anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma minte mereu? sad

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Pentru ca ierti de fiecare data!

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Liviucu a răspuns:

Simplu: pentru ca nu te merita. Uita-l, in aceeasi situatie ma aflu si eu de 2 ani, si nu se mai poate. Nu te iubeste, iar baiatul pentru tine se afla in alta, parte... in alt loc. Oare acum, in acest moment, ce face? De unde o fi? happy

| LooLooLoo a răspuns:

Nu te iubeste... daca te'ar iubi nu te'ar mintiiwinking

| Roberto a răspuns:

Pentru ca este las si nu are curajul sa iti spuna adevarul in fata.

| Xlove64 a răspuns:

Viata`i crudaa
Treci pese

| taaavy a răspuns:

Nu te mai place! Sau te place si numai vrea sa fie cu tine si se uita la alta happySucceSS

| RADUsiEMY20 a răspuns:

Cine? Daca e vb de prietenul tau ori pentru ca te iub si vrea sa te protejeze ori si-a gasit pe altcnva... numai tu poti sa stii

| IdealShade a răspuns:

Daca te mine inseamna nu te respecta intratit sau nu-i frica sa te piarda,, eu iti sfatuesc sa vorbesti cu el serios dar daca nu va fi nici un folos nu mai contacta cu el! Funda?

| Marius0189 a răspuns:

Ca sa-tiatraga atentia!happy

| hummer24 a răspuns:

Are pe altawinking

| ζøvع a răspuns:

Asta ma intreb si eu... miramas ca ma cheama si pe mine andreea...si ca am aceeasi problema

| harciog a răspuns:

Daca te "minte"mereu nu sint decit doua explicatii; Ori tie iti convine sa "fii mintita"din alte cauze existente numai in mintea ta, ori ti-ai pierdut increderea in el poate din aceleasi cauze direct proportionale cu ce vrei tu.Un singur raspuns am; Oricite ecuatii am face, rezultatul este acelasi; Il parasesti si asta hotarit si n-am putea spune ca dintr-o inconmesurabila dragoste.

| hummer24 a răspuns:

De mere happy

| Michelle_5585 a răspuns:

Te minte mereu? Inseamna ca nu te iubeste! Imi pare rau sa iti spun asta asa direct dar este adevarul.O relatie se bazeaza pe sinceritate, dragoste, respect reciproc nu pe minciuni.Eu zic mai bine sa inchei relatia inainte sa pui mai mult suflet si el sa te minta in continuare caci doar tu vei avea de suferit.winking

| dana7777 a răspuns:

Pentru ca crede ca este mai bine, sau vrea sa isi bata joc de tine. Ar fi mai bine sa fie prima totusi big grin

| rolly3342 a răspuns:

Celtul e un virgin! te minte pentru ca nu te iubeste,ce pot sa zic, viata e cruda, nimeni nu are ce vrea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te minte tactu`? ce trist

| ζøvع a răspuns:

...si ca e adevarat...

| Iana_8012 a răspuns:

In prmul rind cine? In al doilea rind daca ii baiat pooate ii place de alt cineva.Nu de tine?

Răspuns utilizator avertizat
| iuli_2345 a răspuns:

Pentru ca esti prea buna de fiecare data si ca-l iubesti.ii ierti fiecare greseala

| Leon a răspuns:

Pentru ca stie ca isi permite

Întrebări similare