| TheLastOfMe a întrebat:

De ce femeile din ziua de azi nu mai apreciaza. romantismul, momentele frumoase, clipele marunte? Am fost parasit de prietena mea din cauza faptului ca nu castig indeajuns de mult financiar. plang constant, nu inteleg de ce a decis sa puna punct, adoram sa o aud chicotind, sa-i fac masaje si sa o vad mereu zambind, ma hraneam cu fericirea ei. de ce nu a fost suficient?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Unele din ele, nu toate. Nu ai stiut ce sa-ti alegi.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai baiete, nu mai generaliza prosteste!
Nu toate femeile sunt la fel!
Daca tu ti-ai ales o materialista, in loc de una care sa te iubeasca, atunci esti singurul vinovat.

| mi25 a răspuns:

Findca asa sunt unele persoane: materialiste. Suntem societate de consum, nu romantica.
De ce plangi? Tu chiar nu ti-ai dat seama ca nu te iubeste si umbla numai dupa interese? Nu-i inteleg pe acei barbati care nu vad realitatea si cum a dat de o pasarica, i-a luat Dumnezeu mintile si l-a orbit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte normal să fie așa.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

-_- nimic nu va fi suficient pentru un om nemulțumit căci nu va fi mulțumiți de nimic si va vrea tot mai mult și mai mult Lăcomia din el va vrea sa aiba tot mai mult și într-un final (dacă) doar (dacă) realizează ca tot ce are nu duce nimic cu el și rămâne aicia pe lumea asta și ia cu el doar ce are în inima lui cu Adevărat și în Sufletul lui cu Adevărată și toate păcatele și răul și binele făcut atâta nimic altceva nu ia cu el omul de pe lumea asta.

Un om care te iubește cu Adevărată da cu Adevărată din toată inima lui și Sufletul îți va fi alături indiferent dacă ești sărac indiferent dacă ai o mână sau un picior lipsă omul ăla te iubește ba te iubește cu Adevărat da cu Adevărată așa cum ești tu cu Adevărat cu bune și rele ca ești handicapat ca ești analfabet ca ești sărac ca ești bătut de soarta indiferent dacă te iubește cu Adevărat da cu Adevărată pai omul ăla nu te lăsa Niciodată și nici nu te înșeală Niciodată ca iubește cu Adevărat din toată inima și tot sufletul.

Omul inima sufletul fința care iubește cu Adevărat
( da cu Adevărată) iubește pe viață indiferent ( indiferent ) de orice ar fi aia și doar asta este sa iubește cu Adevărat.