| laudima22 a întrebat:

De ce mă simt mai atras de mama decât de tata? Mă simt bine in compania ei. Când pleacă undeva cu mașina, mă ia și pe mine și invers când plec eu undeva, o iau cu mine. Mă simt mai... cum să zic, mai protejat, mai sigur pe mine. Nu mă cicălește când sunt la volan ca tata. Bine nu pot spune că tata e un om dur, dar e cam guraliv, înjură mult și mai agitat oleacă. Mă simt foarte bine in preajma ei. Dar nu trebuia să fie invers băieții cu Tații, iar mamele cu fetele?!

12 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

"De ce mă simt mai atras de mama decât de tata"

Sigur nu vrei să reformulezi întrebarea? Poate găsești niște cuvinte mai potrivite...

| blackann a răspuns:

Te simti atras sau protejat, cumetre? ca deja o dam in altele.

| laudima22 explică (pentru blackann):

Protejat?

| laudima22 explică (pentru blackann):

Protejat.

| blackann a răspuns (pentru laudima22):

Bro, te exprimi ca si cum ai babardi-o pe maica-ta.

| iulia0514 a răspuns:

Cum adică atras de mama ta? Serios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Dca zici ma simt mai atras de mama se intelege ca esti atras sexual de ea ceea ce nu este ok deoarece este mama ta, te simti protejat asta estecu totul altceva, in general se spune ca băietii seamana cu mama si fetele cu tata, si de aceea băietii sunt mai mămoși decat fetele ele se maturizeaza mai rapid decat baietii, si de multe ori un barbat casatorit tot la mama lui alearga cand are probleme cu nevasta sau de ce prefera mincarea mamei mai mult decat a nesvestei. Nu ai spus cîti ani ai.

| laudima22 explică (pentru anonim_4396):

Protejat nu atras, 22 ani.

| DeMicUnC?l?tor a răspuns (pentru laudima22):

E Bine că simți simți apropirea asta față de Mamă. Pănă la urma urmei. ești o bucățică din ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti feminin, ai o latura feminina foarte dezvoltata, de asta iti face placere compania maica-tii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si inca ceva, nu cred ca e taicatu prea dur, din cate spui cred ca esti tu prea sensibil pentru un barbat de 22 de ani.

| Merry07 a răspuns:

Ești " băiatul mamii". Nu-ti face probleme sunt mulți ca tine.