anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce femeile sunt asa de mofturoase cu alegerea unui iubit? Prefera sa stea singure.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pentru ca un partener decent se gaseste greu.
In ziua de azi majoritatea barbatilor sunt la extremitati, aia nesimtiti, si aia timizi.
Ei bine, de aia nesimtiti sunt satule, ii gasesc la tot coltul, iar aia timizi nu au curaj sa intre in vorba cu ele, iar daca o fac, o fac intr-o maniera plictisitoare.

119 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de ce ar sta cu o femeie cu orice prost?
Eu daca as fi femeie si as avea de ales intre tine si singura ce crezi ca as alege

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt proaste nici ele nu știu ce vor sunt instabile psihic, bărbatul perfect nu există și nici ele nu s perfecte cred că nici ele nu se înțeleg.am văzut de alea mofturoase care făceau cumpărături la secound hand se cred briliante da ele au cod rosu in burta de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tu vorbești de instabilitate când nu poți să mergi până la magazin fara să tremuri?

| ancaval a răspuns:

Păi tu ai sta cu oricine? Nu prea cred. Alegi și tu ce crezi că e mai bun pentru tine.
Și chiar e normal să avem pretenții. Ce te miri?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt mofturos cu alegerea unei iubite. Decat o balena analfabeta si fara job, prefer sa stau singur rolling on the floor

anonim_4396

Da tu comentezi care erai cat pe aproape sa fi internată la nebuni?
Și care e problema ta boschetaro daca am probleme aici e vorba cu totul altceva eu am anxietate nu se bipolar că tine văd că te-ai simțit muisto

anonim_4396

Mars zdreanțo că îți făcea mai bine daca te internau la psihiatrie acolo ți locul

anonim_4396

Mă bucur că cineva chiar crede ce scriu pe aici laughing
Ce ai tu e de internare la nebuni, stați la 30 de ani cu părinții speriați și de umbra voastră și vă mirați că nu va vrea nimeni. Lucrezi?

anonim_4396

Pai de asta n-ai frate femeie

anonim_4396

Super vocabularlaughing de om civilizat, educat, bărbat adevărat, chiar meriti relatie tu laughing vreo sclemba fără bac și cu 2 dinți în gură o să găsești prin vreo șatră sau pe la marginea unui sat sa se uite și la tine da trebuie sa ieși din casa sa ajungi până acolo. Buhuhu

anonim_4396

Hai lasă nu te mai justifica că tu chiar ai probleme psihice se vede in rasp tale că ești o obsedata, frustrata ai ce ai mereu cu dorothea. Pai au vrut neamurile tale sa te interneze și bine făceau poate acum erai mai ok. Când m-am mirat eu că nu mă vrea nimeni ba distruso nici măcar nu am adus la cunoștință așa ceva ce ai fumat? Da pe tine cine te vrea? Da lucrez te am pe tine la produs la vitrina că oricum acolo o sa ajungi

anonim_4396

Mie nu îmi trebuie relație și nici nu m-am plâns de așa ceva

anonim_4396

Ce e cu Dorotheea, ți-a promis și ție că te scapă de virginitate? Își bate joc de tine
E clar că te roade fraierule că nu te vrea nimeni că altfel nu lăsai așa comentarii, uită-te la tine ce vocabular ai, ce instabil ești te enervezi și faci crize peste tot, ești vai de capul tau degeaba zici de mine laughing

| Apokales a răspuns:

Pentru ca sexul este discriminator, ar fi culmea s-o faca cu toti. Femeia decide cine, oricat ai incerca tu. Cerere-Oferta, ce mama dracu' laughing.

anonim_4396

Stai liniștit că cu tine nici Arthur de la Ceptura nu ar sta cine ar sta pe lângă ce ești proasta mai și semnalizeze mars în morții marii de urâtă dracu ai ignore eu nu vorbesc cu paciente laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt toate mofturoase. Sunt unele care se cuplează cu indivizi mai jos d.p.d.v intelectual, material şi social decât ele şi apoi când le vezi cuplate cu el, te întrebi: "Ce o fi găsit la ăla, că e vai mama lui!"

| RAY a răspuns:

Pentru ca daca nu erau azi poate specia noastra nu exista, explicatia o gasim in evolutia omului, femeile care au ales cei mai buni masculi ti-au dus mai departe genele, femeile care au ales prist nu ti-au transmis sau copii lor au esuat, de asta aspectul fizic este un bun indicator de atractie sexuala, nu uita ca femeile au mai mult de pierdut daca femeia x ramana gravida cu masculul y si ala murea la vanatoare ce se facea? 9 luni numai era disponibila sexual plus cine statea cu ea? de aici si gelozia barbatilor de a fii siguri ca ala e copilul lor dar si asa zis moft a femeilor sa se asigure ca acel barbat va fi un bun vanator, suntem rezultatul evolutiei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mofturoase? N-aş zice că e chiar cuvântul potrivit ca să descrii nişte femei care nu se simt atrase de genul de tip căruia i se pare amuzant şi firesc să calce pui de găină în copilărie pentru că cică îi plăcea cum se auzea atunci când puşcau.Aş spune că sunt nişte femei absolut normale.

| Apokales a răspuns:

Ba-ta-ie! Ba-ta-ie! Ba-ta-ie!

| Drimmero a răspuns:

Nu inteleg o chestie, lasati femeile sa spuna ce si cum, 90% sunt raspunsuri masculine in intreabari de genul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice om are pretentii. Asa e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@caste Vreau să renunț la cetățenia română și să îmi scot un certificat de născută vie, este cineva care mă poate îndruma?
Deci mai retardata ca fata asta nu o sa vezi pe situ' asta e clar că individa e aeriană rău de tot laughing deci ea in tot timpul asta era moartă la cum arata nici nu e de mirare. Și mai faci pe alții în toate felurile când nramurike tale au vrut să te interneze la psihiatriewinking
Și mai ai ogrămadă de întrebări penale cu oralul cu multe ești petardă rău dacă eram in locul tau mai bine tăceam.mai ești și rasistă pe deasupra când tu ești o moldoveanca obosita de la coada vacii. La ce întrebări pui se vede că suferi de retard mintal scuze da soarta ți pecetluită

24 Mai 2019 | caste a întrebat:
Se dorește internarea mea forțată într-un spital de psihiatrie, eu nu-mi doresc absolut deloc acest lucru, chiar nu am niciun drept de a mă opune?
Deci ți-am zis locul tau acolo e nu aici nu trebuia să te opui rău ai făcut paciento laughing

| Drimmero a răspuns:

Cele care sunt prea mofturoase si au standarde inalte sunt viitoarele muritoare in preajma pisicilor intr-un conac de peste 200 de ani vechime. Asa si la baieti, mai nou astia sunt cu mamica la 50 de ani,, cei cu prea multe pretentii sunt de fapt cu cele mai multe defecte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Thesinger92 studiaza-ma bine poate o sa ajungi la concluzia care trebuie laughing orice am eu acolo nu anulează faptul că ești vai de puțulica ta.
Moldoveanca de la Cluj, stai bine și pe geografie. Ești un geniu mai puțu sunt uimita că nu ai gagică laughing sa mor de nu

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Va trolleaza gagica in ultimul hal, nu puneti botul la tot ce se vorbeste aici, un om cu probleme reale nu ar fi fost lasat in libertate punand astfel de intrebari

anonim_4396

Imprevizibilule,tu eşti mă? laughing

anonim_4396

Da.Crizeaza într-un mod inconfundabil laughing

anonim_4396

L-aş recunoaşte dintr-o mie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

E terminată rău tipa asta nu e de mirare că nramurile au vrut să o bage la nebuni sa atacat când o văzut răspunsul sa simțit bipolara laughing eh stai liniștit că sunt mulți cu probleme reale și nimeni nu le face nimic nu troleaza tipa chiar are probleme psihice se ia ea de mine că tremur și alea alea când pe ea o vrut să o interneze dar daca e așa după rasp ei date dorotheei se vede ca e o psihopata care nu are ce face nu o să ajungă ea în viața ei la nivelul fetei ăleia. Erau zile când punea la fiecare 5 min cate o întrebare și erau cringe.las sa fie ea sănătoasă nu vreau sa mai zic nimic nu trebuia să mă cobor la nivelul ei de naspeta.

anonim_4396

Nu. Care ți problema?

Întrebări similare