Nu te-ai gandit ca, poate, tu te-ai schimbat si nu ei?
Este bine sa te analizezi pe tine si daca tu nu te-ai schimbat in rau, abia atunci sa-ti analizezi parintii.
Stii zicala: "Vede paiul din ochiul altuia si nu barna din ochiul lui."
De obicei parintii vor sa afle mai tot despre viata copilului, etc.Fi si tu ma comunicativ/a ca sa vada ca esti descis/a si vrei sa vorbesti cu ei.Nu stiu, mai lasa de la tine daca vezi ca nu se poate.
Probabil ca si tu ai mai crescut si ei vor mai mult de la tine acum si tu nu le indeplinesti chiar tot ce-ti cer si no de aici incepe cearta.
Da sunt de acord ca e dificil sa stai sa locuiesti cu parintii, dar ei au uitat ca au fost si ei cindva tineri, dar tu tine cont de toate lucrurile, incearca mereu sa-ti vezi de treburi, fa in asa fel incit sa nu aiba ce-ti reprosa, tu deja le stii gindurile lor ce le place si ce nu fa totul ce-ti sta in puteri daca e nevoie chiar schimbati si comportamentul. curaj stiu ca poti...
Cresti.si nu corespunzi asteptarilor ce le au de la tine.maturizeazate, si ascultale sfaturile, dar nu fi indaratnica, ci inteleapta. fa asa cum vrei dar fara sa fii impotriva parerilor lor. iar ei sa tina cont de parerile tale. dar cata vreme esti in casa lor si depinzi de ei; respecta regulile, si ascultai.nu cred ca sunt parinti care doresc raul copiilor lor.
kapfuncik întreabă: