Nicule mamă, tu nu eșit de acord că dragostea trece (până la urmă) prin stomac?
Pai sunt doua diferenterima este cea materialista care pune accent numai pe bani si sta cu tine numai pentru bani sa ii faci mereu cadouri scumpe si alta diferenta este ca trebuie sa ai cativa bănuți in buzunar sa iesiti la un suc, la o cafea adica sa nu fii falit.Si femeile vor sa traiasca decent, adica sa nu moara de foame, dragostea mai trece si prin stomac ca nu pot face dragoste pe stomacul gol.Iti recomand un canal pe care vorbeste despre chestia asta in ultimul video de-al lui si sunt si alte videoclipuri interesante, canalul se numeste,, Anonim Motivational"
Dude... eu pot înțelege acea idee și nu am criticat femeile că nu se cuplează cu ratați care la vârsta de 25-30 de ani nu lucrează, dar de ce majoritatea se așteaptă la bărbați cu o carieră strălucită și un salariu wow.
La o adică, îți dau exemplu și la un salariu mai mic există viață, există trai dacă știi să folosești banii.
Perfect de acord!
Prima categorie, o știu și o exclud din start. Consider că foarte puține sunt așa, dar hai să vorbim de a doua categorie care este mult mai largă.
Este normal că la avem nevoie de un nivel de trai, dar de ce marea majoritate a femeilor din România doresc pe cineva cu o carieră strălucită și un salariu foarte bun?
La o adică, dacă amândoi aveți un salariu modest sau decent, puteți face o casă împreună.
Și totuși, care este motivul pentru care femeile fac chestia asta?
Mai uita-te pe discovery channel un pic. E in ADN-ul lor sa caute cel mai puternic exemplar din sexul opus pentru a produce urmasi capaabili sa duca specia mai departe. Acum nu mai e cu ala cu brandul mai mare si care minuieste arcul cu sageti mai bine ca sa aduca hrana, ci ala cu cariera. Simplu!
Depinde si de femeie.De exemplu daca ea are un salariu de 2500 lei si sotul are tot 2500 lei nu are nimic.Adica barbatul trebuie sa intretina familia.De exemplu o femeie artista nu se combina cu un gunoier, sau astea cu salarii mai mici decat ea
Iubitul meu lucreaza cu ziua nu are un job normal, nici 1000 de lei pe luna nu face dar tot il iubesc. Nu stiu ce vor panaramele astea ce cred ele ca barbatii sunt bancomatul lor de unde pot scoate bani? Nu face multi bani insa se descurca, si stau cu el chiar daca nu are BMW
Bullshit, dar okay.
Majoritatea femeilor sunt materialiste. Acesta este adevărul!
Okay, plecând de la premiza asta. foarte multe femei și foarte mulți bărbați vor rămâne singuri toată viața lor.
E clar... dar eu ziceam în general, de ce majoritatea femeilor sunt interesate de bărbații cu bani? și nu sunt interesate de bărbații cu o carieră mediocră? de exemplu
Acum un milion de ai sa spunem o femeie avea nevoie de un barbat care sa-i ofere o garantie pentru viitor,aceste alegeri sau inscris in genetica omului,practic femeile care au ales anumiti barbati sau reprodus,alte femei nu sau reprodus sau acei masculi,asa functioneaza selectia sexuala,lucru descoperit de Darwin care a putut explica complexitatea vieti pe pamant prin selectie naturala,sexuala,nu e vorba de romance si pur simplu daca stramoasele noastre ar fi ales prost nu am fi existat, nu conteaza un mod esential, in fapt aspectul fizic este primiodial si ceea ce posedezi, atractia fizica consta intr-un fizic frumos, bani, masinile nu pot emite atractie sexuale nu asa a evoluat homo sapiens, noi avem acelasi nevoi ca stramosi nostru, aia care sta cu tine pentru bani tai nu te iubeste, trebuie inteles asta
Bun... dar nu mai bine reducem din cerințe și vom avea cu toții de câștigat? zic și eu!
Deci cu alte cuvinte dacă nu arăți bine și nu ai bani nu poți avea pretenția la o soție?
Amuzant e că acum câteva zile încercai să mă convingi că de fapt nu e greu să-ți faci o soție sau să ai copii, că e totul mental, iar acum afirmi ideea SURVIVAL OF THE FITTEST. Te contrazici singur, amice!
Nu,cu alte cuvinte exista diversitate,descoperita de Darwin care a facut posibilia complexitateavieti pe pamant,practic este un amestec de gene,evolutia nu ne vrea pe toti perfecti,frumosi nu asta inseamna evolutie,practic adaptarea, reproducerea sunt bazele, dar un fizic frumos conteaza, dar sunt fete care o sa te placa dar care sunt de acelasi calitate genetica ca a ta, cum totul este imprevizibil nu pot sa stiu care o sa te placa, nu stiu nici eu man
Ti s-a mai raspuns si dincolo cand ai intrebat. P.S. Nu ma contrazic singur. Survival of the fittest - daca nu convingi prin bani/patratele pe abdomen/scula mare si/sau jucausa, macar sa fii amuzant, relaxat, degajat. A, da, si SA NU EZITI! Asta e moartea pasiunii de tot - stii, as vrea, daca se poate, cand vrei tu sa... nu te supara, pot sa te sarut? bla bla bla
Buna, in primul rand, nu toate fetele sunt materialiste, poate că pe alea le vezi tu pentru că îți sar în ochi dar majoritatea fetelor își doresc de la bărbatul de lângă ele un salariu modest, încât să își permită să se distreze amândoi nu sa stea cu grija zilei de mâine. Atâta timp cât cei 2 rămân la sfârșitul lunii cu 3 lei in buzunar e clar că o să fie un stres in fiecare zi cu ce o să punem mâine pe masa iar femeile vor să evite asta
Nu toate dar sunt multe ce isi doresc asta deoarece au ele însuși o situație financiară precară.
La noi inca de pe timpuri era moda asta sa isi de-a fetele după oameni bogați ca sa aiba un viitor asigurat deoarece ca femeie e greu sa strângi avere.Sunt putine femei ce pot sa ia salariul pe care îl ia un bărbat la noi in tara, si sincer sa fim de foarte multe ori femeile sunt discriminate in societate cand vine vorba de afaceri.
În fine, oricum de la o femeie ce vrea ca partenerul ei sa fie independent si stabil financiar la una ce isi ia un bosorog cu avere e o diferenta mare, acum depinde de categori si la ce ne referim exact.
"și la un salariu mai mic există viață," - cu ăla (cu salariu mic) ai o aventură. Și atât
Dar de ce nu le întrebi tu pe ele? Ele stiu raspunsul sunt niste materialiste si vor sa trăiasca bine, sau saturat de saracia de acasa, de la măsa si tasu.
Instinctiv, din gene: sa asigure conditii cat mai bune copiilor lor.
Practic: Si ele vor sa traiasca cat mai bine, dar asta se poate doar daca nu fac- sau fac putini copii.
Unele nici nu fac copii, pentru a-si pastra averea acaparata.
Dacă e să fim sinceri, nu doar femeile pun preț pe partea financiară.
Destul de mulți oameni fac asta, mereu se dau pe lângă oamenii bogați și sunt pe interes.
Dragostea e din ce în ce mai rară.
Multe curbe nu-s femei.
Problema este ca, asta se intampla doar in mintea ta. In realitate, femeile sunt diferite, nu-s toate la fel, spre nefericirea unora.
Problema reala este disperarea, nu lipsa banilor.
Alexandragabriela93 întreabă: