Ai o gandire sanatoasa pana acum.
Cand vei ajunge la 19-20-23 de ani sa te uiti dupa barbati trecuti de 50 de ani atunci e o problema, si asta o au toate putorile intretinute!
Buna.Parca tu erai la liceu, nu? Baietii se maturizeaza ceva mai tarziu decat fetele, deci o fi si asta ceva de luat in considerare.Sau poate ca e doar un blocaj psihologic a carui cauza tu trebuie sa o afli.
Probabil nu găsești persoanele potrivite, ti-ai setat tu gândirea asa, sau chiar vezi tu o diferență de mentalitate.
Nu te oprește nimeni sa fi cu cine te simți ok.Eu spre exemplu am avut relații cu persoane cu diferență de la 4 la 6 ani între noi.Si soțul meu e mai mare decât mine cu 6 ani.
Hai să îți zic un lucru foarte cliseic,dar foarte adevărat și foarte potrivit in acest context: VÂRSTA E DOAR UN NUMĂR!
Sunt cazuri și cazuri în viața asta,însă nu înseamnă că dacă băiatul e mai mare decât tine,automat e și mai bun și viceversa,daca băiatul e mai mic decât tine, nu înseamnă că nu e atât de neexperimentat precum pare
App, prin vârsta nu contează, mă refer că nu contează dacă e mai mic sau puțin mai mare decât tine, nu la cazurile alea aberante cu fata de 25 de ani și bărbatul de 60 sau femeia de 50 și bărbatul de 21, mă refer la un ±5 ani intre voi diferența.
Așa că eu îți recomand ca atunci când mai ai oportunitatea sa dai de băieți mai mici, zic sa nu dai vrabia din mana pe cioara din gard și să încerci totuși.
Faptul că tu te simți anxioasa e și din cauza faptului că ți-ai dezvoltat o preconcepție legata de faptul că băiatul trebuie sa fie mai mare, însă vezi tu, cum ziceam și mai sus, mai mare nu e tot timpul și mai bun *tuse* și la propriu și la figurat!
Bafta!
Vârsta...e doar un număr atâta timp cât sufletul e curat și va intelegeti
E de 2 ani jumate
Ti-ai răspuns la intrebare.
Asta e o prostie doar in mintea ta. O perioada am fost si eu 26 cu una de 33, totul a mers ok. Dar la noi alta a fost problema, nu varsta.
DzEk0 întreabă: