, majoritatea oamenilor nu mai tin la o dragoste adevarata, neconditionata, ci vor doar sa isi satisfaca placerile trupesti, de moment, numind asta "iubire". Daca un barbat insista sa te implici sexual in acea relatie, chiar impotriva vointei tale, venind cu tot felul de santajuri, eu cred ca acel barbat nu te iubeste cu adevarat, ci doar vrea sa se foloseasca de tine cu pretextul " iubirii" si sfatul meu este sa fugi de astfel de barbati, si ma refer la oricine, nu doar la cea care a pus intrebarea.
anonim_4396 întreabă: