Pai, si femeile bionice, atomice si fantastice dorm. Ca trebuie' sa incarce si ele bateriile alea!
Ia incearca sa vezi ce se intampla daca intr-o zi, le spui celorlalti din casa: "azi dorm! Aveti mancare, aveti ce imbraca, deci, sa nu vad si sa n-aud pe nimeni pana la ora! Descurcati-va, ca, macar unul dintre voi e major si vaccinat."
Si sa vezi ca or sa se descurce.
Da-le si lor un pic de lesa... da-le posibilitatea sa demonstreze ca SI EI pot fi bionici, atomici, fantastici.
Nu trebuie, vrea ea sa fie ca sa demonstreze ca poate si sa compenseze secole de dominatie masculina. Asa ca, daca vrei sa dormi, ia-ti timp pentru tine si dormi; nimeni nu o sa ti-l dea.
Ia te uita! Misoginul anonim! Te pomenesti ca tu oi fi in stare sa faci singur absolut tot ce fac femeile! As plati bilet s-o vad si pe-asta!
Trebuie l-ai format tu...deoarece asa i-ai invatat pe cei din jurul tau: tu bionica, atomica si fantastica.
mergi, pune capul pe perma si dormi, o sa vezi ca ceilalti o sa fie nevoiti sa se descurce si fara tine!
Pentru ca singura chestie de care nu sunt in stare femeile este aceea de a-si pune, toate, mintile luminate cap la cap si sa schimbe conceptia asta si toate asteptarile aberante pe care le au barbatii.
Monica, ti-am mai zis ca nimic nu trebuie!
Dar daca tot ai azvarlit-o, raspund, ca stii ca nu pot sa tac. Femeia e fantastica oricum ar fi ea (imi vine in minte avatarul lui HepHap). Sper ca tu nu vrei sa stii de ce? Ma vor intreba altii.
Atomica mi s-a mai spus ca sunt (chiar pe site), dar asta cu bionica mi se potriveste ca o manusa.
Vrei sa dormi? Am solutia pentru tine: CLONELE. Vreau si eu vreo 3 si sa vezi ce bionica voi deveni.