| wwwBotosaniRO a întrebat:

De ce inseala barbatii si de ce inseala femeile?

Vezi raspunsul aici: http://botosaneni.ro/......14290.html

Tu ce crezi?

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Si unii si unele, o fac pentru ca au motivele lor! Motive care sunt unicate, si depind de la persoana, la persoana! Nu exista reguli, nu exista sabloane! Important, intr-o relatie, e sa dai atentie mereu celei/celui de langa tine, si sa faci tot posibilul sa nu isi doreasca sa caute in alta parte, ceea ce poti sa-i oferi chiar tu!
Bine, exista si persoane care sunt mereu de nemultumit, care ori cum si oricat te straduiesti, tot inseala! E bine de stiut ca astfel de persoane nu merita, o a doua sansa, pentru ca o va face mereu!

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Un articol stupid, superficial, părtinitor şi nefundamnetat.
De ce e stupid? Pentru că nu poţi spune niciodată că bărbaţii înşeală mai mult pentru că ei înşeală cu alte doamne care la rândul lor înşeală astfel că oricât de feministă ai fi trebuie să accepţi matematica!
De ce e superficial? Pentru că dacă la motivele bărbaţilor mai e cât de cât explicat şi spus cât de cât concis, în ceea ce priveşte motivele femeilor articolul o arde în chec cu graţie. Invoci studii din anii '50 în care nu-ştiu-cât la sută din femei au "recunoscut"? Hai să fim serioşi.
De ce e părtinitor? Pentru că articolul ţine cu femeile la faza asta! Dacă vrei să scrii ceva care să fie eligibil ca sursă, scrii obiectiv şi nepărtinitor ceea ce nu e nici pe departe cazul în acest articol.
De ce e nefundamentat? Pentru că nu indică sursa niciunuia dintre studiile invocate astfel c-ar trebui să credem pe cuvânt autorul articolului.
Salut.

| noktambul a răspuns:

Nu cred nimic. Eu nu sunt din Botosani, sunt din Pojorata!

| Wihaela a răspuns:

Eu cred ca femeile insala pentru ca barbatii nu le satisfac, si barbatii pentru ca femeile nu le satisfac
dai funda? te rog!
:* te pup :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii inseala din obisnuinta, iar femeile din prostie.

| wwwBotosaniRO explică:

Mai asteptam raspunsuri si dam la cel mai bun si sincer raspuns :*