| supradozadenebunie5 a întrebat:

De ce exista mereu rivalitate intre oameni?
De ce mereu sunt ca intr-o competitie?
Funda pentru cel care imi da un raspuns satisfacator

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Câte răspunsuri idioate poţi să primeşti la întrebările de genul...
În primul rând, pentru supraveţuire. Înainte luptam pentru o bucată de carne, acum luptăm pentru un loc de muncă. Se face o selecţie, nu toată lumea are calităţile necesare pentru a supraveţui chiar şi în o societate ca a noastră, care încearcă să-i ajute şi pe ăia slabi.
Mai este şi lupta pentru dominanţă, stabilirea ierarhiei. Apoi, competiţia asigură şi evoluţia.
Scurt pus, competiţia e ceva instinctual şi necesar.

10 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Orgoliu, si prin asta am spus tot

| SolitarHacker a răspuns:

Pentru ca viata in sine e o competitie impartita in 2 mari categori si anume: o categorie a celor cu bani si acea categorie fara, s au prea putini bani...

| JustMe34 a răspuns:

Din invidie.Lumea nu mai e ce-a fost odatawinking

| musickid440 a răspuns:

Uff, asta e grea! Pai...fiecare vrea sa fie cel mai frumos, tare, sexy si altele..mai exact sunt orgoliosi. Si asta e spiritul oamenilor... foarte putini mai sunt oameni adevarati. Sper ca raspunsul sa te satisfaca indeajuns pentru a-mi darui o funda big grin

| Lindsey a răspuns:

Pentru că omul cu cât mai mult are, cu atât mai mult vrea. este o competiție a vieții, unde omul se întrece cu sine și devine lacom și avar

| VreauSaRad a răspuns:

Viata e o competitie! Vrem sa dovedim ca putem, dupa ce am dovedit ca putem vrem sa demonstram ca suntem mai buni! Nimeni nu se multumeste cu putin.Este un viciu(dorinta de mai mult). Odata ce crestem ne pierdem omenia din noi si devenim roboti care incearca sa ajunga la perfectiune si nu reusesc! Cat la % zici ca am dreptatehappy!?

| sergiu1s a răspuns:

De necaz ce le e si invidia asta prea mare si nu se mai respecta om pe om nici chiar prieteni respectai si tu cum te respecta si ei succes funda

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Pentru ca exista invidia, ura...(din punctul meu de vedere)

| 23Suiram a răspuns:

Cartile in biblioteca le punem in ordinea dorita.Ele nu gandesc, dar contin multa intelepciune. Noi gandim, asa ca nu vrem sa stam pe orice raft. Daca am avea si intelepciune ne-am construi raftul nostru fara sa-i mai impingem in jos pe ceilaiti.

| Agenta004 a răspuns:

Pentru ca toti se lupta sa fie cei mai buni happy

Întrebări similare