De ce parintii cu bani le ofera pe tava totul? De ce nu ii invata, ca, in viata degeaba ai, daca acel lucru nu este muncit de tine? Da, fericirea se rezuma la bani si masini si totul depinde de educatia primita!
Dar pe fetele dragute le-ai observat? Ori sunt invizibile? Sa stii ca peste tot e cate o fata cuminte, dar voi numai pitipoance vedeti.Ori tu tocmai ai fost refuzat de o proasta care se potriveste descrierii tale?
Buna!
Pentru mine nu asta este adevarata fericire, desi din pacate pentru altele...
O zi buna!
Ai pus o intrebare grea.o fata n-ar putea sa-ti raspunda.la mintea lor e foarte dicil.
Cand o sa stii sa apreciezi cu adevarat o fata atunci sa comentezi despre ea ..si depre mintea fetelor oricum e mai complexa decat a voastra care nu trece de buric ...la voi totul e foarte simplu ..imi cedeaza sau nu ..nu conteaza daca are suflet si ca o doare. spune-mi ca tu alegi in locul fetei frumoase si populare o fata simpla si cu suflet bun.e acelasi lucru si la voi numai ca voi va permiteti ca sunteti baieti ..maturizeaza-te!
Uite sunt fata si pot sa iti raspund : fetele de genul acesta sunt frumoase si nu prea inteligente ori culte ca sa poata face o cariera, privesc viata ca pe un joc, se folosesc de frumusetea lor pentru a nu munci. sunt lenese si prefera sa se vanda intr-un fel sau altul pentru comoditatea lor. multumit?
Mai generalizeaza tu mult si o sa ajungi sa ne intrebi, de ce nu se uita nimeni la tine; si va fi din cauza mentalitatii tale, dar sa spunem ca se poate corecta asta. cu generalizatul.
Sunt atatia materialisti cat si materialiste, oameni superficiali, ignoranti si buni de aruncat la gunoi.
De ce baietii din ziua de azi sunt afemeiati? Umbla numai cu pitipoance "tunate" si sofisticate, iar pe cele mai putin inzestrate de natura si simple le evita si chiar rad de ele? Si de ce cand sunt prinsi ca inseala vin cu scuza penibila "sunt barbat"?!
Acum o sa zici ca nu toti barbatii sunt la fel.Ei bine, nici femeile nu-s toate la fel...
Eu sant multuit, danak fiindca in mod minunat mi-am intalnit consoarta de care mi-am legat viata pana cand moartea ne va desparti.cum era? la fel ca voi. tanara, frumoasa si feminina.cum e acum? e la fel, multumesc domnului.
Ma bucur pentru tine. asa sa o vezi toata viata. si sa fiti fericiti si sanatosi mereu.
Daca traiesti cu o impresie atat de proasta si gresita fata de ele, tu ce pretentii mai ai?
In caz ca ai dat de una care e asa, nu inseamna ca toate sunt. Mai sunt si unele pentru care merita sa iti dai si ficatu, o sa realizezi asta cand o sa dai de una.
Pana atunci, gandeste si tu mai pozitiv, sunt tot felul de oameni pe pamantul asta, daca eram cu totii la fel era prea plictisitor.
Pentru ca iubirea insala, minte si cucereste
http://www.realitati.ro/iubirea-minte-insala-si-cauta-foloase-personale/
Mediul social si educatia din care provin, le fac sa procedeze asa, iar generalizarea ta nu este tocmai potrivita, in contextul in care cunosc multe familii ce au fete educate si n-au procedat precum adolescentele lovite crunt de popularitate etc.
Fiecare tanara cauta un trai mai bun exploatand sentimentele de iubire, realmente iubirea nu mai exista, altfel vedeam si eu o femeie bogata care se marita cu-n om al strazii stiin ca unii dintre ei, ieri au fost oameni onesti.
Lipsurile din burta tulbura grav judecata si mintea, asa de grav incat oamenii se mananaca intre ei in cazuri speciale.
Ok o sa zic pe scurt. Femeia intre 14-18 ani este o copila alintata, proasta, indecisa care cauta maturitatea intr-un baiat si o cauta in varsta in loc sa o caute in mentalitate.Vor distractie asa ca cei mai mari stau la panda si le ofera acea distractie.Baietii nu sunt nici ei mai prejos.Sunt mincinosi, imaturi, parsivi si normal lasi:p ..Tot ce am pus ..in majoritatea cazurilor nu in toate; p. HaveFun.
Ce s-au aprins domnisoarele, le supara adevarul.Dar hai sa fim realisti, la fel sunt si baietii...Totusi, exista cazuri de exceptie pentru ambele sexe, dar nu stiu cum se intampla ca un baiat bun intalneste o pitipoanca, si o fata buna, cuminte intalneste un retard.
Asta observ si eu.Defapt, daca le intrebi pe fiecare separat(cum se considera), ajungi la concluzia ca toate sunt fete bune/cuminti, daca le ceri parerea despre celelalte fete: toate sunt curve, materialiste, numai persoana respectiva nu e.
Toate incearca sa se aranjeze, sa devina mari frumuseti dar nu reusesc, daca le-ai pune sa aleaga intre o fata frumoasa, figuranta, inconjurata de smecheri si o fata "simpla" (cica putin aranjata si desteapta) 99% ar alege sa fie frumuseti.
Sa stii ca nu toate fetele umbla dupa bani, baieti smecheri etc...Dar cateodata si baietii se uita la fete din astea''cu fite'' si uita de cele care merita cu adevarat apreciate.Aici nu vorbesc de TOTI baietii vorbesc doar de unii.
Cine te-a suparat de esti asa incisiv? In plus, ce varsta ai? Sunt fete si fete, unele cauta sa se distreze, altele sa-si gaseasca pe cineva care sa le plimbe prin locuri mai selecte, dar sunt si unele care apreciaza un baiat ce iese din tiparele "cu bani si masina scumpa". Poti sa te concentrezi pe alte domenii, sport, proiecte, lucru in voluntariat, si sa intalnesti si alte puncte de vedere, plus ca daca le acordati atentie o sa se considere mari dive cele descrise de tine. Acum depinde si de tine daca vrei sa crezi ca exista doar fete ce alearga dupa bani exista o mare posibilitate ca asta sa gasesti. Oricum, stai calm.
De ce barbatii nu observa fata aceea simpla, putin aranjata, sufletista si draguta? ai pus ochii pe o fata asa cum ai descris tu? sa stii ca nu toate fetele sunt usuratice si dupa bani. indreapta-ti ochii spre o fata simpla, chiar daca nu e frumoasa ca barbie. cine stie cum suspina fata aceea simpla si stearsa in ochii tai, in timp ce tu suspini dupa usuratica materialista care nu te baga in seama.
Pai daca un baiat are o masina sau macar un scuter si niste bani de buzunar, fata sta pana il seaca pe ala ..Il cucereste din 3 priviri, El fiind putin mai prost ii da atentie, Ea se plictiseste de el, dupa ce se duce cu el la mare sau intr-o excursie( Stiu si eu) Si dupa un anumit timp devine neinteresant. Funda?
))...cel mai original raspuns...bravo,ai surprins esenta foarte concis!, eu ti-as da funda
Crede-ma ca la 21 de ani nu ai destula experienta.mai ai de invatat si de suferit pe tema asta mult timp si iti zic ca niciodata nu ai sa inveti din greseli in dragoste crede-ma ca si pe mine ma deranjeaza genul asta de fete ..care au uitat ce e iubirea si care sunt prefacute pentru a-si atinge scopul :-s dar nu toate suntem in aceeasi oala cum nici baietii nu sunt. sunt fete simple care nu sunt remarcate dar care isi doresc sa iubeasca ..nu sunt unicate dar depinde foarte mult si de mediul unde au crescut, cat si de parinti.si sunt fete simple care gasesc barbati nepotriviti care isi bat joc de ele si se transforma in ce nu vor.si atunci? de la cine pleaca? nici o fata nu isi doreste sa fie carpa nimanui
Lucrul asta nu e adevarat intotdeauna, cum zic si ceilati nu sunt toate la fel Pe mine nu ma face fericita o masina cu multi cai putere bani pe card sau mai stiu eu ce Dar am fost dezamagita de toti fostii mei iubiti deci nici barbatii nu sunt asa sfinti cum se dau.De asta poate nici fetele nu mai au sentimente sincere din moment ce barbatii cauta numai aventuri!
MariusDeejay întreabă: