| nicol20 a întrebat:

De ce insala barbati?

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De plăcere. Aşa le este sămânţa.
Pa, pa.

| Roby67 a răspuns:

Pentru ca au cu cine.winking

| BeT a răspuns:

De fraieri ce sunt.

| BuLLetBtwin a răspuns:

De ce insala femeile? e cea mai potrivita intrebare :-W

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care o fac si femeile.

| MidnightLady a răspuns:

Probabil din acelasi motiv pentru care o fac si femeile.

| misiik a răspuns:

Din lipsa de multumire.

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Cine ''înşală'' bărbaţi? Femeile sau copiii?
Dacă ai fi întrebat ''De ce înşeală bărbaţii?'' sau ''De ce înşeală femeile?'' poate aş fi ştiut răspunsul.

| fastlane a răspuns:

De ce inseala femeile?

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Pentru ca vor, pentru ca pot, pentru ca nu se pot abtine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant curvari.

| Frogie a răspuns:

Barbatii alearga dupa titlul de 'cuceritor'. Atunci cand ajung sa-si cunoasca partenera in cele mai mici amanunte, cand nu mai pot fi surprinsi si totul devine rutina, se plictisesc. Ar fi util sa le oferim partenerului mici provocari, din cand in cand, sa nu uitam sa fim feminine.

| ////////////// a răspuns:

Pentru ca nu-i oferi nimic.

| fabiola a răspuns:

Pentru ca au cu cine!

| anad a răspuns:

Unii inseala pentru a-si satisface niste dorinte sexuale, altii inseala pentru ca au gasit altceva mai bun...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si femeile sunt cateodata proaste si inseala.mai sunt unele panarame care se cred vedete dar in cap nu au nimic. app sa trecem la intr ta.barbatii inseala pentru ca sunt provocati si atata tot

| HBK a răspuns:

Din dorinta de a adauga cat mai multe cureriri pe "lista". Dupa aceea, devine un motiv de lauda fata de ceilalti.

| sweetpoison_4173 a răspuns:

Din cauza rutinei, plictiselii, lipsei de respect, pentru a se mentine in "topul cuceritorilor", pentru a avea cu ce se lauda, dorinta de "nou", din cauza lipsei de caracter ce rezulta din raspunderea provocarilor si nu in ultimul rand de pura placere. Ei doar cand aud acest cuvant "a insela" le salta inima de la iasa din piept happy. si totusi barbatii inseala mai mult ca femeilewinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Din dorinta de a cunoste ceva "nou " sa poata face comparatie.

| Dan_Tm a răspuns:

Nu stiu de ce insala altii dar iti pot spune de ce o faceam eu.
-Imaturitate, razbunare (nu ca m-ar fi inselat cineva dar aveam eu asa un chief sa ma razbun dintr-un motiv sau altul ) prostie si frica de stabilitate.Bine, noi baietii, ne maturizam putin mai greut ca voi thinking si nu avem ce-i face. Uite, acum sunt cu cineva pe care efectiv, nu pot sa insel.Este mai deosebita. iar daca regret ceva, este ca nu mi-am dat seama mai devreme ca 'ea' este 'EA' si am pierdut un timp fiind 'doar amici'. Sincer, pana acum nici nu m-am gandit, dar nu as putea sa ii fac ei asta indiferent ce alta tipa mi-ar iesii in cale si indiferent cat m-ar enerva ea cate odata. Si noi ne certam, dar nu reusim sa stam suparati, ori tigara de dupa 'razboi' cum se spune, tot impreuna o fumam; )

| imiplacemov a răspuns:

S. a demonstrat stiintific ca femeile insala mai mult decat barbatii laughing

| rebeka_3345 a răspuns:

Pentru ca le este imposibil sa-si spuna nu!

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

De lelentzarilaughing))rolling on the floor))...si nuh ma intreba ce inseamna ca ii ff greu de explicat daca nu sti~x(winking laughing)...[niciodata sa nu crezi intr-un baiatoh go onwinking]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vor s aaiba cat mai multe aventuri sa aiba cu ce se lauda cand iasa la bere cu baietii big grin

| ursachy a răspuns:

Nu exista raspuns pentru astalaughing) asta e instinctul nostru, chiar daca nu vrem, o facem, precum felina cand vrea prinda prada