De fapt nu este chiar asa! Exista studii care arata ca in mare parte barbatii sunt mai suferinzi ca femeile, se indragostesc mai tare, sufera mai mult, isi gasesc mai greu o noua partenera dupa o deceptie, dureaza mai mult pana isi revin, etc.
Femeile se indragostesc mai greu ca baietii si trec mult mai usor peste o despartire in special daca au un umar pe care sa planga!
Nu spun ca femeiile sunt insensibile sau ca barbatii sunt mai sensibili, spun doar ca femeiile (fetele) sunt mai puternice!
Dar este vorba de cazuri majoritare!
Oricum, intotdeauna cand suferim, avem impresia ca noi suferim cel mai mult si credem ca altii nu sufera pentru ca ei nu lasa asta sa se vada asa cum nici noi nu o facem!
Am trecut si eu printr-o despartire curand si pot sa iti zic ca ea m-a iubit prima si apoi eu! Cand totul s-a terminat ea suferea, iar eu nu aveam nimic! Poate fiindca stiam ca ea e "acolo", dar cand a trecut peste si a luat pe un altul de mana, atunci mi-am dat seama ce prost am fost si ce am pierdut! Poate de aceea noi suferim dupa ce fetele sufera... dar cum am zis exista si exceptii!
Majoritatea care se sinucid din dragoste sunt barbati, primi care se indragostesc mai rapid sunt barbati, majoritatea despartilor sunt cauzate de femeie si gasirea unui nou partener este tot mai rapida pentru o femeie, asta si pentru ca ca femeie trebuie sa-si revina rapid ca sa poata gasi un nou partener, astea sunt afirmati ce le pot sutine cu dovezi http://www.diane.ro/2010/07/barbatii-sufera-mai-mult-in-dragoste.html
Mda...si barbatii sufera..doar ca o fac dupa ce pierd femeia de langa ei. Testata de mine
anonim_4396 întreabă: