| TRANSVERSAL a întrebat:

De ce isi inseala barbatii sotiile daca sunt iubiti, rasfatati si au parte de tot ce vor? ce mai vor de fapi in afara sotiei? ce considera ca gasesc la altele?

20 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Diversitate, confirmare, interes.
Sotia o au in casa, e frumoasa, buna si plina de haruri.
Dar el, ca barbat, oare mai are trecere? Oare asa o sa-i treaca toata viata, cu o singura femeie? De ce, ieri, vecina i-a tras cu ochiul si i-a zambit peste decolteu?
Sunt doar cateva din gandurile unui barbat...insurat si neserios.
De la gand la fapta e usor, cei mai multi nu rezista in fata "ispitelor".
Pe urma, se intorc frumos acasa, pentru ca ce-i al lor, e NUMAI al lor, cum sa-si strice casa pentru o nebunie de-un sfert de ora?!?

| Leon a răspuns (pentru greece12):

Si cum spuneam, nu degeaba esti expert TPUbatting eyelashes

| cuvant a răspuns:

E una din intrebarile care multe femei dar si barbati si le-au pus si cauta raspuns.
Parerea mea e ca barbatul trebuie sa fie ca un copil. Sa ii dai libertate de miscare dar in acelasi timp nu foarte multa. Atunci cand are prea multa sau dau de bani apar ispitele.

Nu gasesc nimic special la celelalte doar prostia de a incerca sa fie in centru atentiei cel putin printre femei.

O alta posibilitate e atunci cand e neglijat din punct de vedere sexuala sau cand el personal nu mai face neaparat fata la ce are si atunci cauta in alte parti.

De ce se intoarce? e foarte simplu. Barbatii cand inseala sau in aceste relatii nu implica sentimente cum se intampla la femei. Rareori ajung sa implice sentimente atunci cand chiar incep sa cunoasca persoana iar nu castigul(sexual, materiale, economic sau social)

| Leon a răspuns:

Poate ca nu e asa de feminina sau ata de atractiva, seducatoare. Si totusi nu e vina ta ca un barbat nu stie sa evidentieze si sa iti sensibilizeze feminitatea, sa te seduca. Vezi tu, de asta diferenta de mentalitate dintre un barbat si o femeie e atat de mare, adica unul trebuie sa il completeze pe celalalt. Pur si simplu din superficialitate probabil face asta, nu are capacitatea cum ziceam sa isi descopere si sa isi intretina femeia si i se pare mult mai accesibil si foarte usor sa aiba relatii ambulante. Sa inteleg ca ai facut o alegere proasta atunci cand ai decis sa te casatoresti?

| Handrei a răspuns:

Gresesti..asta fac doar femeiile cand sunt rasfatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa isi afirme masculinitatea, puterea si tra la la. Dar uneori prea multa dragoste sufoca.
Oricum nu cred ca s-a inventat barbatul care sa nu insele femeia, doar daca vorbim de gay.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un asemenea om care cauta in alta parte ce nu are acasa, inseamna ca ori e prost ca gardul, ori nu are o sotie ci tot o proasta la fel ca el, ori e curvar si cu asta am incheiat.acestia nu ar trebui sa se casatoreasca ci doar sa dea din cur si zi si noapte. iaca eu in 22 de ani nu mi-am inselat sotia si nici nu am de gand fiindca imi este SOTIE.

| Liana80 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo, felicitari. Mai rar asa gandire din partea unui barbar, daca a scris cu adevarat un barbat.
Am si eu o dilema in ceia ce ma priveste pe mine.
Sotul meu m-a inselat, i-am prins numeroase sms in care era foarte clar ca ma inseala. In momentul in care am descoperit si i-am spus ca stiu si-a inchis telefonul si a spus ca nu este adevarat. Cand i-am cerut sa termine cu sms si sa-si vada de familie a zis ca nu este absolut nimica. El sustine sus si tare ca el pe noi ne iubeste si doreste. dar eu nu pot accepta sa stiu ca umbla cu altele. Care este solutia, ce este bine sa fac? Avem doi baieti impreuna, minori si de educatia lor pot sa spun ca nu se ocupa deloc si are numai tabieturi si mai putin ne acorda noua atentie sau pot sa spun ca mai deloc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Liana80):

Nu stiu sincer, fiindca nu am inselat si nu am mintit niciodata sotia.in schimb discut deschis cu ea orice e legat de curiozitate, sexualitate, fantezii si rezolvam ce se poate. ce nu se poate nu cautam in alta parte fiindca trebuie sa avem mare grija ce ne dorim caci s-ar putea sa se implineasca. fara aluzii cred ca daca relatia a obosit, trebuie innoit ceva si schimbat. poarta-te de parca ai avea si tu pe cineva.schimba-ti lookul. fa-te frumoasa.cateva plecari misterioase, daca-l prinzi cu ceva ia-l la misto, nu la cearta.nu intotdeauna un amant sau o amanta distruge o casnicie.adica nu cred ca e necesar. dar cu intelegere si comunicare cred ca se poate rezolva.cred.

La noi cam lipseste comunicare. Este constient si el de acest aspect si incepe sa-si dea seama de aceasta lacuna, eu i-am tot spus ca avem multe de discutat, nu neaparat din punct de vedere al relatiei, dar in general oameni mai au diferse lucruri de discutat. El vesnic este obosit sau spune ca eu fac pe profesoara. Nici din punct de vedere al cresteri si educari copiilor nu ne intelegem. Poate datorita faptului ca este o diferenta destul de mare intre noi. Da eu cand am prins sms pe tel. i-am spus frumos sa inceteze cu aceasta femeie si el mi-a raspuns ca nu este nimica intre ei. Dar ce era scris in sms spunea altceva. Si i-am umblat pe tel. ca sa ramana salvat si ce trimite el ei si era evident ca exista ceva intre ei. Insa problema este ca ia este dintr-o alta tara si se intilnesc mai rar prima data s-a intamplat in 2004. eu nu eram cu el. A fost plecat de acasa 2 luni. Iar anul trecut au stat impreuna 4 luni, 3 luni la noi in tara si 1 luna la ia in tara. Sotul meu are o meserie care vrand ne vrand mai pleaca. Nu am stiut ca ia a venit la noi in tara fiindca asa au stat lucrurile, dar a dat un interviu la ziar si asa am aflat. Culmea ca atunci cand eu am aflat sotul meu deja era iarasi plecat la ia in tara si raspunsul lui a fost ca nu ii vine sa creada si ca nu se justifica prin sms sau email. Sa vedem ce va spune cand vine acasa. Cu siguranta nu va spune nimica dupa cum il stiu eu. Pacatul este ca eu nu mai lucrez de 2 ani si este foarte linistit stiinduma acasa non stop. Da ma aranjez. Dar cu plecatul, la cum a venit anul trecut acasa de nu il interesa nimica, nu tine ca am si plecat. Eu i-am spus ca divortez i-am dat verigheta si sa aiba grija de copii fiindca este tatal copiilor. Dupa 1 zi mi-a dat verigeta inapoi si mi-a spus sa nu mai fac asa ceva ca noi suntem pentru el totul. Insa eu nu sunt de acord sa unble cu altele si cand vine acasa nici sa nu il intereseze de noi. Stiu ca este mai complicata poveste mea si mai greu de inteles. Dar un sfat si o discutie cu o alta persoana intotdeauna este bine venita si poate chiar ajuta.

Am ajuns la concluzia ca ii place sa dea din fund toata ziua. Si este tipul de om caruia ii place sa-si afirme potentialul sexul la mai multe femei. Cu toate ca el a spus ca nu mai are nevoie sa se duca la alte femei atata timp cat are o sotie acasa. Nu l-am neglijat niciodata. Dar am ajuns la concluzia ca da am facut o greseala atunci cand mam casatorit. Felicitari ca iti respecti si iubesti atat de mult sotia.

M-ai am o intrebare, daca nu este cu suparare. Stiu ca nu conteaza foarte mult acest aspect, dar in unele cazuri cred ca are o mare influienta asupra omului.
Religia pe care o ai este cumva, Ateu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liana. sunt crestin ortodox. dar cand altii se lauda cu aventurile lor, eu ma laud cu faptul ca nu am avut nici o aventura.sincer,de multe ori, cand eu ma simt normal, ei se simt prost.problema e alta; imi place sa privesc o femeie frumoasa.sa ma minunez de faptul ca am fost creati asa de frumosi.probabil pacatuiesc cu gandul, dar de faptuit nu cu toate ca ocazii sunt garla. dar vreau sa-mi ramana patul conjugal curat din punctul asta de vedere. iar in patul altora nu cred ca am ce cauta.

| hunterpainting a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care o fac si femeile in aceleasi conditii.
lucrurile pe care le ai de-a gata nu le apreciezi.

| TRANSVERSAL explică:

Pai inteleg chestia asta dar de ce revin la sotii?

| alexTT a răspuns (pentru TRANSVERSAL):

Pai de exemplu un barbat daca are o casa impreuna cu sotia, se plictiseste la un moment dat de sotie (pentru ca femeia e frumoasa pana la nunta pe urma devin e mai urata pe zi ce trece laughing ) si se duce si el la alta isi satisface placerile cu ea si vine acasa. Ce ai vrea sa faca sa ramana pe drumuri?

| alexTT a răspuns:

La un moment dat te plictisesti de un lucru si doresti sa incerci si altul, deci ce e asa greu de inteles?

| TRANSVERSAL explică (pentru alexTT):

Pai inteleg dar de ce revin la sotii?

| rody5 a răspuns:

Simplu:
Ai de toate, vrei mai mult!
Indiferent de gen, femeie sau barbat.
Dispare provocarea, noutatea si tot ce-i interesant si care te face sa vibrezi atunci cand totul e constant.
Varietatea de orice natura este necesara in orice = stimuli.

| Liana80 a răspuns:

Isi afirma barbatul, potentialul sexul sau ca sa vada o alta femeie cad de buna este la pat. Face comparatie.