| Bogdana_stanciu a întrebat:

De ce insala barbatii, intr-o casnicie?

Răspuns Câştigător
| kh1ss a răspuns:

de prosti

10 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Pentru ca se plictisesc repede. Vor tot timpul ceva nou, altfel. Din curiozitate. Pentru a-si reconfirma potenta, cu cat mai multe partenere satisfacute, cu atat se simt mai barbati. Pentru ca nu rezista, daca sotia nu vrea sa faca sex in timpul sarcinii.

assiris
| assiris a răspuns:

Problema este la fel si cu femeile. Fiecare are motivul sau caci nu numai barbatii inseala, o fac si femeile cu tot atita nonsalanta.

| LuS[z] a răspuns:

PENTRU CA VOR SA DEMONSTREZE CA DACA SAU CASATORIT NU S-A SCHIMBAT NIMIC SI CA INTOTDEAUNA CEVA NOU E BINEVENIT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt satisfacuti destul, sau in urma unei certe...sau unii nu se pot abtine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

libido mai mare decat al femeii, plictiseala, frustrari, nevoi neimplinite (sexuale, de tandrete, de aventura, de "perversiuni"), certuri repetate cu sotia sau "pisalogeala"... multe motive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca se iubesc mai mult pe ei decat pe sotiile lor cu care au copii

| ceda a răspuns:

Incearca o alta metoda de al atrage in pat ...sa il faci sa se simta ca numai tu esti femeie pentru el.am incept sa cred o veche zicala.,, fii curva in pat,, ca sa il tii aproape de tine

| raluca_dedu a răspuns:

Pentru ca s-au plictisit. Pentru ca nu mai primesc sex. Sau pentru ca pot. tongue

| laura_cederea a răspuns:

Pentru ca intervine monotonia, poate. Si, in loc sa faca ceva sa rezolve asta, prefera sa sara in bratele primei femei pe care o intalnesc in cale.

| carina_tudorache a răspuns:

Nu uita ca si femeile inseala. Iar barbatii au chestia asta in sange. Parerea mea