Mai nasol e cand te imbraca maicata in rochie, fustita fiind barbat, cu toti vrem ca alti sa fie ca noi ca nu acceptam diversitatea, romani sunt limitati la absout orice, le ia un secol sa recicleze de exemplu
Este posibil, daca fata are handicap mental si este spalata si imbracata de mama ei, care din comoditate ii face aceeasi coafura si imbracaminte la fel.
@RAY: nu este biblic ca barbatii sa poarte pantaloni. Isus nu a purtat asa ceva.
Cred ca e nevoia de control, mascata de atitudinea,, We're best friends, twins",, Uite ce bine ne intelegem, ce legatura stransa intre mama si fiica" etc.E fain sa faci din astea cu o prietena de aceeasi varsta, dar nu cu mama.Prin clasa a VI-a am fost socata cand am vazut-o pe fiica profei de mate.Mama evident ca avea ceva coafura scurta, de cucoana, vibe comunist, insa ce sa vezi: fata era tunsa tot scurt, aratand mai matura decat era de fapt, desi era probabil in primii ani de liceu.Ambele semanau leit.A fost cat se poate de ciudat sa vad o astfel de situatie.
Exista dar sunt foarte rare. Exista si mame geloase pe fetele lor. Nu stiu daca asta e cazul aici dar e posibil
Ești sigură că „o obligă?" (dacă nu ești tu persoana în cauză)
Copiii învață foarte mult prin imitație, poate fetei aceleia îi place cum arată mama ei și vrea să arate ca ea