anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce femeia care nu-si doreste copii(pentru ca ii uraste si/sau are fobie de sarcina sau ambele/are alte obiective cu viata ei mai presus decat copiii) e subit catalogata ca anormala,rea, psihopata dar barbatul pe de alta parte care nu-si doreste copii nu primeste critica si presiunea pe care o primeste femeia, ca si cum refuzul sau de a procrea ar fi perfect normal? Ce-i asta? angry angry angry

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Standarde duble, din pacate. Lumea, mai ales in Romania e inapoiata tare si nu isi poate imagina viata fara copii. Mai ales cand vine vorbade figura materna. Oameni limitati. Cand aud de femei care nu isi doresc asta, comenteaza ca,, Atunci care mai e scopul tau?'' si daca cineva le da peste nas,, Pai femeile care isi doresc si care se chinuiesc sa aiba?'' De aici o intorc laughing Penibili.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Unde insucces vezi? Nu sunt infertila si gasesc scuze, sunt anti-sarcina din multe motive si sunt vazuta cu ochi rai doar pentru ca nu suport copii, ideea de a avea ceva viu care misca in mine, aduce simptome rele, ma deregleaza psihic si ca acel mostenitor se va chinui si el mai tarziu daca l-as aduce pe pamant.Simplu.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu vorbesc de facut copii, dar zici de "chin". Incerc sa inteleg cu ce anume te chinui sau cu ce anume s-ar chinui copilul daca l-ai avea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Cu multe. Si nu doar el, ci si eu. Aminteste-ti prin ce chinuri a trecut mama ta cu tine apoi tu, cu ale tale parcursuri care nu mai depind de interventiile mamei tale.

| dullcat a răspuns:

Sexism, dublu standard, spune-i cum vrei.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Esti si tu pe lista mea de medaliati cu funda. Felicitari! Nu o zic din politete sau sa-mi bat joc, o zic pe bune.

| dullcat a răspuns (pentru Miruna333):

Ma omoara astia care arunca pastila cu femeile care se chinuie. Daca as putea sa ofer fertilitatea la alta femeie, as face-o.Din pacate nu se poate si nu-i ca si cum daca eu fac copii va putea si alta femeie sa faca la fel.Asta e tot din plasa cu pastile penibile exact ca, Ai idee cati copii din Africa se culca/mor flamanzi?'' Daca eu cumpar de la supermarket copiii aia tot vor muri de foame.Ce sa fac, sa nu ma mai hranesc deloc in semn de protest? Sunt metode mai inteligente si eficiente de a lupta pentru drepturile fiecaruia.Doar pentru ca eu as alege sa nu fac copii, nu inseamna ca imi bat joc de femeile care nu pot sau ca nu doresc sa le sustin.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Apreciez!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

"Doar pentru ca eu as alege sa nu fac copii, nu inseamna ca imi bat joc de femeile care nu pot sau ca nu doresc sa le sustin" - cel mai bun citat pe Noiembrie 2023

| Darius50boss a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevărat, nu mai că eu am spus doar convingerea mea

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru IustinCLARISIM):

Ești un nimeni de nicăieri. Fără profil, fără activitate, pur și simplu ai găsit acest site, această întrebare și te-ai gândit să dai un răspuns.
După ce ai scris, poți fi un emigrant de occident sau puști imatur, imberb.
No comments!

| CleanHeart a răspuns:

Pentru ca gura lumii nu o astupi nici cu pumnii si fiecare sa faca ce vrea, eu fac parte din lumea ce nu judeca si bucura-te

| Miruna333 a răspuns (pentru dullcat):

Da, insa eu ma refeream la categoria persoanelor care apara femeile care nu vor copii cand se spune ca,, Nu ai vreun rost daca nu vrei copii, nu esti femeie'', ei vin eu,, Daca sustii asta, inseamna ca e la fel si pentru persoanele care nu pot avea copii'' Iar haterii. de aici o intorclaughing Gen apreciez categoria asta, nicio decizie pe care o iei nu te face mai mult sau mai putin femeie. Unele mame, din pacate asa se considera, putin mai importante. Si da, mai e si categoria cum ai mentionat si tu:,, Vai, cat si-ar dori altele, si tu nu vrei''. Saaau, categoria care presupun ca ai probleme si ca alegi sa zici ca nu vrei, in loc sa iti asumi.,, N-ai cum sa nu-ti doresti, nu poti sa faci.''

| IustinCLARISIM a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Domnu' Valentin, doresc sa-mi oferiti niste motive relevante, care sa coreleze cu comentariul pe care l-am postat, de vreme ce observ faptul ca pe langa ineptiile tastate in comentariul d-voastra, tot continuati.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru IustinCLARISIM):

Nu am fost clar: ești un nimeni în profilul dumneavoastră! Nimeni! Nu am văzut nici o activitate, nimic altceva. Doar un profil proaspăt făcut care a găsit o întrebare și s-a hotărât să se bage ca musca în...
Ce să comentez cu persoanele care vor doar atenție, dar sunt paralele cu subiectul respectiv!

Întrebări similare