Suntem egali dar femeia este o fiinta care trebuie sa raspandeasca respect, barbatul daca o face e o lauda, mai ales daca e casatorit ca doar nu isi lasa sotia pentru o panarama
Nu ca nu putem gresi, nu vrem sa recunoastem! Sunt mai orgolioase, dar nu spune asta la nimeni!
E doar o scuză ieftină și o încercare de a înduioșa, ca să fie iertați, poziționând femeile cu o treaptă mai sus la capitolul "moralitate".
Drepturi egale avem doar pe hartie, oricum barbatii sunt barbati si ei c am gresesc tot timpul
Din cauza mentalitatii care spune ca barbatii au mai multe drepturi si li se permit sa greseasca iar daca o femeie face ce ar face un barbat este considerata de moravuri usoare
Pai spune mi ti ar placea tie ca femeie sa treci cu sotul tau pe strada si pe langa tine sa treaca toti barbatii cu care ai facut o cum te ai simti? si la barbat nu e rusine dar femeia are un statut
De ce la o femeie e o rusine, si la un barbat nu? eu nu inteleg aceasta mentalitate, sunt de parere ca trebuie sa avem drepturi egale:-)
Suntem egali dar femeia este o fiinta care trebuie sa raspandeasca respect, barbatul daca o face e o lauda, mai ales daca e casatorit ca doar nu isi lasa sotia pentru o panarama
Arrrinaaaaaaa întreabă:
dyanna_7195 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Effy35 întreabă: