anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce femeia care nu-si doreste copii(pentru ca ii uraste si/sau are fobie de sarcina sau ambele/are alte obiective cu viata ei mai presus decat copiii) e subit catalogata ca anormala,rea, psihopata dar barbatul pe de alta parte care nu-si doreste copii nu primeste critica si presiunea pe care o primeste femeia, ca si cum refuzul sau de a procrea ar fi perfect normal? Ce-i asta? angry angry angry

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Standarde duble, din pacate. Lumea, mai ales in Romania e inapoiata tare si nu isi poate imagina viata fara copii. Mai ales cand vine vorbade figura materna. Oameni limitati. Cand aud de femei care nu isi doresc asta, comenteaza ca,, Atunci care mai e scopul tau?'' si daca cineva le da peste nas,, Pai femeile care isi doresc si care se chinuiesc sa aiba?'' De aici o intorc laughing Penibili.

| anonim_4396 explică (pentru Miruna333):

Nici ca puteai sa o spui mai bine Miruna! Ai pus punctul pe "i"! Mii de aplauze direct si nu o spun la misto, o zic sincer!

| dullcat a răspuns (pentru Miruna333):

Ma omoara astia care arunca pastila cu femeile care se chinuie. Daca as putea sa ofer fertilitatea la alta femeie, as face-o.Din pacate nu se poate si nu-i ca si cum daca eu fac copii va putea si alta femeie sa faca la fel.Asta e tot din plasa cu pastile penibile exact ca, Ai idee cati copii din Africa se culca/mor flamanzi?'' Daca eu cumpar de la supermarket copiii aia tot vor muri de foame.Ce sa fac, sa nu ma mai hranesc deloc in semn de protest? Sunt metode mai inteligente si eficiente de a lupta pentru drepturile fiecaruia.Doar pentru ca eu as alege sa nu fac copii, nu inseamna ca imi bat joc de femeile care nu pot sau ca nu doresc sa le sustin.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

"Doar pentru ca eu as alege sa nu fac copii, nu inseamna ca imi bat joc de femeile care nu pot sau ca nu doresc sa le sustin" - cel mai bun citat pe Noiembrie 2023

| Miruna333 a răspuns (pentru dullcat):

Da, insa eu ma refeream la categoria persoanelor care apara femeile care nu vor copii cand se spune ca,, Nu ai vreun rost daca nu vrei copii, nu esti femeie'', ei vin eu,, Daca sustii asta, inseamna ca e la fel si pentru persoanele care nu pot avea copii'' Iar haterii. de aici o intorclaughing Gen apreciez categoria asta, nicio decizie pe care o iei nu te face mai mult sau mai putin femeie. Unele mame, din pacate asa se considera, putin mai importante. Si da, mai e si categoria cum ai mentionat si tu:,, Vai, cat si-ar dori altele, si tu nu vrei''. Saaau, categoria care presupun ca ai probleme si ca alegi sa zici ca nu vrei, in loc sa iti asumi.,, N-ai cum sa nu-ti doresti, nu poti sa faci.''

44 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar de ce nu le intrebi pe ele, esti femeie intreaba le, sigur o sa i ti spuna ele de ce

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Care femei? Nu am grup de prietene. Singura femeie cu care am vorbit despre argumentele mele mai iesite din tipar e mama mea si e total impotriva. Refuza sa creada asa ineptii iar eu refuz sa cred aspectele depasite batute in cuie. Probabil si restul sunt la fel, ca la cate femei cu copii vad oriunde pe strada sau in mall-uri...

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Iti scriu aici ca nu-ti pot trimite in privat : "Regret, nu mai accept cereri de prietenie. Ma cauta doar persoane nepotrivite si refuz sa reiau cercul vicios. Doar imi raspunzi la intrebarile mele, eu la ale tale si cam atat."

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa fie?
societatea e.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cine pe cine preseaza?
Atat femeia, cat si barbatul, aleg daca si cu cine vor avea copii.
Ca mai spune mamaie ca trebuie aia, sau nu e bine ailalta, tine de capacitatea fiecaruia de a-si impune punctul de vedere.
N-ai cum sa vii la 20+ si sa te plangi ca te-a sfatuit cineva, si te-a traumatizat. Sfaturi gratuite vei primi toata viata, adapteaza-te si ignora-le.

| dullcat a răspuns:

Sexism, dublu standard, spune-i cum vrei.laughing

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Esti si tu pe lista mea de medaliati cu funda. Felicitari! Nu o zic din politete sau sa-mi bat joc, o zic pe bune.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Apreciez!

| Frank51 a răspuns:

Dacă femeia nu ar procrea în 100 de ani homo sapiens sapiens este istorie.

| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Si barbatul? Ala ce face? Laba si atat iar femeia sa sufere pentru nimic?

| Hyperion7 a răspuns:

Femeile,din cele mai vechi timpuri au fost oile neagre ale societății, nu mai spunem că mult timp femeile nici măcar nu au avut vreun drept.
Societatea încă mai funcționează pe astfel de principii învechite că da.

| CleanHeart a răspuns:

Pentru ca gura lumii nu o astupi nici cu pumnii si fiecare sa faca ce vrea, eu fac parte din lumea ce nu judeca si bucura-te

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru că mentalitatea de turmă are inca efect.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca existau anumite grupuri care erau de acord iar altele nu, exista acel 50-50(fifty-fifty) care sa fie la limite normale(zero discrepante). Insa in acest caz avem 95-5, ceea ce e nesanatos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca e mai anormal pentru femei sa nu vrea copii decat e pentru barbati.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Pentru că suntem o societate creștină, o societate patriarhală, pentru că suntem o societate misogină, pentru că suntem o societate căreia îi place să arate paiul din ochiul vecinului, dar nu bârna din ochiul său!
O femeie este arătată cu degetul, dar un bărbat nu, pentru că un bărbat va fi compătimit și se va spune că nu a găsit femeia potrivită sau a avut decepție în dragoste. Iar, unei femei, niciodată nu i se va spune ca unui bărbat, ci întotdeauna va fi găsită țapul ispășitor în toate relele și eșecurile unei relații.
Iar, dacă nu vrea copii, i se va striga, inclusiv că este pe invers sau este nefertilă.
Pentru că în societatea noastră, doar bărbatul este lăsat independent, o femeie trebuie obligatoriu să aibă o familie.

| anonim_4396 explică (pentru ValentinMihai78):

Cum de indraznesti sa faci asa ceva cu prietena ta? Auzi,sa puna clipul repede pe internet cu ea facand sex cu tine. Rusinos,ilegal si imatur! Nici sa nu te gandesti ca-ti voi accepta cererea de prietenie pentru asta. Mai bine cumparati un vagin electric de la sex shop si sa-l folosesti incuiat in camera zi si noapte decat sa mai faci sex cu alta femeie si s-o filmezi pe ascuns in astfel de momente! Sigur n-ai probleme cu capul? Eu zic sa mergi frumos la psihiatru si sa-ti dea niste pastile,ai nevoie!

Regret,nu mai accept cereri de prietenie. Ma cauta doar persoane nepotrivite si refuz sa reiau cercul vicios. Doar imi raspunzi la intrebarile mele,eu la ale tale si cam atat.

Ti-as fi dat si tie funda,dar deja am medaliat pe altcineva. Esti si tu pe lista medaliatilor. Barbatii victimele societatii pe veci(hai sa le dam niste filme pentru adulti ca sa le treaca traumele si frustrarile si un biberon cu alcool daca se poate ca sa se simta si mai vindecati!),femeile tortionare pe veci chiar si cand o nedreptate s-a abatut asupra lor si vor sa iasa din bula asta de tortionare! Eu nu sunt pe dos,nici feminista,sunt realista spre pesimista,imi cunosc limitele,placerile, neplacerile, standardele si prefer sa le pastrez, nu sa le las calcate in picioare de niste tipare sociale destructive. Sa fiu carpulita de sters pe jos? Calcat pe cadavre unde consider, spus ce e de spus chiar daca sunt sanse sa ranesc. Asta ar trebui sa fie noua mentalitate feminina!

Ti-as fi dat si tie funda,dar deja am medaliat pe altcineva. Esti si tu pe lista medaliatilor. Barbatii victimele societatii pe veci(hai sa le dam niste filme pentru adulti ca sa le treaca traumele si frustrarile si un biberon cu alcool daca se poate ca sa se simta si mai vindecati!),femeile tortionare pe veci chiar si cand o nedreptate s-a abatut asupra lor si vor sa iasa din bula asta de tortionare! Eu nu sunt pe dos,nici feminista,sunt realista spre pesimista,imi cunosc limitele,placerile, neplacerile, standardele si prefer sa le pastrez, nu sa le las calcate in picioare de niste tipare sociale destructive. Sa fiu carpulita de sters pe jos? Calcat pe cadavre unde consider, spus ce e de spus chiar daca sunt sanse sa ranesc. Asta ar trebui sa fie noua mentalitate feminina!

Scuze pentru mesajul cel lung si irelevant. Am dat copy-paste aiurea pentru ca nu era in stare sa trimita mesajul corespunzator,adica asta : "Ti-as fi dat si tie funda,dar deja am medaliat pe altcineva. Esti si tu pe lista medaliatilor. Barbatii victimele societatii pe veci(hai sa le dam niste filme pentru adulti ca sa le treaca traumele si frustrarile si un biberon cu alcool daca se poate ca sa se simta si mai vindecati!),femeile tortionare pe veci chiar si cand o nedreptate s-a abatut asupra lor si vor sa iasa din bula asta de tortionare! Eu nu sunt pe dos,nici feminista,sunt realista spre pesimista,imi cunosc limitele,placerile, neplacerile, standardele si prefer sa le pastrez, nu sa le las calcate in picioare de niste tipare sociale destructive. Sa fiu carpulita de sters pe jos? Calcat pe cadavre unde consider, spus ce e de spus chiar daca sunt sanse sa ranesc. Asta ar trebui sa fie noua mentalitate feminina!"

Poti raporta mesajul cel lung irelevant, pentru ca nu-l pot sterge.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu raportez nimic, căci oricum sunt răspunsuri ilogice și neinteligibile.
Aștept un răspuns mai logic și inteligibil.

| IustinCLARISIM a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Putem exemplifica perfect o societate progresista care sa includa idealurile dumitale, de exemplu, Marea Britanie, Franta, Canada, stat in care poti fi intemnitat pentru "nerespectarea" unor "pronume" impuse de bolanzi. Mereu invinovatiti crestinismul, fiind total paralaleli cu conceptul religios si realitatea in general, iar unde locuiesti de femeile sunt "denigrate" pentru niste preferinte personale? Ba chiar, intregul sistem societal romanesc, este invers, in mare parte, barbatii reprezinta baza, iar automat, ei sunt stigmatizati pentru balivernele enumerate de tine, as fi chiar de acord ca statul sa devina unul matriarhal si stangist, dupa cum doresc prostutii, in lipsa unui alt termen, pentru a va ilustra in mod fizic dorintele.

| IustinCLARISIM a răspuns (pentru IustinCLARISIM):

Paraleli.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru IustinCLARISIM):

Ești un nimeni de nicăieri. Fără profil, fără activitate, pur și simplu ai găsit acest site, această întrebare și te-ai gândit să dai un răspuns.
După ce ai scris, poți fi un emigrant de occident sau puști imatur, imberb.
No comments!

| IustinCLARISIM a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Domnu' Valentin, doresc sa-mi oferiti niste motive relevante, care sa coreleze cu comentariul pe care l-am postat, de vreme ce observ faptul ca pe langa ineptiile tastate in comentariul d-voastra, tot continuati.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru IustinCLARISIM):

Nu am fost clar: ești un nimeni în profilul dumneavoastră! Nimeni! Nu am văzut nici o activitate, nimic altceva. Doar un profil proaspăt făcut care a găsit o întrebare și s-a hotărât să se bage ca musca în...
Ce să comentez cu persoanele care vor doar atenție, dar sunt paralele cu subiectul respectiv!

| Ilovedinero a răspuns:

Este vorba de societate.Inca nu ni s-a dus din cap ideea ca barbatul poate sa faca orice si femeia are mana lipita de cratita.

| anonim_4396 explică (pentru Ilovedinero):

Si peste cati ani se va sterge din cap stereotipul? Peste un secol jumate?

| Ilovedinero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu poti exprima asta in ani deoarece batranii comunisti, expirati si perversi, sa nu mai spun de libidinosi, din pacate au avut functia de a se reproduce si au produs copii care la urma lor le vor da si ceva din cum au fost ei crescuti de batranii comunisti. Speram doar ca intr-un vitor nu putem sa ne mintim ca va fi apropiat, acea mostenire va ramane fara urma iar lucrurile se vor normaliza

| anonim_4396 explică (pentru Ilovedinero):

Or sa dispara invatamintele treptat. Refuzul reproducerii, pe langa motivele mentionate, ar mai avea cel mai probabil si un mod de a spune "Stop! Refuz sa dau chinul mai departe pe ceva care nu se va merita! Destul m-am chinuit eu, nu vreau sa se mai chinuiasca si mostenitorul meu pe nimic!"

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu ce anume te chinui? Din cate relatezi, pare ca incerci sa iti justifici un insucces si refuzi sa vezi ca ar exista o cale alternativa.

| Ilovedinero a răspuns (pentru anonim_4396):

Motivele sunt multe si parerea mea este ca fiecare om are dreptul sa spuna ca vreau sau nu un copil din orice cauza si respect orice decizie atata timp cat copilul pe care il va avea acea persoana va putea fi intretinut si va putea peimi o educatie ok.Sincerr. daca vezi ca esti analfabet si nu stiu cum prima data te educi si apoi faci un copil sau mai bine nu il faci.Sunt femei care au alte scopuri in viata, sunt femei care poate au traume, care poate au frici legate de nastere, care poate nu si-au gasit barbatul potrivit cu care sa il faca sau crede-ma ca exista milioane de motive din care o femeie nu poate sa faca copii.Asa putem toti sa judecam si baietii carora nu le plac sporturile de contact, fotbalul sau putem sa ii judecam pentru faptul ca beau, exista milioane de motive pentru care un om sa nu isi doreasca un lucru si cel mai bun sport pe care sincer fiecare om ar trebui sa il practice dar vad ca din ce in ce mai putini oameni il practica este vazutul de treabahappy.

| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Unde insucces vezi? Nu sunt infertila si gasesc scuze, sunt anti-sarcina din multe motive si sunt vazuta cu ochi rai doar pentru ca nu suport copii, ideea de a avea ceva viu care misca in mine, aduce simptome rele, ma deregleaza psihic si ca acel mostenitor se va chinui si el mai tarziu daca l-as aduce pe pamant.Simplu.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu vorbesc de facut copii, dar zici de "chin". Incerc sa inteleg cu ce anume te chinui sau cu ce anume s-ar chinui copilul daca l-ai avea.

| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Cu multe. Si nu doar el, ci si eu. Aminteste-ti prin ce chinuri a trecut mama ta cu tine apoi tu, cu ale tale parcursuri care nu mai depind de interventiile mamei tale.

| Darius50boss a răspuns:

Normal omul există pe pământ ca să nască fii și fiice

| anonim_4396 explică (pentru Darius50boss):

Nu te contrazic, insa e o linie bine limitata intre "a vrea cu toata fiinta un copil", "a nu vrea din motive bine intemeiate" si "a fi spalat pe creier ca apoi sa faci copilul si sa regreti mai tarziu, sa-ti complici existenta"!

| Darius50boss a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevărat, nu mai că eu am spus doar convingerea mea

| IustinCLARISIM a răspuns:

Deci, din motivele tastate de dumneata, pot subintelege faptul ca ai fi feminista? Iar totusi, o femeie, sau nu neaparat o persoana de sex femeiesc, un barbat, care ar purta o ura absurda fata de copii, ar trebui sa fie considerat un om sanatos psihic? aici referindu-ne la adulti, nu la adolescenti. In al doilea rand, consider doar ca intr-un caz extrem, actualmente, ai fi criticata de persoane pe care nu le cunosti, iar maxim de 2-3 persoane din cercul personal de cunoscuti, intr-adevar, parintii, in special o mama, este tipic si etic sa critice intr-un mod constructiv, iar aceasta latura se aplica in mod special si barbatilor, poate aceasta chestiune reprezinta specificul romanesc, pe plan contextual, dar totusi, o vorba negativa poate fi suportabila, pana la urma nu esti obligata sa te reproduci daca nu doresti.

| anonim_4396 explică (pentru IustinCLARISIM):

Nu ma consider feminista,ma consider realista spre pesimista (refuz sa ma imbat cu optimism toxic si feminism). O feminista e descrisa asa : tunsoare baieteasca,da in stanga si-n drepta cu drepturile femeii,ca trebuie sa munceasca ca un barbat,are drepturi egale cu el,baga corectitudini politice tip woke si cancel culture,e grasa si nef...a pentru ca e grasa si cine ar f.-o si isi ineaca amarul cu si mai multa mancare,o Karen, ceea ce nu se aplica si la mine. Descrierile feministei sunt spuse de cineva apropiat si sunt din fapte reale, deci le pot da mai departe.
Sfatul constructiv din partea parintilor pe de alta parte e buna in esenta, nu zic nu, dar insistentele pe aceeasi placa deja nu mai tine de sfat constructiv, ci de spalare pe creier!

Întrebări similare